AKTIVITI SIHAT DI PAGI SABTU - INILAH REALITI

Saturday, 10 January 2015

AKTIVITI SIHAT DI PAGI SABTU


Selamat pagi. Apa khabar semuanya? Moga sihat selalu ;)

Pagi ni sempat ke Taman Merdeka,Johor Bahru. Minggu ni saya tak ke Batu Pahat.Suami yang datang Jb pulak.hihi. So,pagi tadi dalam pukul 7 dah keluar rumah pi Taman Merdeka. Kalau nak tahu, kat sana bukan je kita boleh jogging. Tapi, ada aktiviti senam robik tau. Lebih kurang pukul 8 pagi macam tu la. Best dapat join tadi.. 

Korang ada program apa pula hari ni?..


35 comments:

  1. saya pagi ni..tak aktif pung..hahaha.. ternak lemak ..

    selamt mengeluarkan peluh ya kak..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe, janji sihat kan :) Ros ni memang kena exercise lebih skit.

      Delete
  2. aida keje ari ni sampai kul 3 karang.
    pastu baru nak gi jalan2 kat giant dgn anak2.
    ptg mcm nak gi aerobik kat bkt serindit la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan join aerobik.. Ros sekarang ni suka zumba :)

      Delete
  3. Program duduk duduk rumah sambil makan snickers..heee

    ReplyDelete
  4. Hari ni rasa stress sangat. so keje ari ni kemas rumah sajaaa. hilang stress

    ReplyDelete
  5. Hari ni keje.

    Esok pun rasa nak keje.

    Boring dok rumah...

    Hehe.

    ReplyDelete
  6. Lama dah tak berjogging..takda stamina dah ni..hihi

    ReplyDelete
  7. Aktiviti kami minggu ni...sibuk uruskan persiapan sekolah anak...tak ke mana pun ..duk umah je..hehehe

    ReplyDelete
  8. Bestnya aktiviti santai sabtu, ros! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, bukan selalu Ros boleh keluar.. kalau husband takde, duduk rumahlah jawabnya time cuti.

      Delete
  9. assalamualaikum dan slaam singgah sini mudahan ALLAH MURAHKAN REZEKI KITA AMIN

    ReplyDelete
  10. Semalam dan harini dok umah je..hihihi..melayan keluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. aktiviti bersama keluarga tu paling berharga :)

      Delete
  11. Duk kat umah kemas2 barang pindah ros

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'a Jijah kan nak pindah semenanjung dah :)

      Delete
  12. baguslah keluarkan peluh dipagi hari

    ReplyDelete
  13. Program berjalan dari blog ke blog..
    Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari minggu masa berehat kan kak Shikin :)

      Delete
  14. Bestnya ada aerobik. Dah lama x lepak taman. Hehe

    p/s : sorry kak ros lama x singgah :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye best tau Budak..
      takpe Budak.. kak Ros pun sama. masa terhad sekarang ni..

      Delete
  15. bestnyaaa ada senamrobik.. free ke ? sesapa
    boleh join.. lama tak jejoget huurm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye free Ct.. tu yg best tu.. kat Taman Merdeka, Jb,, hari-hari ada tau.. tapi aktiviti berbeza :)

      Delete
  16. Selalu hari sabtu melayan Aniq je.. hubby kerja...

    ReplyDelete
  17. biasa hujung minggu g kebun mak abah je :) hehee

    ReplyDelete
  18. Sabtu ahad akak duk kemas jela ros xpun gi umah mama

    ReplyDelete
  19. bangun pagi terus ngadap blog huhuh

    ReplyDelete
  20. en suami plak dtg jumpa isterinya...

    ReplyDelete