Lirik Lagu Kau Tercipta - Lah Ahmad



Sebenarnya tak tengok pun Drama Istikarah Cinta ni dari awal. Tapi, dua tiga hari ni, terlayan pula. Tengok part yang dah kahwin tu.. Amboi, romantik habis tau Zul Arifin ni.. Tanam bunga Rose sebab senang kan, nak bagi isteri bunga yang fresh setiap pagi. hihi. Ramai hati gadis/wanita yang cair kan, kan?. Baik mengaku.. Tenang je watak dia kan. aduhai.. hihi.. Tengoklah ni : 



Ok lah, alang-alang dah bercerita pasal cerita ni, nak share jugak lirik lagu OST ISTIKARAH CINTA ni.. Sedap juga lagunya, nyanyian Lah Ahmad. Dulu penyanyi VE tu :)



Lirik Lagu Kau Tercipta - Lah Ahmad

Telah lama ku nantikan
Saat semua ku impikan
Kau jadi ratuku teman seluruh hidupku
Lengkaplah dunia ku

Bawalah aku di dalam doa mu
Semoga sentiasa diberkati setiap waktu
Tuluslah hati ku, di dalam melengkapimu
Semua yang kau perlu

*
Peluklah aku
Jika terkenang
Semua kau idamkan
Semua yang milik mu
Kau tercipta untuk diriku
Bukan maksud ku
Tuk melukaimu
Bukan niatku dari dahulu
Semua hanya kerna
Ku sayang padamu
Kau tercipta tuk temani diriku

Bersyukur kita pada Yang Esa
(terciptanya cinta)
Ku mendoakan kebahgiaanmu
(selalu)

*****

Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
9 January 2015 at 09:42 ×

hehehe ramai katanya jatuh hati ngan zul aripin hehe..

Balas
avatar
admin
9 January 2015 at 13:58 ×

suka tengok bunga atas meja tu.. cantik.. ;)

Balas
avatar
admin
9 January 2015 at 19:44 ×

selalu gak tengok certia tu . kalau dah tengok memang melekat la . huhuuu

Balas
avatar
admin
10 January 2015 at 07:25 ×

best lirik lagu ni kan

Balas
avatar
admin
11 January 2015 at 22:15 ×

memang pandai dan selamba je dia ni berlakon...best..

Balas
avatar
admin
12 January 2015 at 13:09 ×

Belum pernah dengar lagi.. lirik menarik kan

Balas
avatar
admin
13 January 2015 at 10:34 ×

hehe kadang kalau balik keja awal memang layan la cerita ni...so sweet...hihi;p

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 10:34 ×

tak kurang juga rose pun turut cair kan..kan.. hikhik

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 11:11 ×

Kalau xdgr muzik, xtau lagu yang mana.

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 22:51 ×

Saya pn layan lagu ni. Tapi jalan cite dia mcm x berapa menarik sbb watak jahat tak hbs2 nk runtuhkn rumah tangga org.

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 08:18 ×

acececeh.. tak pernah dengar lagu ni and citer tu pun tak tengok.. tapi tau ade jul aripin hehehe..

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 11:11 ×

Sya x Lyn tv Skrg.. bz.. so, x tau pun cerita apa.. hehe

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 21:31 ×

kadang2 suka gak tengok gaya muka dia tu . huhuu

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment