AKSI IKAN NEMO DAN IKAN DAMSEL

January 15, 2015


Nak share gambar aksi ikan-ikan saya. hihi.. 
Ikan Nemo dan Ikan Damsel. Yang biru tulah ikan Damsel. Punyalah payah  nak tangkap gambar dia. Menyorok je kerjanya. Kat celah-celah batu karang tu.. 


Akan banyaklah gambar ikan-ikan ni menyerikan blog saya nanti. hihi..



You Might Also Like

28 comments

  1. comel sangat dah ni depa berdua :P

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hihi. tq Yui.. Ros dan husband memang minat bela ikan :)

      Delete
  3. mahai tu ..... cerita la pasal kos nk bela ikan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, nanti Ros akan buat satu entry berkenaan kos pula yer :) thanx kerana berminat kak :)

      Delete
  4. comelsnya nemo! nk beli untuk princess, tp x terbeli lg.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab kecomelan Nemo tulah, Ros pun tergoda. hihi. nanti beli kat Princess, mesti dia suka )

      Delete
  5. bela ikan air masin yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak Lia.. nak try air masin pulak.. tengok lama mana bertahan . hihi

      Delete
  6. Bestnya Ros.
    Saya kalau bela ikan takut mati je tak sempat tengok...tak bagi makan..
    Lama2 bagi supplemen je.

    ReplyDelete
  7. Ikan finding Nemo:)
    Ikan Damsel tu pemalu kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kak Shikin. dia pemalu, tapi agresif tau..

      Delete
  8. wahhh ada ikan nemo . macam menarik je . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hobi baru ni Parihh.. sebelum ni ikan kelisa..

      Delete
  9. Replies
    1. comel macam tuan dia tak, kak Mimi?. hihi

      Delete
  10. comelnya damsel..! diaorang tak ada nama baru ke kak?hehe

    ReplyDelete
  11. kecik je..berapa umur dorang :-)

    ReplyDelete
  12. Akak takut nak bela, bimbang kucing akak celup paws dalam akuarium huhuhu

    ReplyDelete
  13. Husband akak pun minat ikan...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke kak.. Ros pun sejak dah berkahwin ni baru timbul minat :)

      Delete
  14. Alaa.. comel ikan nemo ni.. suka bela ikan gak tp nak cuci akarium tu payah. Heeh

    ReplyDelete
  15. rajinnya bela... kalau saya bela ok bg mkn.. mai nk cuci tu pemalas...hihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS