PIZZA HUT : SELERA MENGADA!



Ni entry throwback.. Pizza dah lama masuk perut dan dah keluar pun. Opsss.. Hihi.. Nak cerita bab selera.. Siapa menduga, kadang- kadang tekak kita ni nak itulah, nak inilah.. Mengada-ngada sangat kan. Thank you to husband yang rela melayan tekak wife yang errrr.. Hikhik. 
Beli pun untuk makan malam, bawa balik je. Makan sorang pulak. Suami saya tak gemar pizza. Memang tak habislah nak makan sorang. Tu yang membawa ke sarapan esoknya. Hihi...

RM10 je untuk size regular.. Kalau yang kecil, RM5.. Hanya untuk 'take away' je. Makan kat restoran, harga biasa..



Previous
Next Post »

41 comments

Click here for comments
26 January 2015 at 08:46 ×

dh tamat smlm hrga yg mcm ni.. adik p smlm blh dia kata doh hbs..gila apa.. huhuhu

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 10:32 ×

inilah yg selalu di iklankan ekk..boleh la beli nt..harga promosi

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 10:32 ×

tah bila nk pi take way yg tgh promo ni ni tah ....

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 10:58 ×

Pizza Huts memang buat promosi lama dah harga-harga murah ni
Pilih ajelah mana satu pilihan hati..

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 11:13 ×

hihi.sekali sekala ..

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 13:22 ×

hehe.. baru makan minggu lepas. minta mizan belikan hikhik

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 15:55 ×

sekali sekala apa slhnyer.... akak pun kadnag2 kalu tingin mcm ngada2 gitu tekak nih

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 17:23 ×

Kitorang agak selalu juga makan piza.. sekarang jemu pulak..

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 20:15 ×

Teringin pulak nak makan jugak. Heheh.

Read my latest entry : Rutin Penjagaan Wajah Jazz Lover

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 20:37 ×

mesti lah saya isterinya tu hihih

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 22:13 ×

sedapnya... dah lama xmakan pizza ni..

Balas
avatar
admin
26 January 2015 at 22:25 ×

Kalau dh tekak teringin tu, akan gagahi juga nak makan. Hehe

Balas
avatar
admin
28 January 2015 at 13:28 ×

dah mengada mintak tu mintak nih tu... dah ada isi lah yer... yer lah tu, patut suami ikutkan jer

salam kenal

Balas
avatar
admin
28 January 2015 at 23:43 ×

Jarang makan pizza hut.
Prefer dominos.

Balas
avatar
admin
29 January 2015 at 10:02 ×

kalau pizza wana memang tak tolak..peberet tu..baru berapa hari yang lepas makan piza juga..wana suka hawaiian chicken..hee :)

Balas
avatar
admin
29 January 2015 at 19:11 ×

Jimat duit kalau siapa tak suka pizza kan. Hehe. Saya pn suka pizza :')

Balas
avatar
admin
29 January 2015 at 19:57 ×

Haaaa...ni piza promosi rm5 take away kan...tp skrg xde mood nk pizza...nak makan spagetti je..huhu

Balas
avatar
admin
30 January 2015 at 09:54 ×

kalau nak beli ni kena beli pizza lain ke macam mana? nak jga beli promosi murah kan.. huhu..
ruginya somi akak xmakan..hahaha

Balas
avatar
admin
31 January 2015 at 07:10 ×

Samalah kita, Shikin. Akak pun prefer dominos. Lagi2 yang thin crust :)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:00 ×

Beli dia saja je. Takde set ke ape ke . Tapi rasanya dah tamat promosi ni:(

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:01 ×

Ooo selera spagethi ek sekarang. Hihi

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:02 ×

Kak Ros suka.. Tapi jaranglah beli pizza ni Budak..sekali sekala je

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:03 ×

Oh penggemar pizza ni.. Hawaiian chicken memang sedap!

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:04 ×

Alamak, tak pernah masuk Dominos..

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:05 ×

Masih mencuba dan berdoa..
Doakan untuk Ros yer;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:05 ×

Betulllll... Hihi....

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:06 ×

Hihihi...(malu...)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:06 ×

Jom jom makan Jijah;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:07 ×

Nanti gi makan yer;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:08 ×

Sekali sekala takpe kan kak. Kalau hari hari, melampau kan.. Hahhaha

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:09 ×

Owh kalau selalu memang akan jemu kan

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:09 ×

Nyum nyum, sedap...hikhiik

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:10 ×

Yeke, bestnya makan kat office ramai -ramai;)

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:11 ×

Nasib suami layankan aje. Hihi

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:11 ×

Ros baru tahu masa tu kakak.. Hihi

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:12 ×

Dah tamat 31 januari..

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:12 ×

Ops dah tamat rasanya.. Harga jadi macam biasa..

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:13 ×

;) minat pizza tak kak Anum?

Balas
avatar
admin
3 February 2015 at 01:14 ×

Dilanjutkan sampai 31 aritu Yui...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment