Lirik Lagu Aku Juga Manusia – Amir Jahari


Masa first time dengar lagu ni, rasa biasa-biasa je. Tapi, bila dah dengar berulang kali, dah dapat tangkap liriknya, terus jatuh cinta. Ye, jatuh cinta dengan liriknnya.. Amat mendalam, dan itulah realiti kehidupan kan ...

Suka dengar karya Amir Jahari. Rasa dekat di hati..
Jom hayati lirik lagu ni yer :

Lirik Lagu Aku Juga Manusia – Amir Jahari

Ku termenung seorang
Ku menangis disebalik sepi
Ku mencari cebisan memori
Yang ku namakan misteri

Ku tertawa mendengarnya
Ku mengerti aku siapa
Ku tak peduli sebenarnya apa yang kau ada
Aa.. aa.. aa.. aa.. aa.. a
Aa.. aa.. aa.. aa.. aa.. a

Jangan kau menilai dari rupa
Kerna semuanya milik Dia
Hati ini akan ku jaga
Kerna ku hanya manusia biasa
Oo oo oo oo oo

Aa.. aa.. aa.. aa.. aa.. a..
Aa.. aa.. aa.. aa.. aa.. a..

Jangan kau menilai dari rupa
Kerna semuanya milik Dia
Hati ini akan ku jaga
Kerna ku hanya manusia biasa
Oo oo oo oo oo

Jangan kau menilai dari rupa
Kerna semuanya milik Dia
Hati ini akan ku jaga
Kerna ku hanya manusia biasa
Oo oo oo oo oo

Kerna ku hanya manusia biasa
Oo oo oo



Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
16 December 2014 at 10:01 ×

bait2 kata yg penuh bermakna :)

Balas
avatar
admin
16 December 2014 at 12:40 ×

best eh lagu ni, nak dengar jugak lah nanti :)

Balas
avatar
admin
16 December 2014 at 15:02 ×

Suka jugak layan lagu ni.
Nyanyi je selama ni taktau tajuk.
* Nanti saya singgah BW lagi tau, Ros.
Banyak sangat hutang ngan sumeorang ni xD.

Balas
avatar
admin
16 December 2014 at 20:00 ×

apa yg ada pd kita mmg semuanya milik allah . makanya jgn nak kata dia x hensem tapi aku cantik krn kejadian Allah semuanya sempurna ...

Balas
avatar
admin
16 December 2014 at 22:58 ×

Ni lagu yang kat muzik2 tu ye??

Balas
avatar
admin
17 December 2014 at 00:03 ×

mcm pernah dgr..

psstt: ros, ntah la nape dgn tgn ciksu ni, rasa mcm lenguj, sakit je.dekat peegelangan tangan.dua dua belah pulak tu.dah buat air penwar pon masih tersa sengal sengal juga

Balas
avatar
admin
17 December 2014 at 10:55 ×

tak pernah dengar lagi lagu ni kot..
ros sihat?

Balas
avatar
admin
17 December 2014 at 12:01 ×

belum pernah dgr lagi lagu ni nanti nk layan jgk lah

Balas
avatar
admin
21 December 2014 at 14:37 ×

saya suka lagu amir jahari ni. menarik sangat ^^,

Balas
avatar
admin
21 December 2014 at 19:44 ×

ooo ini pula penyanyi dia...best juga

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment