KEMBALIKAN KOTAK KOMEN YANG HILANG



Tadi, saya dapat mesej di facebook dari Kak Tihara
Kak Tihara cakap, kotak komen saya tak ada. Beliau tak dapat nak tinggalkan komen di blog ni. 

Eh dah kenapa kotak komen ni main chak chak pula ni?.. 

Malam tadi, saya dah godek-godek blog ni. Ubah sikit-sikit mana yang patut. Adalah tu tersalah padam coding ke apa ke kan.

Lepas dapat je mesej dari Kak Tihara, terus bukak dan cari tutorial nak settlekan masalah ni. Banyak tutorial yang tak menjadi untuk blog saya. Akhirnya jumpa satu tutorial yang membantu di SINI.
Alhamdulillah, dah settle. 

Terima kasih :)


Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
17 January 2015 at 13:52 ×

mjr ad cara nk dptkn blk hehe

Balas
avatar
admin
17 January 2015 at 14:31 ×

alhamdulillah dah ada ros ^_^

Balas
avatar
admin
17 January 2015 at 15:27 ×

Alhamdulillah...selesai pon...tadi pagi nak komen, takde pulak...ingat PC saya meragam ke...

Balas
avatar
admin
17 January 2015 at 22:10 ×

ye kak.. tq sebab bagitahu pagi tadi . hihi. tapi, kan da satu problem pula yg timbul. jarak antara 'comment' dan kotak komen yang jauh. itu untuk entry yang masih belum ada komen. tak tahu dah nak buat macam mana. jenuh mengoogle tadi..

Balas
avatar
admin
17 January 2015 at 23:11 ×

ehh..rasa lain sikit baca bila ada kata ganti diri Rose kat sini heee..sib baik kak Tiha tegur kan

Balas
avatar
admin
18 January 2015 at 08:14 ×

patut la..semalma meroyan juga la kak,nak komen..tk jumpa kotak komen..hehehe

Balas
avatar
admin
18 January 2015 at 12:32 ×

patutlah...sbb semalam nak tinggalkan komen gak tp xjumpa..hee

Balas
avatar
admin
18 January 2015 at 12:48 ×

nasib baik ada gak yg perasaan ya

Balas
avatar
admin
18 January 2015 at 20:47 ×

susah juga kalau byk blog share coding yg xsesuai dgn blog.. penah jd sekali memang susah nk cari coding. nasib baik dh ok :)

Balas
avatar
admin
19 January 2015 at 18:53 ×

ooo.ros godek sendiri erk..
simple tapi ciksu suka.
sbb ciksu pon jns simple
ppsst: ntah la ros, bila nk jumpa.nk pi jb tak tau bila.cik abe pulak sibuk.. tp mmg nk prrgi sbb nk jumpa pakcik yg ddk plentong tu.masa ddk jb time boring kami suka pi situ.org rumah pcik tu suka buat makan makan

Balas
avatar
admin
21 January 2015 at 16:47 ×

haaaa boleh plak dia main aci nyorok kejap ada kejap tak ada hehe

Balas
avatar
admin
23 January 2015 at 05:27 ×

Aah, saya pernah nak komen kat blog seseorang dulu tapi xde kotak komen.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment