JOM UBAH! - INILAH REALITI

Sunday, 21 December 2014

JOM UBAH!



If you don't like something,
change it ;

If you can't change it,
change the way you
THINK
about it.



12 comments:

  1. Setuju,..kena ubah. Jangan asyik potpetpotpet nak komplen je :)

    ReplyDelete
  2. kak Ros!!! dah lama x dengar cerita dari kak Ros. hehehe. sorry baru dapat nak singgah. >.<

    wah, saya serious suka dengan ayat last dia tu... change the way you think about it.

    macam lect saya cakap. kenapa korang suka judge ikan jerung tu... dia garang lah, dia makan orang lah, gigi dia tajamlah.

    cuba kita ubah persepsi kita dengan ikan tu, apa yang korang nampak? ehhehe

    ReplyDelete
  3. maksudnya... kalau kita xsuka sesuatu kita perlu tukarkn ia.. betul ka

    ReplyDelete
  4. Kak rossss eaaa heee...
    Yes...dare to change...dont fear..
    You can kak ros even malaysia lost..we still in 1 nation, 1 malaysia

    ReplyDelete
  5. Setuju dengan Ros.
    Susah kita nak ubah orang lain / environment kita..Kita boleh cuba ubah cara kita berfikir.
    Insyaallah kita akan lebih happy.

    ReplyDelete
  6. Menarik. Nak ubah sesuatu maybe susah tapi pilih untuk cara berfikir thadap sesuatu tu tak rugi kan :)

    ReplyDelete