DISEMBER 2014 - INILAH REALITI

Sunday, 14 December 2014

DISEMBER 2014


Selamat tengahari. Apa khabar semuanya? Moga berada dalam keadaan kesihatan yang baik :)

Kejap ada, kejap tak de. Hihi.. Ampun dan maaf dipinta.. Mengalahkan PM busynya kan. 

Dalam seminggu ni happy je rasa.. Syukur mak ayah dan keluarga datang ke JB melawat saya .. Rindu pun terubat.. Memori manis di bulan Disember katanya.. Family saya datang Johor Jumaat minggu lepas(5.12.2014), dan dah pun balik ke Kedah Jumaat baru ni(12.12.2014).. Tapi, kan, mak saya dan anak-anak buah saya masih ada di rumah menemani saya .. Hihi.. Alhamdulillah.. Boleh manja lebih-lebih ngan mak!

Masih mencari rentak nak BW ke blog rakan-rakan blogger yang lain :)


9 comments:

  1. takpe kak ros. take time jugak kan nak ambik mood. saya pun kadang2 mcm tu jugak.

    hehe. best la ade mak dtg bercuti. moga akak sentiasa sihat :)

    ReplyDelete
  2. Busy dok bermanja dengan mak ye .hehe . takpelah take your time ;)

    ReplyDelete
  3. ooo..patut la ada .
    semoga bergembira sesama mereka yg tersayang.ingat ke mana la cik puan ros ni ;)
    ciksu dh upload pic baby.. :)

    ReplyDelete
  4. mak sis JM pun baru balik ke kampung selepas datang melawat...seronok sangat dapat berkumpul ramai2

    ReplyDelete
  5. hihi.. blh la melepaskan rindu ;

    ReplyDelete
  6. saya pun dah busy sekarang. hehehhehehe.... buat slow2 je kak. yang penting, family didahulukan :)

    saya klik semua nuff2 akak ^^, hehe

    ReplyDelete
  7. hai ros.. jijah pon baru kembali update ni

    ReplyDelete
  8. Boleh manja puas2.. jauh tu mai dr kedah. Hehe. Bulan 12 ni mmg xdpt nk up entri on time. Busy jugak

    ReplyDelete