AKSI IKAN NEMO DAN IKAN DAMSEL


Nak share gambar aksi ikan-ikan saya. hihi.. 
Ikan Nemo dan Ikan Damsel. Yang biru tulah ikan Damsel. Punyalah payah  nak tangkap gambar dia. Menyorok je kerjanya. Kat celah-celah batu karang tu.. 


Akan banyaklah gambar ikan-ikan ni menyerikan blog saya nanti. hihi..



Previous
Next Post »

28 comments

Click here for comments
15 January 2015 at 13:55 ×

comel sangat dah ni depa berdua :P

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 15:42 ×

mahai tu ..... cerita la pasal kos nk bela ikan tu

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 15:52 ×

comelsnya nemo! nk beli untuk princess, tp x terbeli lg.hehe

Balas
avatar
admin
lia
15 January 2015 at 16:38 ×

bela ikan air masin yer...

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 18:04 ×

Bestnya Ros.
Saya kalau bela ikan takut mati je tak sempat tengok...tak bagi makan..
Lama2 bagi supplemen je.

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 18:05 ×

Ikan finding Nemo:)
Ikan Damsel tu pemalu kot..

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 21:26 ×

wahhh ada ikan nemo . macam menarik je . .

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 07:54 ×

comelnya damsel..! diaorang tak ada nama baru ke kak?hehe

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 10:31 ×

kecik je..berapa umur dorang :-)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 11:06 ×

Akak takut nak bela, bimbang kucing akak celup paws dalam akuarium huhuhu

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 11:11 ×

Husband akak pun minat ikan...huhuhu

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 16:59 ×

hihi. tq Yui.. Ros dan husband memang minat bela ikan :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 16:59 ×

ok, nanti Ros akan buat satu entry berkenaan kos pula yer :) thanx kerana berminat kak :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:00 ×

sebab kecomelan Nemo tulah, Ros pun tergoda. hihi. nanti beli kat Princess, mesti dia suka )

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:01 ×

ye kak Lia.. nak try air masin pulak.. tengok lama mana bertahan . hihi

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:01 ×

hihi,.. bagi supplemen?..

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:02 ×

tula kak Shikin. dia pemalu, tapi agresif tau..

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:02 ×

ye kak Lya .. comel. hihi

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:03 ×

hobi baru ni Parihh.. sebelum ni ikan kelisa..

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:04 ×

comel macam tuan dia tak, kak Mimi?. hihi

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:04 ×

yeke kak.. Ros pun sejak dah berkahwin ni baru timbul minat :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:40 ×

Alaa.. comel ikan nemo ni.. suka bela ikan gak tp nak cuci akarium tu payah. Heeh

Balas
avatar
admin
21 January 2015 at 07:43 ×

rajinnya bela... kalau saya bela ok bg mkn.. mai nk cuci tu pemalas...hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment