TERIMA KASIH BLOGGER AMY J !



Hari tu saya ada beritahu yang header saya bertukar kan. Tapi, belum berkesempatan nak beritahu siapakah yang buat header tu.. Asyik bertangguh je nak publish entry ni..

Jadi, hari ni saya umumkanlah siapa yang baik hati tu kan. Yang tolong saya buat header baru yang cantik macam kat atas tu kan.. 
Beliau ialah adik AMY J.




Terima kasih Amy! Kerana sudi buatkan untuk Kak Ros.. Kak Ros hargainya.. Sayang Amy! eh tetiba. hihi.

Mesti ramai yang dah kenal kan siapa Amy ni.. Ala, yang header blog di aboleh gerak-gerak tu.. Hihi.. Kalau nak berkenalan, jom singgah blog Amy.. Amy ni peramah dan mesti korang nak singgah selalu bila dah pernah singgah.. 

Jom singgah sini : AMY J


Terima kasih lagi sekali Kak Ros ucapkan. Jangan marah Kak Ros bagitahu Amy yang buatkan header ni. hihi..



Previous
Next Post »

21 comments

Click here for comments
10 November 2014 at 07:40 ×

Wah...Amy J yang baik hati...akak pun nak jugak boleh? hihih

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 08:41 ×

ada bunga ros seketoi tu...sesuai laa dgn tuan tanah...hehehe..

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 08:54 ×

simple dan memang cantik...^_^
tahniah kak...

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 09:02 ×

Amy memang kreatif! Akak suka tgk artwork dia,..

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 09:09 ×

cantikk..jap nak gie terjah..agak2 boleh x dia tolong kita buatkan backgroud blog..hihi

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 09:28 ×

salam
singgah pagi
sory hr nie bz skit

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 10:58 ×

haha. mekasih kak :) simple je header akak tu. saya ni x kreatif orangnya. sorry ye. hee..

xpe. nak cakap boleh,x cakap pun xpe.. ^^

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 17:52 ×

BESTNya..ramai yg dapat HEADER baru tu..so sweet..creative lah Amy ni

Balas
avatar
admin
10 November 2014 at 23:15 ×

eh, amy buat ke? memang cantik. hehe

Balas
avatar
admin
11 November 2014 at 09:43 ×

sweetnya.. siap bunga ros lagi sesuai dengan nama.. :)

Balas
avatar
admin
11 November 2014 at 12:32 ×

boleh je kak ^^,

Balas
avatar
admin
11 November 2014 at 18:56 ×

mmg cantik header ros ni.. pandai adik amy ni buat

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:05 ×

@junainah mohamedye, baik hati,,. cuba tanya Amy :)

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:06 ×

@Farrah MFsetuju! tapi tak leh lawan header Amy yang gerak gerak tu . hihi

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:06 ×

@Nurzakiah HanumWsalam.. takpe, slow-slow BW Anum :)

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:07 ×

@Amy Jsama-sama :) eh sepatutnya kak Ros yang ucap tq tau kat Amy!

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:08 ×

@Jari Manistu lah, bertukar header, bagi inspirasi sikit. hihi

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:08 ×

wah bestnya...pandai dia buat

Balas
avatar
admin
13 November 2014 at 01:05 ×

ye. terharu masa Amy sudi buatkan header untuk Ros...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment