3 SERENTAK! - INILAH REALITI

Tuesday, 28 April 2015

3 SERENTAK!



Malam tadi punya cerita. Amboi sekali 3 terus ye nuffnang. Dah kenapa tu? Kalau ye pun, bubuhlah iklan yang best. Ni tak. Cuma yang tu je.. Hihi. 

Korang mengalami tak benda yang sama?

P/s: dah selamat cash out pun akaun nuffnang malam tadi. Tak menyabar punya kes. Hikhik.



12 comments:

  1. Wah, tahniah :) Cik Mimie tak dapat pun :( hukhuk

    ReplyDelete
  2. yui arni bru nak tekan cashout..hihi

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi...
    wah!patutlah rata² blog ari ini ade 3 benda tuh..igt kenapa laaa...hihihi

    ReplyDelete
  4. tak pernah cash out lagi.. lambat betul nak membanyakkan dirinya..

    ReplyDelete
  5. tah..mabuk agaknya nuffnang ni..semua iklan kuar 3ketul camni..

    ReplyDelete
  6. tah la nape .. tak sure plak .. tp ramai blog yg jd lagu tu

    ReplyDelete
  7. da lama x main ngn nuffnang..wah tahniah dpt pulus dr nuffnang :)

    ReplyDelete
  8. Akaknya pun beratur macam tu tapi by petang dah ok.biasalah demam sekali sekala :)

    ReplyDelete
  9. kite punye.. tak cukup2 lagi nak cash out..

    ReplyDelete