MILO TABUR TERBAIK !

January 31, 2015



Jemput minum yer.. Milo tabur.. Sesekali basahkan tekak ni dengan Milo tabur.. Aduhai, nyaman je rasa. Hihi.. Buat sendiri kat rumah bolehlah letak milo banyak-banyak macam tu.. Cuba beli kat kedai makan, tak dapatlah kan.. Tapi, tak pernah pula order Milo tabur kalau makan kat luar... 

Selamat berhujung minggu yer kawan-kawan ;)



You Might Also Like

24 comments

  1. Asslamualaikum.... weehuuu nikmatnya pekena ais tengahari panas2 ni ye kan.... ^_^
    #jangan baynak sgt milo tuuu sembelit kang ekekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. ye, sekali sekala jer :) hihi

      Delete
  2. wooo...jgan makan banyak sangat...hehehe :P tapi milo sedap kannnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. ye, tak banyak sangat.. hihihi

      Delete
  3. Dap dap dap milo dinasour! Memang terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali minum, memang terbaik kak Farrah!

      Delete
  4. Sedap ni.. tp x boleh minum depan Aniq,nanti dia nak.juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minum sembunyi sembunyi kat dapur ..hihi

      Delete
  5. Akak pun x pernah try lagi.
    Sekarang dah kurang minum milo.
    Sebab pagi2 dah minum nescafe/ coffee.
    Kalau minum milo pulak nanti terlebih sugar dalam badan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup setuju.. Ros pun sama. Cuba kawal air manis...

      Delete
  6. saya kalau makan luar,jarang pesan air.. kalau nak pun jus2 ja..hahah..sbb kat rumah jarang buat jus..T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye baik order air yang kita jarang buat kat rumah kan ;)

      Delete
  7. sis JM under diet so perlu kurangkan minum milo nih..tapi yg pasti milo tabur mmg torbaik lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala, diet Ros ke laut sekarang. hihi

      Delete
  8. kureng sket air milo tapi milo serbuk tu laaaayan haha.. letak dalam cawan dok depan tv.. xpun amek eskrim vanilla then tabur milo.. ooonomnom lama dak buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduhhh mana nak cari aiskrim ni.. sedapnya Ct.

      Delete
  9. Sedapnya la pula tgk. Tiba2 rasa nk buat juga. Haha

    ReplyDelete
  10. mmg sedap.msa ngandung ri tu ciksu ngidam jug.buat sndiri..puas..

    ReplyDelete
  11. mmg terbaik buat sndiri baru puas kan masa ngndung dlu ciksu tingin hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat sendiri memang letak kaw kaw la milonya. Hihi. Tapi Ros jarang buat ciksu. Maklumlah tekak kopi. Hhaha

      Delete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion