Friday, January 30, 2015

MERAJUK NAK KE SEKOLAH

Macam biasa, dapat gambar ni dari kakak saya, Kakyang.. Gelagat baby Arif yang merajuk tak dapat gi sekolah. Hihi. Dia tengok abang dia,...
Friday, January 30, 2015

GEMUK BERSAMA!

Geli hati ni bila ternampak gambar kat atas ni. Hihi. Gemuk bersama. Setelah program diet jadi macam yo yo, terubat sikit bila tengok...
Thursday, January 29, 2015

KARYA ISHA BUAT KAK ROSE !

Alkisahnya, kejadian ni masa perarakan Maulidur Rasul peringkat Jabatan yang lepas. Kawan saya iaitu Kak Isma, terlibat dengan perarakan...
Wednesday, January 28, 2015

28 JANUARI

Terima kasih mak untuk segalanya.. Terima kasih melahirkan Ija.. Membesarkan Ija.. Mendidik Ija.. Dengan penuh rasa kasih dan say...
Sunday, January 25, 2015

NASI AYAM SEDAP!

Hai, sampai hati tau.. Malam-malam hantar gambar nasi ayam. Dahlah air tangan mak pulak tu, dah bergenang air mata ni.. Hihi. Sensitif...
Sunday, January 25, 2015

PETUA HILANGKAN MENGANTUK

Dah tengahari ni, mata jadi kecik je. Aduhai.. mengantuknya rasa.. Letih gaya macam buat kerja berat sangat. hihi.. Tapi, itulah kenyata...
Saturday, January 24, 2015

LIRIK LAGU DASYAT -MOJO

First time dengar lagu Dasyat ni di rancangan Meletop. Tu pun, Caliph Baskers yang nyanyi.. Terus cari kat youtube dan dengar nyanyian as...
Saturday, January 24, 2015

DON'T JUDGE A BOOK, BY ITS COVER

Assalamualaikum. Selamat pagi semuanya. Apa khabar?.. Moga semuanya berada dalam keadaan kesihatan yang baik.. Apa perancangan korang d...
Saturday, January 24, 2015

Photo Card GiveAway

Jom join.. Klik banner je yer :) Segmen ini akan berlangsung dari  21st January - 26th January (11.59 pm waktu Malaysia)
Saturday, January 24, 2015

LIRIK LAGU RELAKAN JIWA -HAZAMA

Baru perasan, belum pernah kongsikan lirik lagu Relakan Jiwa ni. Padahal ni lah lagu kegemaran saya tau.. Dengan suara Hazama tu lagi.....
Friday, January 23, 2015

SARAPAN YANG TERTANGGUH

Tajuk kemain lagi.. Sarapan yang tertangguh,, ke entry yang tertangguh? Hihihi. Semalam tak ada entry. Bukan apa, agak sibuk dengan t...
Wednesday, January 21, 2015

SENYUMLAH

Smile to the world and The world will SMILE back to you! SUMBER : I LUV ISLAM.COM p/s: Tak rugi pun kalau kita senyum :) ...
Tuesday, January 20, 2015

SABAR DAN REDHA

Perkongsian dari   Prof Dr Muhaya Orang yang bersabar menunjukkan kebahagian walaupun hatinya merana.Orang yang redha pula menun...
Saturday, January 17, 2015

Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2015

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Segmen ringkas untuk mencari 15 blog untuk disenaraikan dalam bloglist Truly Love.  Sya...
Powered by Blogger.