Lirik Lagu Dengarlah Bintang Hatiku - De Meises



Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamuDalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tujuDan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati

Aku akan menjagamu semampu dan sebisakuWalau ku tahu ragamu tak utuhKu terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluhKarena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisakuWalau ku tahu ragamu tak utuhKu terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluhKarena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisakuWalau ku tahu ragamu tak utuhKu terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluhKarena bagiku engkaulah nyawaku

Aku akan menjagamu semampu dan sebisakuWalau ku tahu ragamu tak utuhKu terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluhKarena bagiku engkaulah nyawakuKarena bagiku engkaulah nyawaku

**********
Sayu je rasa bila dengar lagu ni.. Best je, mendayu-dayu.. Lirik dia tu senang kan. Ulang-ulang je.. hihi..
 

Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
9 November 2014 at 14:44 ×

lagu ni walaupun dah lama release, still best je dgr :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:06 ×

Lagu ni best sgt..wana pun suka dgr..:)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:12 ×

Suka sangat dengar lagu ni.
Mmg ada kaitan..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 17:09 ×

ON mood jiwang.. ada apa2 kah? hehe..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 18:38 ×

ye.. lagu ni best! menusukk

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 19:25 ×

Love diz song sangat sangatttt

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 19:40 ×

suka sgt lagu ni..adik kat umah ni pun suka..sebelum tdo mesti pasang :-)

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 09:04 ×

lagu dr seberang kan, selalu lirik sikit je..then ulang-ulang...tapi itu yang sedap didengar! :D

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 11:01 ×

saya suka lagu ni.. tapi dengar dekat radio je la.. bukan lagu untuk di donlod. heee

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 23:16 ×

Lirik dia best. Syahdu jee.

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:09 ×

wani suka nyanyi lagu ni cik rose...hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment