TELAH DISEKAT


Selamat pagi semua.. Apa khabar?... Moga semuanya sihat selalu :) Saya masih batuk dan selsema.. Batuk tu yang tak tertahan tu. Sampai sakit perut ni ha. Cakap sikit batuk, tu yang tak bercakap sangat ni. Hahahah.... Tak call pun husband ke, mak ke, ayah ke, family ke.. Cuma sms dan wassap je dua tiga hari ni. Kalau cakap, batuk. Tekak gatal je.. Dah cuba petua-petua dan dah pun ke klinik.. Ambil masa kan nak sembuh,. Takpe, sakit ni kifarah dosa kan..:)

Dalam bulan 10, saya memang agak busy dengan tugasan kerja hakiki dan juga ada masalah kesihatan. Tu yang kurang updated entry dan blogwalking.. Sekali pagi tadi, datang kerja awal. So, sebelum memulakan tugas, bukaklah web blogger kat pc office ni... Oh no. Tak boleh buka! Dah disekatlah ni kan. Bukan blogger je. Semua laman web kecuali HRMIS dan beberapa web jabatan. Ok, faham. hihi.. Tanya member , dia kata dah 2 minggu dah disekat. Time rehat pun tak boleh. Dulu, masa office lama boleh jugak merasa bukak blog time rehat kan. Ni sekarang dah tak boleh... So, bukak blog guna handphone je la pasni... Nak blogwalking pun terhad sikitlah nampak gayanya...

Maaf kengkawan blogger.. Saya akan tetap datang ke blog anda, tapi ambil masa sikit. hihihi.. Thanx sudi singgah sini dan tinggalkan komen :)

Dalam waktu tak berapa aktif ni, gembira sikit bila tengok jumlah pengunjung yang makin meningkat setiap hari.. Alhamdulillah..  Nasib ada entry sepanjang zaman dalam blog ni. Boleh cover-cover walau tak de entry baru. hihihi..

Terima kasih semua!




Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
3 November 2014 at 11:01 ×

Semoga ros cepat sembuh dan sprt sediakala. Take your time for bw...;)

Balas
avatar
admin
3 November 2014 at 11:17 ×

aduh.. keciannya. tak pe teknologi dah moden.. apa ada hal... ihihih

Balas
avatar
admin
3 November 2014 at 11:20 ×

xpa la rose.. slow2 orang kata hehe

Balas
avatar
admin
3 November 2014 at 11:24 ×

hihik berusahalah! kerja rajin rajin tau ;P

Balas
avatar
admin
3 November 2014 at 11:54 ×

alhamdullilah makin meningkat

Balas
avatar
admin
3 November 2014 at 17:26 ×

Semoga cpt sembuh kak ros...
Utamakan kesihatan ye

Balas
avatar
admin
3 November 2014 at 17:58 ×

Nak buat cemana kan..dah disekat pulak..sabar je la..kan??

Balas
avatar
admin
3 November 2014 at 19:57 ×

cepat sembuh ye ros.. :)

Balas
avatar
admin
4 November 2014 at 00:09 ×

Takpelah sis. Utamakan yang utama.

Balas
avatar
admin
4 November 2014 at 01:15 ×

GEt well soonest Cik Ros... kami sini pun duk hingus2 ni, berubah musim kot...

Balas
avatar
admin
4 November 2014 at 07:41 ×

Assalam selamat pagi...

dah lama bunda tak singgah sini, dah lain dah rumah orang sini,bertambah cantik...

Bunda pun lama gak batuk haritu...sekarang bunda amalkan tiap pagi lepas bangun subuh tu...minum air perahan lemon...boleh campur sedikit air...bunda tambah air barli...

biar kurangkan air tu...biar masam2 pun takper..pastu minum satu sudu madu lebah asli...

Pastu jangan minum apa2 lagi beberapa jam...biar madu tadi diam lama sikit kat laluan tekak...

Alhamdulillah...dah seminggu ni bunda amalkan...lega dah..

cubalah..InsyaAllah..

Balas
avatar
admin
4 November 2014 at 08:59 ×

tahniah.teruskan menulis ros..
ala, susah la sikit kan..
kalau x time rehat blh cuci cuci mata nngok baca blog.xpa la nk buat cmno..dorng berhak.. ayat sedap hati. :)

Balas
avatar
admin
-
5 November 2014 at 17:19 ×

huhu xsyok laa bila dah kena sekat tu kan...

Balas
avatar
admin
6 November 2014 at 22:20 ×

Ada cara nk buka.. hehe...
buka google.. masuk link blog rose kat google tu..dah keluar blog rose.. tekan translate kat tepi tu.. klo lps translate blog tukar ke BI.. just klik original utk dpt entri asal... eyhh.. ke nk google ape2 pom x boleh ni?

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:18 ×

nampaknya dorang dh letak polisi dan sekat port di firewall..semua website yng berkaitan laman sosial di sekat lah...at least kalau on time rehat ok gak kan...sedih sis dgr

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 15:46 ×

Hihihhh...tak pelah Ros..Oklah tu...khusyuk sket nak buat kerja kan?

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:07 ×

sabar jela kak ros. dorang suruh fokus kerja. hehe

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:30 ×

Owh..ada sistem utk sekat ea?
Takpe lah..sambung guna hp.
Kitorang kat klinik mmg xde pc.

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:35 ×

alamak awat depa sekat....MV ni ict tau MV selalu bukak blog..hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment