Lirik Lagu Aku Juga Manusia – Amir Jahari - INILAH REALITI

Tuesday, 16 December 2014

Lirik Lagu Aku Juga Manusia – Amir Jahari


Masa first time dengar lagu ni, rasa biasa-biasa je. Tapi, bila dah dengar berulang kali, dah dapat tangkap liriknya, terus jatuh cinta. Ye, jatuh cinta dengan liriknnya.. Amat mendalam, dan itulah realiti kehidupan kan ...

Suka dengar karya Amir Jahari. Rasa dekat di hati..
Jom hayati lirik lagu ni yer :

Lirik Lagu Aku Juga Manusia – Amir Jahari

Ku termenung seorang
Ku menangis disebalik sepi
Ku mencari cebisan memori
Yang ku namakan misteri

Ku tertawa mendengarnya
Ku mengerti aku siapa
Ku tak peduli sebenarnya apa yang kau ada
Aa.. aa.. aa.. aa.. aa.. a
Aa.. aa.. aa.. aa.. aa.. a

Jangan kau menilai dari rupa
Kerna semuanya milik Dia
Hati ini akan ku jaga
Kerna ku hanya manusia biasa
Oo oo oo oo oo

Aa.. aa.. aa.. aa.. aa.. a..
Aa.. aa.. aa.. aa.. aa.. a..

Jangan kau menilai dari rupa
Kerna semuanya milik Dia
Hati ini akan ku jaga
Kerna ku hanya manusia biasa
Oo oo oo oo oo

Jangan kau menilai dari rupa
Kerna semuanya milik Dia
Hati ini akan ku jaga
Kerna ku hanya manusia biasa
Oo oo oo oo oo

Kerna ku hanya manusia biasa
Oo oo oo



14 comments:

  1. best eh lagu ni, nak dengar jugak lah nanti :)

    ReplyDelete
  2. Suka jugak layan lagu ni.
    Nyanyi je selama ni taktau tajuk.
    * Nanti saya singgah BW lagi tau, Ros.
    Banyak sangat hutang ngan sumeorang ni xD.

    ReplyDelete
  3. apa yg ada pd kita mmg semuanya milik allah . makanya jgn nak kata dia x hensem tapi aku cantik krn kejadian Allah semuanya sempurna ...

    ReplyDelete
  4. mcm pernah dgr..

    psstt: ros, ntah la nape dgn tgn ciksu ni, rasa mcm lenguj, sakit je.dekat peegelangan tangan.dua dua belah pulak tu.dah buat air penwar pon masih tersa sengal sengal juga

    ReplyDelete
  5. tak pernah dengar lagi lagu ni kot..
    ros sihat?

    ReplyDelete
  6. belum pernah dgr lagi lagu ni nanti nk layan jgk lah

    ReplyDelete
  7. saya suka lagu amir jahari ni. menarik sangat ^^,

    ReplyDelete
  8. ooo ini pula penyanyi dia...best juga

    ReplyDelete