AKTIVITI SIHAT DI PAGI SABTU


Selamat pagi. Apa khabar semuanya? Moga sihat selalu ;)

Pagi ni sempat ke Taman Merdeka,Johor Bahru. Minggu ni saya tak ke Batu Pahat.Suami yang datang Jb pulak.hihi. So,pagi tadi dalam pukul 7 dah keluar rumah pi Taman Merdeka. Kalau nak tahu, kat sana bukan je kita boleh jogging. Tapi, ada aktiviti senam robik tau. Lebih kurang pukul 8 pagi macam tu la. Best dapat join tadi.. 

Korang ada program apa pula hari ni?..


Previous
Next Post »

35 comments

Click here for comments
10 January 2015 at 11:33 ×

saya pagi ni..tak aktif pung..hahaha.. ternak lemak ..

selamt mengeluarkan peluh ya kak..!

Balas
avatar
admin
10 January 2015 at 13:57 ×

aida keje ari ni sampai kul 3 karang.
pastu baru nak gi jalan2 kat giant dgn anak2.
ptg mcm nak gi aerobik kat bkt serindit la :)

Balas
avatar
admin
10 January 2015 at 14:58 ×

Program duduk duduk rumah sambil makan snickers..heee

Balas
avatar
admin
10 January 2015 at 16:46 ×

Hari ni rasa stress sangat. so keje ari ni kemas rumah sajaaa. hilang stress

Balas
avatar
admin
10 January 2015 at 19:16 ×

Hari ni keje.

Esok pun rasa nak keje.

Boring dok rumah...

Hehe.

Balas
avatar
admin
11 January 2015 at 07:01 ×

Lama dah tak berjogging..takda stamina dah ni..hihi

Balas
avatar
admin
wa
11 January 2015 at 08:28 ×

Aktiviti kami minggu ni...sibuk uruskan persiapan sekolah anak...tak ke mana pun ..duk umah je..hehehe

Balas
avatar
admin
11 January 2015 at 17:16 ×

Bestnya aktiviti santai sabtu, ros! :)

Balas
avatar
admin
11 January 2015 at 20:44 ×

assalamualaikum dan slaam singgah sini mudahan ALLAH MURAHKAN REZEKI KITA AMIN

Balas
avatar
admin
11 January 2015 at 22:14 ×

Semalam dan harini dok umah je..hihihi..melayan keluarga

Balas
avatar
admin
12 January 2015 at 13:09 ×

Duk kat umah kemas2 barang pindah ros

Balas
avatar
admin
13 January 2015 at 03:21 ×

baguslah keluarkan peluh dipagi hari

Balas
avatar
admin
13 January 2015 at 12:34 ×

sy kemas rumah je minggu ni..

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 11:13 ×

Program berjalan dari blog ke blog..
Hehe..

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 22:49 ×

Bestnya ada aerobik. Dah lama x lepak taman. Hehe

p/s : sorry kak ros lama x singgah :')

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 08:17 ×

bestnyaaa ada senamrobik.. free ke ? sesapa
boleh join.. lama tak jejoget huurm..

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 11:13 ×

Selalu hari sabtu melayan Aniq je.. hubby kerja...

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 21:30 ×

biasa hujung minggu g kebun mak abah je :) hehee

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 22:22 ×

Sabtu ahad akak duk kemas jela ros xpun gi umah mama

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 12:32 ×

bangun pagi terus ngadap blog huhuh

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:10 ×

takpe, janji sihat kan :) Ros ni memang kena exercise lebih skit.

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:10 ×

best kan join aerobik.. Ros sekarang ni suka zumba :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:11 ×

jangan stress stress yer :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:11 ×

ye, bukan selalu Ros boleh keluar.. kalau husband takde, duduk rumahlah jawabnya time cuti.

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:12 ×

aktiviti bersama keluarga tu paling berharga :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:12 ×

A'a Jijah kan nak pindah semenanjung dah :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:13 ×

kak Aishah memang rajin :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:13 ×

hari minggu masa berehat kan kak Shikin :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:14 ×

ye best tau Budak..
takpe Budak.. kak Ros pun sama. masa terhad sekarang ni..

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:15 ×

ye free Ct.. tu yg best tu.. kat Taman Merdeka, Jb,, hari-hari ada tau.. tapi aktiviti berbeza :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:16 ×

layan anak tu yang best :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:16 ×

bestnya Parihh ada kebun :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:17 ×

syoknya rumah mama dekat :)

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 17:17 ×

blogger sejati ni Sis JM :)

Balas
avatar
admin
21 January 2015 at 07:48 ×

en suami plak dtg jumpa isterinya...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment