WORDLESS WEDNESDAY #87 : SENYUMLAH


Smile to the world
and
The world will
SMILE
back to you!

SUMBER : I LUV ISLAM.COM

p/s: Tak rugi pun kalau kita senyum :)



Previous
Next Post »

18 comments

Click here for comments
21 January 2015 at 16:20 ×

betul tu..senyum kan sedekah.. ^_^

Balas
avatar
admin
21 January 2015 at 16:34 ×

hehee senyum.. tak perlu kata apa-apa

Balas
avatar
admin
21 January 2015 at 16:35 ×

Betul tu.. smile sikit..")

Balas
avatar
admin
22 January 2015 at 00:45 ×

senyum seawal pagi..hidup kita akan berseri hingga sebelum tidur then awek muda jugak tu

Balas
avatar
admin
22 January 2015 at 11:00 ×

Setuju. Senyum jugak boleh buat kita tenang :D

Balas
avatar
admin
22 January 2015 at 11:40 ×

bile bace entry nikan.. fifi tersenyum!~

Balas
avatar
admin
22 January 2015 at 13:44 ×

Saya suka senyum..
Jom kita senyum...
Kalau saya malas nak senyum, saya pakai face mask so that orang x nampak muka saya.
Hehehe..

Balas
avatar
admin
22 January 2015 at 19:15 ×

senyumlah..seindah suria..

Balas
avatar
admin
22 January 2015 at 22:50 ×

Akak pun suka senyum. Sebab kalau tak senyum orang ingat akak sombong huhuhu

Balas
avatar
admin
22 January 2015 at 22:51 ×

♪♫ Senyum seindah suria, yang membawa cahaya ♪♫

Balas
avatar
admin
23 January 2015 at 01:55 ×

Senyum... ceria je rasa walau tengah malam buta.. ;)

Balas
avatar
admin
23 January 2015 at 19:55 ×

hihi.. macam lirik lagu tu kan CT :)

Balas
avatar
admin
23 January 2015 at 19:56 ×

Awet muda?.. tu yang nak dengar tu :)

Balas
avatar
admin
23 January 2015 at 19:58 ×

untunglah kak Shikin ada face mask. hihi.. orang tak leh nampak :)

Balas
avatar
admin
23 January 2015 at 20:01 ×

betul tu Jijah.. maniskan wajah kan :)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment