LIRIK LAGU AKU, DIA DAN LAGU - AWEERA

January 18, 2015

Antara lagu yang menusuk kalbu juga ni. Sebenarnya, nyanyian asal oleh Saloma. Tapi, yang saya dok dengar ni, nyanyian semula oleh Aweera. Best lagu ni. Tak kisahlah kan siapa yang nyanyi. hihi.

Jom hayati lirik lagu ni. Maaf yer, saya tak dapat nak share lagunya.

LIRIK LAGU AKU, DIA DAN LAGU - AWEERA

Ku bertemu hanya semalam
Ku berkata hanya sepatah
Ku terlupa serata alam
Kini ikatannya cinta

Kau memberi senyuman rindu
Ku tak dapat melupakanmu
Kau kuiring senyuman mesra
hanya semalam saja

Suasana sepi
Hanya terdengar kata dan lagu
Lagu teman hati
Hanya mimpi

Hanya itu kisah semalam
Kisah menjadi suatu ciptaan
Kisah aku, dia dan lagu
Jangan dipisahkan

*****

You Might Also Like

16 comments

  1. minat juga dengan aweera ni.. ^_^

    ReplyDelete
  2. xpernah dengar lg lagu ni tp ayat mendalam.

    ReplyDelete
  3. Zumal pun rasa belum dengar lagi lagu nie tapi sangat suka suara Aweera tu ^-^

    ReplyDelete
  4. saya tau yang version Wann je..nampak sgt kaki layan sinar fm

    ReplyDelete
  5. belum pernah dgr lagi pun sis..hihi

    ReplyDelete
  6. mcm x pernah dgr.walaupon selalu psang thr oepagi sambil lyan baby

    ReplyDelete
  7. sukal lagu ni. Tak kisahlah yg original version ke yg aweera nyanyi ke,..

    ReplyDelete
  8. Eh..suka....jari gumuks, taip terlebih sudah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak, Saya panggil anak2 saya budak gumuk. Heheh..

      Delete
  9. X pernah dgr lagu ni rasanya..

    ReplyDelete
  10. aweera.. lama tak dengar citer pasal dia.. huurm okay nak p dngr lagu ni..

    ReplyDelete
  11. aweera? budaksi rambut 'kembang ' tu ke

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS