LIRIK LAGU DASYAT -MOJO


First time dengar lagu Dasyat ni di rancangan Meletop. Tu pun, Caliph Baskers yang nyanyi.. Terus cari kat youtube dan dengar nyanyian asal oleh Mojo.. Penyanyi baru kumpulan Mojo, dari Indonesia.. 

Jom saya kongsikan lirik buat yang mencari :)

LIRIK LAGU DASYAT -MOJO

Aku cinta kamu
Lebih dari hatiku mampu
Pasti jiwa takkan bisa
Hidup tanpa hadirnya kamu

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu

Kita dua hati
Selamanya takkan terpisah
Kau dan aku punya cinta
Paling terindah di dunia

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu

Tiada yang bisa
Mengisi ruang di hati
Aku mohon jangan pergi
Jiwa ini perlu kamu

Ohh… ohh… ohh…
Tetap cinta selama-lamanya

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu

Tiada yang bisa
Mengisi ruang di hati
Aku mohon jangan pergi
Jiwa ini perlu kamu
Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
24 January 2015 at 15:11 ×

layan lagu mojo ni pun best.. :)

Balas
avatar
admin
25 January 2015 at 08:55 ×

baca entry ni baru sibuk2 g utube cari lagu ni...1st time dengar :)

Balas
avatar
admin
25 January 2015 at 15:44 ×

nanti cuba google lagu ni ...

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 20:41 ×

yang ni x pernah dgr

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 22:29 ×

tak pernah dgar lagi. Hehe

Balas
avatar
admin
29 January 2015 at 19:15 ×

Dgr time kak farrah post kt blog beliau :)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment