MILO TABUR TERBAIK !



Jemput minum yer.. Milo tabur.. Sesekali basahkan tekak ni dengan Milo tabur.. Aduhai, nyaman je rasa. Hihi.. Buat sendiri kat rumah bolehlah letak milo banyak-banyak macam tu.. Cuba beli kat kedai makan, tak dapatlah kan.. Tapi, tak pernah pula order Milo tabur kalau makan kat luar... 

Selamat berhujung minggu yer kawan-kawan ;)



Previous
Next Post »

24 comments

Click here for comments
31 January 2015 at 13:11 ×

Asslamualaikum.... weehuuu nikmatnya pekena ais tengahari panas2 ni ye kan.... ^_^
#jangan baynak sgt milo tuuu sembelit kang ekekekek

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 13:57 ×

wooo...jgan makan banyak sangat...hehehe :P tapi milo sedap kannnnn

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 16:25 ×

wah , boleh buat ni ...

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 17:17 ×

Dap dap dap milo dinasour! Memang terbaik!

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 19:06 ×

Sedap ni.. tp x boleh minum depan Aniq,nanti dia nak.juga..

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 19:36 ×

Akak pun x pernah try lagi.
Sekarang dah kurang minum milo.
Sebab pagi2 dah minum nescafe/ coffee.
Kalau minum milo pulak nanti terlebih sugar dalam badan.

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 08:09 ×

saya kalau makan luar,jarang pesan air.. kalau nak pun jus2 ja..hahah..sbb kat rumah jarang buat jus..T_T

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:23 ×

Ye buat sendiri, puas hati

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:23 ×

Sesekali minum, memang terbaik kak Farrah!

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:24 ×

Minum sembunyi sembunyi kat dapur ..hihi

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:24 ×

Yup setuju.. Ros pun sama. Cuba kawal air manis...

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:25 ×

Ye baik order air yang kita jarang buat kat rumah kan ;)

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 23:20 ×

sis JM under diet so perlu kurangkan minum milo nih..tapi yg pasti milo tabur mmg torbaik lah

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 07:14 ×

kureng sket air milo tapi milo serbuk tu laaaayan haha.. letak dalam cawan dok depan tv.. xpun amek eskrim vanilla then tabur milo.. ooonomnom lama dak buat..

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:10 ×

Wsalam.. ye, sekali sekala jer :) hihi

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:11 ×

hihi.. ye, tak banyak sangat.. hihihi

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:11 ×

Ala, diet Ros ke laut sekarang. hihi

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:11 ×

aduhhh mana nak cari aiskrim ni.. sedapnya Ct.

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 19:56 ×

Sedapnya la pula tgk. Tiba2 rasa nk buat juga. Haha

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 21:47 ×

mmg sedap.msa ngandung ri tu ciksu ngidam jug.buat sndiri..puas..

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 21:53 ×

mmg terbaik buat sndiri baru puas kan masa ngndung dlu ciksu tingin hihi

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:48 ×

Buat sendiri memang letak kaw kaw la milonya. Hihi. Tapi Ros jarang buat ciksu. Maklumlah tekak kopi. Hhaha

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:49 ×

Owh mengidam yer..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment