JOM UBAH!



If you don't like something,
change it ;

If you can't change it,
change the way you
THINK
about it.



Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
21 December 2014 at 13:27 ×

Setuju,..kena ubah. Jangan asyik potpetpotpet nak komplen je :)

Balas
avatar
admin
21 December 2014 at 14:29 ×

kak Ros!!! dah lama x dengar cerita dari kak Ros. hehehe. sorry baru dapat nak singgah. >.<

wah, saya serious suka dengan ayat last dia tu... change the way you think about it.

macam lect saya cakap. kenapa korang suka judge ikan jerung tu... dia garang lah, dia makan orang lah, gigi dia tajamlah.

cuba kita ubah persepsi kita dengan ikan tu, apa yang korang nampak? ehhehe

Balas
avatar
admin
21 December 2014 at 15:08 ×

maksudnya... kalau kita xsuka sesuatu kita perlu tukarkn ia.. betul ka

Balas
avatar
admin
22 December 2014 at 00:19 ×

Kak rossss eaaa heee...
Yes...dare to change...dont fear..
You can kak ros even malaysia lost..we still in 1 nation, 1 malaysia

Balas
avatar
admin
23 December 2014 at 11:55 ×

Setuju dengan Ros.
Susah kita nak ubah orang lain / environment kita..Kita boleh cuba ubah cara kita berfikir.
Insyaallah kita akan lebih happy.

Balas
avatar
admin
25 December 2014 at 07:31 ×

Menarik. Nak ubah sesuatu maybe susah tapi pilih untuk cara berfikir thadap sesuatu tu tak rugi kan :)

Balas
avatar
admin
26 December 2014 at 10:53 ×

Setuju dan suka ayat atas ni

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment