LIRIK LAGU AKU, DIA DAN LAGU - AWEERA

Antara lagu yang menusuk kalbu juga ni. Sebenarnya, nyanyian asal oleh Saloma. Tapi, yang saya dok dengar ni, nyanyian semula oleh Aweera. Best lagu ni. Tak kisahlah kan siapa yang nyanyi. hihi.

Jom hayati lirik lagu ni. Maaf yer, saya tak dapat nak share lagunya.

LIRIK LAGU AKU, DIA DAN LAGU - AWEERA

Ku bertemu hanya semalam
Ku berkata hanya sepatah
Ku terlupa serata alam
Kini ikatannya cinta

Kau memberi senyuman rindu
Ku tak dapat melupakanmu
Kau kuiring senyuman mesra
hanya semalam saja

Suasana sepi
Hanya terdengar kata dan lagu
Lagu teman hati
Hanya mimpi

Hanya itu kisah semalam
Kisah menjadi suatu ciptaan
Kisah aku, dia dan lagu
Jangan dipisahkan

*****

Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
18 January 2015 at 11:21 ×

belum pernah dengar lg ni ros

Balas
avatar
admin
18 January 2015 at 18:17 ×

minat juga dengan aweera ni.. ^_^

Balas
avatar
admin
18 January 2015 at 20:40 ×

xpernah dengar lg lagu ni tp ayat mendalam.

Balas
avatar
admin
19 January 2015 at 12:01 ×

Zumal pun rasa belum dengar lagi lagu nie tapi sangat suka suara Aweera tu ^-^

Balas
avatar
admin
19 January 2015 at 15:56 ×

saya tau yang version Wann je..nampak sgt kaki layan sinar fm

Balas
avatar
admin
19 January 2015 at 17:50 ×

belum pernah dgr lagi pun sis..hihi

Balas
avatar
admin
19 January 2015 at 18:44 ×

mcm x pernah dgr.walaupon selalu psang thr oepagi sambil lyan baby

Balas
avatar
admin
20 January 2015 at 10:16 ×

sukal lagu ni. Tak kisahlah yg original version ke yg aweera nyanyi ke,..

Balas
avatar
admin
20 January 2015 at 10:17 ×

Eh..suka....jari gumuks, taip terlebih sudah!

Balas
avatar
admin
20 January 2015 at 15:38 ×

X pernah dgr lagu ni rasanya..

Balas
avatar
admin
20 January 2015 at 19:28 ×

tak perasan lak lagu ni

Balas
avatar
admin
21 January 2015 at 00:37 ×

xpernah dgr lagi ni..

Balas
avatar
admin
21 January 2015 at 16:41 ×

aweera.. lama tak dengar citer pasal dia.. huurm okay nak p dngr lagu ni..

Balas
avatar
admin
22 January 2015 at 00:54 ×

aweera? budaksi rambut 'kembang ' tu ke

Balas
avatar
admin
23 January 2015 at 02:07 ×

Kak, Saya panggil anak2 saya budak gumuk. Heheh..

Balas
avatar
admin
23 January 2015 at 02:07 ×

Akak pun rasenye x peenah dengar jugak.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment