DISEMBER 2014


Selamat tengahari. Apa khabar semuanya? Moga berada dalam keadaan kesihatan yang baik :)

Kejap ada, kejap tak de. Hihi.. Ampun dan maaf dipinta.. Mengalahkan PM busynya kan. 

Dalam seminggu ni happy je rasa.. Syukur mak ayah dan keluarga datang ke JB melawat saya .. Rindu pun terubat.. Memori manis di bulan Disember katanya.. Family saya datang Johor Jumaat minggu lepas(5.12.2014), dan dah pun balik ke Kedah Jumaat baru ni(12.12.2014).. Tapi, kan, mak saya dan anak-anak buah saya masih ada di rumah menemani saya .. Hihi.. Alhamdulillah.. Boleh manja lebih-lebih ngan mak!

Masih mencari rentak nak BW ke blog rakan-rakan blogger yang lain :)


Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
14 December 2014 at 14:19 ×

Salam hujung minggu dari bunda...

Balas
avatar
admin
14 December 2014 at 16:07 ×

takpe kak ros. take time jugak kan nak ambik mood. saya pun kadang2 mcm tu jugak.

hehe. best la ade mak dtg bercuti. moga akak sentiasa sihat :)

Balas
avatar
admin
14 December 2014 at 16:12 ×

Busy dok bermanja dengan mak ye .hehe . takpelah take your time ;)

Balas
avatar
admin
14 December 2014 at 17:03 ×

ooo..patut la ada .
semoga bergembira sesama mereka yg tersayang.ingat ke mana la cik puan ros ni ;)
ciksu dh upload pic baby.. :)

Balas
avatar
admin
14 December 2014 at 17:46 ×

mak sis JM pun baru balik ke kampung selepas datang melawat...seronok sangat dapat berkumpul ramai2

Balas
avatar
admin
15 December 2014 at 18:02 ×

hihi.. blh la melepaskan rindu ;

Balas
avatar
admin
21 December 2014 at 14:38 ×

saya pun dah busy sekarang. hehehhehehe.... buat slow2 je kak. yang penting, family didahulukan :)

saya klik semua nuff2 akak ^^, hehe

Balas
avatar
admin
21 December 2014 at 19:46 ×

hai ros.. jijah pon baru kembali update ni

Balas
avatar
admin
26 December 2014 at 11:14 ×

Boleh manja puas2.. jauh tu mai dr kedah. Hehe. Bulan 12 ni mmg xdpt nk up entri on time. Busy jugak

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment