PENGOMEN SETIA NOVEMBER 2014


Lambat pula bulan ni nak updated tentang Pengomen Setia di blog saya ni. 
Ok, kat sini saya sertakan nama yang tersenarai dalam list Pengomen Setia. 


Di kesempatan ini, saya nak ucapkan terima kasih buat semua yang sudi singgah di blog saya dan meninggalkan sepatah dua kata :) Tak kisah sama ada tersenarai atau tidak... Terima kasih yer :) Saya amat menghargainya.. Semoga hubungan kita sesama rakan blogger berkekalan :)



Previous
Next Post »

22 comments

Click here for comments
6 December 2014 at 11:28 ×

thniah pd mereka...ida singgah cn

Balas
avatar
admin
6 December 2014 at 14:11 ×

Salam singgah blogwalking sini sambil tinggalkan jejak kat sini...

Jom singgah ke blog zanahassan jugak ye ;)

Balas
avatar
admin
6 December 2014 at 21:12 ×

kebanyakan mrk saya kenali mmg peramah ...

Balas
avatar
admin
6 December 2014 at 22:10 ×

Salam...
Datang dari segmen yang sama...
Salam kenal dari Cikgu Farha :)

Jom join segmen bw cikgu

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Balas
avatar
admin
7 December 2014 at 10:31 ×

tahniah kepada semua ^_____^

Balas
avatar
admin
7 December 2014 at 11:39 ×

Sama-sama.
Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya. Aamiiin.

Balas
avatar
admin
7 December 2014 at 16:35 ×

tahniah buat semua kaki komen ni

Balas
avatar
admin
7 December 2014 at 17:36 ×

Tahniah buat mereka semua...

Psst: Salam ziarah dari blog mialiana.com... Keep blogging and have a nice day... (^_^)

Balas
avatar
admin
7 December 2014 at 18:46 ×

Singgah petang Ahad intai Ros. Nama2 familiar yang biasa jadi pengomen tegar ;)

Balas
avatar
admin
7 December 2014 at 21:35 ×

Salam ziarah dari blog mialiana.com
jemput ke blog zh jgk ye
http://zanahassan-zana.blogspot.com/

Balas
avatar
admin
8 December 2014 at 09:23 ×

tahniah semua pengomen tegar..mmg cool dorang ni ;)

Jemput join segmen CN yer ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

Balas
avatar
admin
8 December 2014 at 13:59 ×

Tahniah, lama Cikna xkesini bz sikit....;-/

Balas
avatar
admin
8 December 2014 at 14:39 ×

aida ntah bila mau tersenarai :)
internet semput mau bw selalu di opis ni.
mlm? jgn harap la mr.asben mau bagi green light hi hi hi...

Balas
avatar
admin
8 December 2014 at 16:37 ×

susahnya nak masuk pengomen setia awk..haha..nmpk sgt kita jarang singgah sini..hihi

Balas
avatar
admin
8 December 2014 at 18:38 ×

tahniah buat semuanya:)

Balas
avatar
admin
9 December 2014 at 20:23 ×

yeah, nama saya ada! maceh kak ^^

Balas
avatar
admin
10 December 2014 at 08:21 ×

yeay..sis JM pun ada dalam list...terima kasih Ros hargai kedatangan kami di sini

Balas
avatar
admin
12 December 2014 at 12:04 ×

thanks jugak kak ros sebab sudi singgah blog saya dan jadi kawan di blog :)

Balas
avatar
admin
14 December 2014 at 17:01 ×

tahniah buat kesemua yg tersenarai
ros mana pergi ni
cuti erk?

Balas
avatar
admin
26 December 2014 at 11:16 ×

Tahniah buat semua pengomen tegar ros.. hehe

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment