MAIN DOKTER-DOKTER

January 08, 2015



Gelagat dua beradik. 
Main dokter-dokter lagi tu. 
Masa ni kat rumah saya, lebih kurang 3 minggu lepas,  masa family saya datang Johor. Baik je tu main berdua. Abang Mat jadi pesakit, adik Arif jadi doktor .. Hihi.

Mak Ude seronok korang datang rumah Mak Ude. Bila lagi korang nak datang melawat Mak Ude. Sungguh, Mak Ude rindu semuanya :)


You Might Also Like

14 comments

  1. cute nye tengok budak kecik main

    ReplyDelete
  2. Hahaha, teringat zaman kecik-kecik dulu..

    ReplyDelete
  3. Mak Ude rindu anak2 buah yer...

    Pandai depa main dokter2 yer...

    ReplyDelete
  4. seronok depa... nsb tak main masak2 hehehe

    ReplyDelete
  5. mcm saya kecik2 dulu pon suka main doktor2 gak

    ReplyDelete
  6. teringat lak zaman kanak2.. main doktor2... moga besar jadi dokto yag brtauliah dan memberi khidmat pd masyarakat.. amin..

    ReplyDelete
  7. wahhh ...syok kan tgk budak2 main gitu kan ...

    ReplyDelete
  8. comel je dua org budak tu. hoho XD

    ReplyDelete
  9. wah.. belajar rajin2 ya adik2 ku sayang..nanti insyaaAllah dapat sambung in medic..hehehe

    ReplyDelete
  10. Sweetnya.. jadi anak2 soleh ya syg.. leh jd doktor nanti. Amin

    ReplyDelete
  11. In Sha Allah, ada jodoh jumpa lagi. Hehe. Comel je main dokter2

    ReplyDelete
  12. hehee kita pun time kekecik cemni kan.. since CT sorang jadi balik ke kg aje mula macam2 scene jadi.. bagus gak.. buat kembangkan lagi daya imaginasasizz

    ReplyDelete
  13. x sunyi jika ada bebudak besar ni..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion