MERAJUK NAK KE SEKOLAH

January 30, 2015


Macam biasa, dapat gambar ni dari kakak saya, Kakyang.. Gelagat baby Arif yang merajuk tak dapat gi sekolah. Hihi. Dia tengok abang dia, baby Mat dok bersiap nak gi sekolah, tu yang merajuk tu..


Alahai sayang.. Sabar ye.. Nanti tahun depan baru boleh gi sekolah. Jangan pula nanti tak nak gi sekolah.. Hikhik..  Baby Arif baru 4 tahun.. Abang dia dah 5 tahun .. 


You Might Also Like

22 comments

  1. Alolo..comelnya gaya merajuk..hee :)

    ReplyDelete
  2. heheh comel sangat <3
    my adiks pun selalu hentak2 kaki nak ikot hakak abg pi sekolah >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik kecik memang hentak kaki nak ke sekolah.. harap sampai ke besar lah semangat kan :)

      Delete
  3. Gaya merajuk tu yang mahal tu :)

    ReplyDelete
  4. Salam... ohhh ni sekolah tadika lah ni yer... saya ada dengar di banyak tempat ada yg terima umur 4 tahun juga tapi mungkin bukan di tempat tuan blog lah kan...

    salam singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ibunya tak nak hantar lagi.. sebab macam kecil lagi jer :)

      Delete
  5. Dia teringin sangat dah tu. Boleh lah hantar p play school

    ReplyDelete
  6. Iri pun sama belum 2 tahun nak ikut pi sekolah.

    ReplyDelete
  7. amboi..mesti sush nak pujuk kan..hahaha.. xsabar2 nnati dah sekolah harap xmenangis la..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula tengok tahun depan macam mana. Hihihu

      Delete
  8. alahai si kecik ni pun nk g sekolah gak....so cute...rajin lah tu..susah nk cari budak rajin nk ke sekolah lah..sabar ye tggu dah 5 tahun baru boleh pegi ye..jgn majuk2 x comei nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, dia boringla tu, dok rumah.. Abang dah gi sekolah, tak de teman bermain. hihi

      Delete
  9. alalala comel.. keep up the spirit yaaa moga bila sampai masa ke sekolah semanngat masih sedia tinggi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Ct.. harap sampai ke besar macam tu :)

      Delete
  10. Kalau dia suka p sekolah ok la.. nnt leh p hantar sekolah. Kawan ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Jijah.. Nangis dan siap merajuk bagai.

      Delete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion