HADIAH DARI BLOGGER JARI MANIS - INILAH REALITI

Sunday, 1 February 2015

HADIAH DARI BLOGGER JARI MANIS


MInggu lepas ada terima satu sampul di office.. Elok je duk atas meja.. Terima kasih untuk officemate yang ambilkan dan letakkan atas meja tu.. Dengan pantasnya terus bukak. hihi.. 
Tadaa...


Fridge magnet Vietnam dari kak JARI MANIS
Terima kasih kak JM.. Ingat kat semua pembaca blog beliau.. 
Semoga hubungan kita sesama blogger bertambah erat, dan siapa tahu akan bertemu di realiti pulak kan :)

Jom terjah blog beliau di :

Mesti ramai yang dah kenal,kan?..


50 comments:

  1. Alhamdulillah...tahniah yer...^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah ros dpt hadiah.. rezeki tu.. hihi

    ReplyDelete
  3. Bertambah la koleksi FM..tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ;)
      iya makin bertambah koleksi peribadi..

      Delete
  4. sapa yg xkenal yg sis JM tu...mai nk pulas telinga hihi

    ReplyDelete
  5. wahhh. daapt ole ole. tahniahh :D

    ReplyDelete
  6. Salam. Hee beruntung btolla kan mendapat FM pecuma itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. Alhamdulillah rezeki ;)

      Delete
    2. hai Wak..rindu sama Wak lah ehehehe

      Delete
  7. alhamdulillah dah sampai dengan selamat...itu je yg sis JM mampu beri sbg tanda penghargaan kepada rakan reader yg rajin singgah di blog sis JM tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, Kak JM.. tq so much! dah selamat sampai.. Alhamdulillah

      Delete
    2. kalau xselamat sampai cm na hihi

      Delete
    3. Hihi camna ek??? Tanya abang posmen :p

      Delete
    4. kalau x selamat sampai x dapatlah si Rose tu FM :-)

      Delete
  8. miahaha sapa dok kenal.. Akak JM gojes..
    pemurah slalu ingat kat kengkawan..
    tahniah Kak Ros..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tq Ct.. betul, betul, betul :)

      Delete
    2. Ala...CT pun sama..peramah dan pemurah :-)

      Delete
  9. alhadulillah.tahniah ros cntik la bertambah koleksi

    ReplyDelete
  10. Tahniah byj dapat hadiah..kiku

    ReplyDelete
  11. Tahniah ros. Tggu hadiah dr jijah pula. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx Jijah ;) eh dari Jijah? Hihi. Tak sabar ni

      Delete
  12. Replies
    1. Eh ke Ros salah tengok? Hihi. Tapi rasanya betul...

      Delete
    2. haaaaa...gaduh2..hahaha..
      tak apa kak.. dr mana2 pun yg penting dah dapat..! hehehe
      JM dgn dr n kak CT mmg rjin bagi hadiah kan?

      Delete
    3. Ahakss...Vietnam pun pergi Thailand pun pegi :-)

      Nana..manalah tahu nanti turn Nana pulak dapat FM dari akak ye

      Delete
    4. Alamak..tuan punya badan datang menjawab soalan.

      Delete
  13. Tahniah, Ros. Sis JM kita ni memang pemurah. Selalu ingat rakan2 blogger :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak Farrah... Peramah pula tu kan;)

      Delete
    2. UHUK..UHUHK...rasa seperti nama i di sebut2

      Delete
    3. Farrah : ole2 utk Farrah masih ada belum di ngpos..belum sempat nk ke pej pos lagi

      Delete
  14. hehe..mestilah kenal.thanks, jadi top komentator blog saya bagi bulan Januari

    ReplyDelete
  15. Tahniah Kak :) Sis JM memang pemurah orangnya:)

    ReplyDelete
  16. bestnya dapat dari kak JM. tahniah kak Ros ^^,

    ReplyDelete