PIZZA HUT : SELERA MENGADA!

January 26, 2015



Ni entry throwback.. Pizza dah lama masuk perut dan dah keluar pun. Opsss.. Hihi.. Nak cerita bab selera.. Siapa menduga, kadang- kadang tekak kita ni nak itulah, nak inilah.. Mengada-ngada sangat kan. Thank you to husband yang rela melayan tekak wife yang errrr.. Hikhik. 
Beli pun untuk makan malam, bawa balik je. Makan sorang pulak. Suami saya tak gemar pizza. Memang tak habislah nak makan sorang. Tu yang membawa ke sarapan esoknya. Hihi...

RM10 je untuk size regular.. Kalau yang kecil, RM5.. Hanya untuk 'take away' je. Makan kat restoran, harga biasa..



You Might Also Like

41 comments

  1. dh tamat smlm hrga yg mcm ni.. adik p smlm blh dia kata doh hbs..gila apa.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dilanjutkan sampai 31 aritu Yui...

      Delete
  2. inilah yg selalu di iklankan ekk..boleh la beli nt..harga promosi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ops dah tamat rasanya.. Harga jadi macam biasa..

      Delete
  3. tah bila nk pi take way yg tgh promo ni ni tah ....

    ReplyDelete
  4. Pizza Huts memang buat promosi lama dah harga-harga murah ni
    Pilih ajelah mana satu pilihan hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ros baru tahu masa tu kakak.. Hihi

      Delete
  5. hehe.. baru makan minggu lepas. minta mizan belikan hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke, bestnya makan kat office ramai -ramai;)

      Delete
  6. sekali sekala apa slhnyer.... akak pun kadnag2 kalu tingin mcm ngada2 gitu tekak nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala takpe kan kak. Kalau hari hari, melampau kan.. Hahhaha

      Delete
  7. Kitorang agak selalu juga makan piza.. sekarang jemu pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh kalau selalu memang akan jemu kan

      Delete
  8. Teringin pulak nak makan jugak. Heheh.

    Read my latest entry : Rutin Penjagaan Wajah Jazz Lover

    ReplyDelete
  9. mesti lah saya isterinya tu hihih

    ReplyDelete
  10. sedapnya... dah lama xmakan pizza ni..

    ReplyDelete
  11. Kalau dh tekak teringin tu, akan gagahi juga nak makan. Hehe

    ReplyDelete
  12. dah mengada mintak tu mintak nih tu... dah ada isi lah yer... yer lah tu, patut suami ikutkan jer

    salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih mencuba dan berdoa..
      Doakan untuk Ros yer;)

      Delete
  13. Replies
    1. Samalah kita, Shikin. Akak pun prefer dominos. Lagi2 yang thin crust :)

      Delete
    2. Alamak, tak pernah masuk Dominos..

      Delete
  14. kalau pizza wana memang tak tolak..peberet tu..baru berapa hari yang lepas makan piza juga..wana suka hawaiian chicken..hee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh penggemar pizza ni.. Hawaiian chicken memang sedap!

      Delete
  15. Jimat duit kalau siapa tak suka pizza kan. Hehe. Saya pn suka pizza :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ros suka.. Tapi jaranglah beli pizza ni Budak..sekali sekala je

      Delete
  16. Haaaa...ni piza promosi rm5 take away kan...tp skrg xde mood nk pizza...nak makan spagetti je..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo selera spagethi ek sekarang. Hihi

      Delete
  17. kalau nak beli ni kena beli pizza lain ke macam mana? nak jga beli promosi murah kan.. huhu..
    ruginya somi akak xmakan..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli dia saja je. Takde set ke ape ke . Tapi rasanya dah tamat promosi ni:(

      Delete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS