PIALA SUMBANGSIH 2015: JDT LAWAN PAHANG


Assalamualaikum .

Malam ni ada perlawanan bola sepak antara JDT dan Pahang bagi merebut Piala Sumbangsih 2015. Akan disiarkan di RTM1 dan TV3.. Apa boleh buat, tahun ni Astro tak dapat hak penyiaran. Rasa kekoklah nanti bila tengok bola malam ni. Bukan apa, saya suka astro ni sebab pengulas dia.. Kan semua pengulas terbaik dah pun berhijrah ke Astro .. Bila hak penyiaran dah bertukar tangan, maka kenalah dengar pengulas baru pulak.. Sama-sama kita nantikan yer malam ni ;) Sokong pasukan mana? Saya pilih Pahang ;)

Ok, malam ni jugak akan diumumkn harga minyak petrol dan diesel yang baru.. Sama -sama kita tunggu ada penurunan tak ?

Emm entry kali ni takde gambar.. Sebab internet celcom semput kat sini.. Tadi sempat blogwalking ke beberapa buah blog.. Laju je internet maxis. Sekali dah habis kuota.. Beli pulak internet celcom. Penyudahnya, slow sangat... Tak dapat blogwalking dah. Taip entry pun dalam keadaan geram ni. Berapa kali dok save.. 


Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
31 January 2015 at 19:38 ×

Moga xde perkara x bermoral berlaku seperti game bola yang lepas2. Harap peminat taklah fanatik sangat. Buat malu je. Setakat sebiji bola yang tu pun nak gaduh ke..

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 21:39 ×

saya nak sokong jdt malam ini...dah masuk pun satu gol....dengar aje tak tengok pun.

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 12:46 ×

Assalamualaikum..

Tahniah jdt, tahniah jugak pahang.

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 21:22 ×

Tapi ada provokasi jugak.. Harap semuanya kembali jernih.. Sayangi bola sepak negara kita ;)

Balas
avatar
admin
1 February 2015 at 23:18 ×

kalau internet prob mmg frust sgt kerana sis JM pernah alaminya dan sejak tukar unifi nih boleh BW dgn senang hati antara rajin dan malas je

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 07:13 ×

tabahla kita ni sama2 sabar berblogwalking..

ni first time CT dengar piala sumbangan hehe..

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 07:13 ×

eh eh sumbangsih hehe.. salah terus =p

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:08 ×

hihi dah menang pun :)

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:09 ×

owh best ek guna unifi?.. Husband Ros guna Umobile, laju jugak.. tapi, Ros je yang old school, guna prepaid. hahhaha

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:09 ×

hihi.. betul tu Ct.. internet laju, laju jugak jari ni menaip :)

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 14:10 ×

takpe, kak Ros memahami :)

Balas
avatar
admin
2 February 2015 at 21:42 ×

tk tgk pon..
tu la kan
mmm, xdpt nak nolong..

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 03:48 ×

Betul. Bola x salah. Peminat yang x bermoral tu yang bersalah. Suruh je dia bersihkan 1 stadium.

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:46 ×

Sukala Jijah.. Hihi

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 23:47 ×

Ciksu tak minat bola kan. Hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment