KEMBALIKAN KOTAK KOMEN YANG HILANG

January 17, 2015



Tadi, saya dapat mesej di facebook dari Kak Tihara
Kak Tihara cakap, kotak komen saya tak ada. Beliau tak dapat nak tinggalkan komen di blog ni. 

Eh dah kenapa kotak komen ni main chak chak pula ni?.. 

Malam tadi, saya dah godek-godek blog ni. Ubah sikit-sikit mana yang patut. Adalah tu tersalah padam coding ke apa ke kan.

Lepas dapat je mesej dari Kak Tihara, terus bukak dan cari tutorial nak settlekan masalah ni. Banyak tutorial yang tak menjadi untuk blog saya. Akhirnya jumpa satu tutorial yang membantu di SINI.
Alhamdulillah, dah settle. 

Terima kasih :)


You Might Also Like

12 comments

  1. alhamdulillah dah ada ros ^_^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...selesai pon...tadi pagi nak komen, takde pulak...ingat PC saya meragam ke...

    ReplyDelete
  3. ye kak.. tq sebab bagitahu pagi tadi . hihi. tapi, kan da satu problem pula yg timbul. jarak antara 'comment' dan kotak komen yang jauh. itu untuk entry yang masih belum ada komen. tak tahu dah nak buat macam mana. jenuh mengoogle tadi..

    ReplyDelete
  4. ehh..rasa lain sikit baca bila ada kata ganti diri Rose kat sini heee..sib baik kak Tiha tegur kan

    ReplyDelete
  5. patut la..semalma meroyan juga la kak,nak komen..tk jumpa kotak komen..hehehe

    ReplyDelete
  6. patutlah...sbb semalam nak tinggalkan komen gak tp xjumpa..hee

    ReplyDelete
  7. nasib baik ada gak yg perasaan ya

    ReplyDelete
  8. susah juga kalau byk blog share coding yg xsesuai dgn blog.. penah jd sekali memang susah nk cari coding. nasib baik dh ok :)

    ReplyDelete
  9. ooo.ros godek sendiri erk..
    simple tapi ciksu suka.
    sbb ciksu pon jns simple
    ppsst: ntah la ros, bila nk jumpa.nk pi jb tak tau bila.cik abe pulak sibuk.. tp mmg nk prrgi sbb nk jumpa pakcik yg ddk plentong tu.masa ddk jb time boring kami suka pi situ.org rumah pcik tu suka buat makan makan

    ReplyDelete
  10. haaaa boleh plak dia main aci nyorok kejap ada kejap tak ada hehe

    ReplyDelete
  11. Aah, saya pernah nak komen kat blog seseorang dulu tapi xde kotak komen.

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS