SENYUMLAH - INILAH REALITI

Wednesday, 21 January 2015

SENYUMLAH


Smile to the world
and
The world will
SMILE
back to you!

SUMBER : I LUV ISLAM.COM

p/s: Tak rugi pun kalau kita senyum :)



18 comments:

  1. betul tu..senyum kan sedekah.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hehee senyum.. tak perlu kata apa-apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.. macam lirik lagu tu kan CT :)

      Delete
  3. senyum seawal pagi..hidup kita akan berseri hingga sebelum tidur then awek muda jugak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awet muda?.. tu yang nak dengar tu :)

      Delete
  4. Setuju. Senyum jugak boleh buat kita tenang :D

    ReplyDelete
  5. bile bace entry nikan.. fifi tersenyum!~

    ReplyDelete
  6. Saya suka senyum..
    Jom kita senyum...
    Kalau saya malas nak senyum, saya pakai face mask so that orang x nampak muka saya.
    Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun suka senyum. Sebab kalau tak senyum orang ingat akak sombong huhuhu

      Delete
    2. untunglah kak Shikin ada face mask. hihi.. orang tak leh nampak :)

      Delete
  7. Replies
    1. betul tu Jijah.. maniskan wajah kan :)

      Delete
  8. ♪♫ Senyum seindah suria, yang membawa cahaya ♪♫

    ReplyDelete
  9. Senyum... ceria je rasa walau tengah malam buta.. ;)

    ReplyDelete