MERAJUK NAK KE SEKOLAH


Macam biasa, dapat gambar ni dari kakak saya, Kakyang.. Gelagat baby Arif yang merajuk tak dapat gi sekolah. Hihi. Dia tengok abang dia, baby Mat dok bersiap nak gi sekolah, tu yang merajuk tu..


Alahai sayang.. Sabar ye.. Nanti tahun depan baru boleh gi sekolah. Jangan pula nanti tak nak gi sekolah.. Hikhik..  Baby Arif baru 4 tahun.. Abang dia dah 5 tahun .. 


Previous
Next Post »

22 comments

Click here for comments
30 January 2015 at 21:58 ×

Alolo..comelnya gaya merajuk..hee :)

Balas
avatar
admin
30 January 2015 at 23:47 ×

heheh comel sangat <3
my adiks pun selalu hentak2 kaki nak ikot hakak abg pi sekolah >_<

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 07:02 ×

Gaya merajuk tu yang mahal tu :)

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 12:03 ×

Salam... ohhh ni sekolah tadika lah ni yer... saya ada dengar di banyak tempat ada yg terima umur 4 tahun juga tapi mungkin bukan di tempat tuan blog lah kan...

salam singgah

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 19:05 ×

Dia teringin sangat dah tu. Boleh lah hantar p play school

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 19:40 ×

Iri pun sama belum 2 tahun nak ikut pi sekolah.

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 08:07 ×

amboi..mesti sush nak pujuk kan..hahaha.. xsabar2 nnati dah sekolah harap xmenangis la..ehehe

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:26 ×

Hihi.. Gitula gayanya kak ;)

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:26 ×

Harapnya terus semangat !

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:28 ×

Nak kena habaq kat ibu dia ;)

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:28 ×

Dia jeles tengok abang dia kan ;)

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:29 ×

Tula tengok tahun depan macam mana. Hihihu

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 23:22 ×

alahai si kecik ni pun nk g sekolah gak....so cute...rajin lah tu..susah nk cari budak rajin nk ke sekolah lah..sabar ye tggu dah 5 tahun baru boleh pegi ye..jgn majuk2 x comei nanti

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 07:15 ×

alalala comel.. keep up the spirit yaaa moga bila sampai masa ke sekolah semanngat masih sedia tinggi ^^

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:12 ×

kecik kecik memang hentak kaki nak ke sekolah.. harap sampai ke besar lah semangat kan :)

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:13 ×

Ibunya tak nak hantar lagi.. sebab macam kecil lagi jer :)

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:13 ×

hihi, dia boringla tu, dok rumah.. Abang dah gi sekolah, tak de teman bermain. hihi

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:14 ×

betul tu Ct.. harap sampai ke besar macam tu :)

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 19:57 ×

Kalau dia suka p sekolah ok la.. nnt leh p hantar sekolah. Kawan ramai

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:50 ×

Ye Jijah.. Nangis dan siap merajuk bagai.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment