TELAH DISEKAT

November 03, 2014


Selamat pagi semua.. Apa khabar?... Moga semuanya sihat selalu :) Saya masih batuk dan selsema.. Batuk tu yang tak tertahan tu. Sampai sakit perut ni ha. Cakap sikit batuk, tu yang tak bercakap sangat ni. Hahahah.... Tak call pun husband ke, mak ke, ayah ke, family ke.. Cuma sms dan wassap je dua tiga hari ni. Kalau cakap, batuk. Tekak gatal je.. Dah cuba petua-petua dan dah pun ke klinik.. Ambil masa kan nak sembuh,. Takpe, sakit ni kifarah dosa kan..:)

Dalam bulan 10, saya memang agak busy dengan tugasan kerja hakiki dan juga ada masalah kesihatan. Tu yang kurang updated entry dan blogwalking.. Sekali pagi tadi, datang kerja awal. So, sebelum memulakan tugas, bukaklah web blogger kat pc office ni... Oh no. Tak boleh buka! Dah disekatlah ni kan. Bukan blogger je. Semua laman web kecuali HRMIS dan beberapa web jabatan. Ok, faham. hihi.. Tanya member , dia kata dah 2 minggu dah disekat. Time rehat pun tak boleh. Dulu, masa office lama boleh jugak merasa bukak blog time rehat kan. Ni sekarang dah tak boleh... So, bukak blog guna handphone je la pasni... Nak blogwalking pun terhad sikitlah nampak gayanya...

Maaf kengkawan blogger.. Saya akan tetap datang ke blog anda, tapi ambil masa sikit. hihihi.. Thanx sudi singgah sini dan tinggalkan komen :)

Dalam waktu tak berapa aktif ni, gembira sikit bila tengok jumlah pengunjung yang makin meningkat setiap hari.. Alhamdulillah..  Nasib ada entry sepanjang zaman dalam blog ni. Boleh cover-cover walau tak de entry baru. hihihi..

Terima kasih semua!




You Might Also Like

19 comments

  1. Semoga ros cepat sembuh dan sprt sediakala. Take your time for bw...;)

    ReplyDelete
  2. aduh.. keciannya. tak pe teknologi dah moden.. apa ada hal... ihihih

    ReplyDelete
  3. xpa la rose.. slow2 orang kata hehe

    ReplyDelete
  4. hihik berusahalah! kerja rajin rajin tau ;P

    ReplyDelete
  5. Semoga cpt sembuh kak ros...
    Utamakan kesihatan ye

    ReplyDelete
  6. Nak buat cemana kan..dah disekat pulak..sabar je la..kan??

    ReplyDelete
  7. Takpelah sis. Utamakan yang utama.

    ReplyDelete
  8. GEt well soonest Cik Ros... kami sini pun duk hingus2 ni, berubah musim kot...

    ReplyDelete
  9. Assalam selamat pagi...

    dah lama bunda tak singgah sini, dah lain dah rumah orang sini,bertambah cantik...

    Bunda pun lama gak batuk haritu...sekarang bunda amalkan tiap pagi lepas bangun subuh tu...minum air perahan lemon...boleh campur sedikit air...bunda tambah air barli...

    biar kurangkan air tu...biar masam2 pun takper..pastu minum satu sudu madu lebah asli...

    Pastu jangan minum apa2 lagi beberapa jam...biar madu tadi diam lama sikit kat laluan tekak...

    Alhamdulillah...dah seminggu ni bunda amalkan...lega dah..

    cubalah..InsyaAllah..

    ReplyDelete
  10. tahniah.teruskan menulis ros..
    ala, susah la sikit kan..
    kalau x time rehat blh cuci cuci mata nngok baca blog.xpa la nk buat cmno..dorng berhak.. ayat sedap hati. :)

    ReplyDelete
  11. huhu xsyok laa bila dah kena sekat tu kan...

    ReplyDelete
  12. Ada cara nk buka.. hehe...
    buka google.. masuk link blog rose kat google tu..dah keluar blog rose.. tekan translate kat tepi tu.. klo lps translate blog tukar ke BI.. just klik original utk dpt entri asal... eyhh.. ke nk google ape2 pom x boleh ni?

    ReplyDelete
  13. nampaknya dorang dh letak polisi dan sekat port di firewall..semua website yng berkaitan laman sosial di sekat lah...at least kalau on time rehat ok gak kan...sedih sis dgr

    ReplyDelete
  14. Hihihhh...tak pelah Ros..Oklah tu...khusyuk sket nak buat kerja kan?

    ReplyDelete
  15. sabar jela kak ros. dorang suruh fokus kerja. hehe

    ReplyDelete
  16. Owh..ada sistem utk sekat ea?
    Takpe lah..sambung guna hp.
    Kitorang kat klinik mmg xde pc.

    ReplyDelete
  17. alamak awat depa sekat....MV ni ict tau MV selalu bukak blog..hihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS