PENGOMEN SETIA NOVEMBER 2014 - INILAH REALITI

Saturday, 6 December 2014

PENGOMEN SETIA NOVEMBER 2014


Lambat pula bulan ni nak updated tentang Pengomen Setia di blog saya ni. 
Ok, kat sini saya sertakan nama yang tersenarai dalam list Pengomen Setia. 


Di kesempatan ini, saya nak ucapkan terima kasih buat semua yang sudi singgah di blog saya dan meninggalkan sepatah dua kata :) Tak kisah sama ada tersenarai atau tidak... Terima kasih yer :) Saya amat menghargainya.. Semoga hubungan kita sesama rakan blogger berkekalan :)



22 comments:

  1. Salam singgah blogwalking sini sambil tinggalkan jejak kat sini...

    Jom singgah ke blog zanahassan jugak ye ;)

    ReplyDelete
  2. kebanyakan mrk saya kenali mmg peramah ...

    ReplyDelete
  3. Salam...
    Datang dari segmen yang sama...
    Salam kenal dari Cikgu Farha :)

    Jom join segmen bw cikgu

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    ReplyDelete
  4. Sama-sama.
    Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya. Aamiiin.

    ReplyDelete
  5. tahniah buat semua kaki komen ni

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat mereka semua...

    Psst: Salam ziarah dari blog mialiana.com... Keep blogging and have a nice day... (^_^)

    ReplyDelete
  7. Singgah petang Ahad intai Ros. Nama2 familiar yang biasa jadi pengomen tegar ;)

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah dari blog mialiana.com
    jemput ke blog zh jgk ye
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. tahniah semua pengomen tegar..mmg cool dorang ni ;)

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  10. Tahniah, lama Cikna xkesini bz sikit....;-/

    ReplyDelete
  11. aida ntah bila mau tersenarai :)
    internet semput mau bw selalu di opis ni.
    mlm? jgn harap la mr.asben mau bagi green light hi hi hi...

    ReplyDelete
  12. susahnya nak masuk pengomen setia awk..haha..nmpk sgt kita jarang singgah sini..hihi

    ReplyDelete
  13. yeah, nama saya ada! maceh kak ^^

    ReplyDelete
  14. yeay..sis JM pun ada dalam list...terima kasih Ros hargai kedatangan kami di sini

    ReplyDelete
  15. thanks jugak kak ros sebab sudi singgah blog saya dan jadi kawan di blog :)

    ReplyDelete
  16. tahniah buat kesemua yg tersenarai
    ros mana pergi ni
    cuti erk?

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat semua pengomen tegar ros.. hehe

    ReplyDelete