TERIMA KASIH BLOGGER AMY J !

November 10, 2014



Hari tu saya ada beritahu yang header saya bertukar kan. Tapi, belum berkesempatan nak beritahu siapakah yang buat header tu.. Asyik bertangguh je nak publish entry ni..

Jadi, hari ni saya umumkanlah siapa yang baik hati tu kan. Yang tolong saya buat header baru yang cantik macam kat atas tu kan.. 
Beliau ialah adik AMY J.




Terima kasih Amy! Kerana sudi buatkan untuk Kak Ros.. Kak Ros hargainya.. Sayang Amy! eh tetiba. hihi.

Mesti ramai yang dah kenal kan siapa Amy ni.. Ala, yang header blog di aboleh gerak-gerak tu.. Hihi.. Kalau nak berkenalan, jom singgah blog Amy.. Amy ni peramah dan mesti korang nak singgah selalu bila dah pernah singgah.. 

Jom singgah sini : AMY J


Terima kasih lagi sekali Kak Ros ucapkan. Jangan marah Kak Ros bagitahu Amy yang buatkan header ni. hihi..



You Might Also Like

21 comments

  1. Wah...Amy J yang baik hati...akak pun nak jugak boleh? hihih

    ReplyDelete
  2. ada bunga ros seketoi tu...sesuai laa dgn tuan tanah...hehehe..

    ReplyDelete
  3. simple dan memang cantik...^_^
    tahniah kak...

    ReplyDelete
  4. Amy memang kreatif! Akak suka tgk artwork dia,..

    ReplyDelete
  5. cantikk..jap nak gie terjah..agak2 boleh x dia tolong kita buatkan backgroud blog..hihi

    ReplyDelete
  6. salam
    singgah pagi
    sory hr nie bz skit

    ReplyDelete
  7. haha. mekasih kak :) simple je header akak tu. saya ni x kreatif orangnya. sorry ye. hee..

    xpe. nak cakap boleh,x cakap pun xpe.. ^^

    ReplyDelete
  8. BESTNya..ramai yg dapat HEADER baru tu..so sweet..creative lah Amy ni

    ReplyDelete
  9. eh, amy buat ke? memang cantik. hehe

    ReplyDelete
  10. sweetnya.. siap bunga ros lagi sesuai dengan nama.. :)

    ReplyDelete
  11. mmg cantik header ros ni.. pandai adik amy ni buat

    ReplyDelete
  12. @Farrah MFsetuju! tapi tak leh lawan header Amy yang gerak gerak tu . hihi

    ReplyDelete
  13. @Amy Jsama-sama :) eh sepatutnya kak Ros yang ucap tq tau kat Amy!

    ReplyDelete
  14. @Jari Manistu lah, bertukar header, bagi inspirasi sikit. hihi

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. ye. terharu masa Amy sudi buatkan header untuk Ros...

      Delete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS