Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku - De Meises - INILAH REALITI

Sunday, 9 November 2014

Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku - De Meises



Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamuDalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tujuDan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati

Aku akan menjagamu semampu dan sebisakuWalau ku tahu ragamu tak utuhKu terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluhKarena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisakuWalau ku tahu ragamu tak utuhKu terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluhKarena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisakuWalau ku tahu ragamu tak utuhKu terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluhKarena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisakuWalau ku tahu ragamu tak utuhKu terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluhKarena bagiku engkaulah nyawakuKarena bagiku engkaulah nyawaku

**********
Sayu je rasa bila dengar lagu ni.. Best je, mendayu-dayu.. Lirik dia tu senang kan. Ulang-ulang je.. hihi..
 

12 comments:

  1. lagu ni walaupun dah lama release, still best je dgr :)

    ReplyDelete
  2. Lagu ni best sgt..wana pun suka dgr..:)

    ReplyDelete
  3. Suka sangat dengar lagu ni.
    Mmg ada kaitan..

    ReplyDelete
  4. ON mood jiwang.. ada apa2 kah? hehe..

    ReplyDelete
  5. suka sgt lagu ni..adik kat umah ni pun suka..sebelum tdo mesti pasang :-)

    ReplyDelete
  6. lagu dr seberang kan, selalu lirik sikit je..then ulang-ulang...tapi itu yang sedap didengar! :D

    ReplyDelete
  7. saya suka lagu ni.. tapi dengar dekat radio je la.. bukan lagu untuk di donlod. heee

    ReplyDelete
  8. wani suka nyanyi lagu ni cik rose...hihi

    ReplyDelete