Lirik Lagu Kau Tercipta - Lah Ahmad

January 09, 2015



Sebenarnya tak tengok pun Drama Istikarah Cinta ni dari awal. Tapi, dua tiga hari ni, terlayan pula. Tengok part yang dah kahwin tu.. Amboi, romantik habis tau Zul Arifin ni.. Tanam bunga Rose sebab senang kan, nak bagi isteri bunga yang fresh setiap pagi. hihi. Ramai hati gadis/wanita yang cair kan, kan?. Baik mengaku.. Tenang je watak dia kan. aduhai.. hihi.. Tengoklah ni : 



Ok lah, alang-alang dah bercerita pasal cerita ni, nak share jugak lirik lagu OST ISTIKARAH CINTA ni.. Sedap juga lagunya, nyanyian Lah Ahmad. Dulu penyanyi VE tu :)



Lirik Lagu Kau Tercipta - Lah Ahmad

Telah lama ku nantikan
Saat semua ku impikan
Kau jadi ratuku teman seluruh hidupku
Lengkaplah dunia ku

Bawalah aku di dalam doa mu
Semoga sentiasa diberkati setiap waktu
Tuluslah hati ku, di dalam melengkapimu
Semua yang kau perlu

*
Peluklah aku
Jika terkenang
Semua kau idamkan
Semua yang milik mu
Kau tercipta untuk diriku
Bukan maksud ku
Tuk melukaimu
Bukan niatku dari dahulu
Semua hanya kerna
Ku sayang padamu
Kau tercipta tuk temani diriku

Bersyukur kita pada Yang Esa
(terciptanya cinta)
Ku mendoakan kebahgiaanmu
(selalu)

*****

You Might Also Like

16 comments

  1. hehehe ramai katanya jatuh hati ngan zul aripin hehe..

    ReplyDelete
  2. suka tengok bunga atas meja tu.. cantik.. ;)

    ReplyDelete
  3. selalu gak tengok certia tu . kalau dah tengok memang melekat la . huhuuu

    ReplyDelete
  4. memang pandai dan selamba je dia ni berlakon...best..

    ReplyDelete
  5. Belum pernah dengar lagi.. lirik menarik kan

    ReplyDelete
  6. hehe kadang kalau balik keja awal memang layan la cerita ni...so sweet...hihi;p

    ReplyDelete
  7. tak kurang juga rose pun turut cair kan..kan.. hikhik

    ReplyDelete
  8. Saya pn layan lagu ni. Tapi jalan cite dia mcm x berapa menarik sbb watak jahat tak hbs2 nk runtuhkn rumah tangga org.

    ReplyDelete
  9. acececeh.. tak pernah dengar lagu ni and citer tu pun tak tengok.. tapi tau ade jul aripin hehehe..

    ReplyDelete
  10. Sya x Lyn tv Skrg.. bz.. so, x tau pun cerita apa.. hehe

    ReplyDelete
  11. kadang2 suka gak tengok gaya muka dia tu . huhuu

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS