MAIN DOKTER-DOKTER



Gelagat dua beradik. 
Main dokter-dokter lagi tu. 
Masa ni kat rumah saya, lebih kurang 3 minggu lepas,  masa family saya datang Johor. Baik je tu main berdua. Abang Mat jadi pesakit, adik Arif jadi doktor .. Hihi.

Mak Ude seronok korang datang rumah Mak Ude. Bila lagi korang nak datang melawat Mak Ude. Sungguh, Mak Ude rindu semuanya :)


Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
8 January 2015 at 08:30 ×

cute nye tengok budak kecik main

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 09:15 ×

Hahaha, teringat zaman kecik-kecik dulu..

Balas
avatar
admin
lia
8 January 2015 at 09:21 ×

Mak Ude rindu anak2 buah yer...

Pandai depa main dokter2 yer...

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 10:20 ×

seronok depa... nsb tak main masak2 hehehe

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 10:28 ×

mcm saya kecik2 dulu pon suka main doktor2 gak

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 12:52 ×

teringat lak zaman kanak2.. main doktor2... moga besar jadi dokto yag brtauliah dan memberi khidmat pd masyarakat.. amin..

Balas
avatar
admin
8 January 2015 at 15:34 ×

wahhh ...syok kan tgk budak2 main gitu kan ...

Balas
avatar
admin
9 January 2015 at 10:32 ×

comel je dua org budak tu. hoho XD

Balas
avatar
admin
10 January 2015 at 11:34 ×

wah.. belajar rajin2 ya adik2 ku sayang..nanti insyaaAllah dapat sambung in medic..hehehe

Balas
avatar
admin
12 January 2015 at 13:14 ×

Sweetnya.. jadi anak2 soleh ya syg.. leh jd doktor nanti. Amin

Balas
avatar
admin
14 January 2015 at 22:55 ×

In Sha Allah, ada jodoh jumpa lagi. Hehe. Comel je main dokter2

Balas
avatar
admin
15 January 2015 at 08:23 ×

hehee kita pun time kekecik cemni kan.. since CT sorang jadi balik ke kg aje mula macam2 scene jadi.. bagus gak.. buat kembangkan lagi daya imaginasasizz

Balas
avatar
admin
16 January 2015 at 12:36 ×

x sunyi jika ada bebudak besar ni..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment