BUKAN MASTERCHEF ATAU TUKANG MASAK PROFESIONAL


Ye, betul tu. Saya bukanlah seorang tukang masak yang handal dan bakat memasak sedang-sedang saje.. hihi. Tapi, Alhamdulillah.. Kebanyakan yang dicari pembaca di blog saya ni berkenaan resepi. Resepi saya mudah je. Bukanlah resepi yang bertaraf restoran 5 bintang.. Hanya resepi yang biasa dengan tekak kita je..  

Bila buka bahagian keyword di akaun Nuffnang, saya tengok kebanyakannya tentang resepi.. Tengoklah kat  bawah ni :


8 daripada 10 keyword hari ni, tentang resepi.

Terima kasih buat semua pengunjung. Semoga entry saya bermanfaat..


Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
16 January 2015 at 15:06 ×

wah..ramai yang hits tu..nampkanya perlu tambah lagi entri berkaitan resipi nih :-)

Balas
avatar
admin
17 January 2015 at 08:31 ×

bunga ros pun terselit juga ya..hehehe..

Balas
avatar
admin
17 January 2015 at 13:01 ×

kebanyakan yang hits entry resepi.. tulah, kena rajin masak dan share resepi nampakya.. hahahha

Balas
avatar
admin
19 January 2015 at 18:57 ×

kena update lagi bab menu yg ros suka mkan.
sekadar berkongsi
walaupon citarasa berbeza kan ;)

Balas
avatar
admin
21 January 2015 at 07:36 ×

resepu simple tapi ramai mncari..kira bagus tu

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment