3 SERENTAK!



Malam tadi punya cerita. Amboi sekali 3 terus ye nuffnang. Dah kenapa tu? Kalau ye pun, bubuhlah iklan yang best. Ni tak. Cuma yang tu je.. Hihi. 

Korang mengalami tak benda yang sama?

P/s: dah selamat cash out pun akaun nuffnang malam tadi. Tak menyabar punya kes. Hikhik.



Previous
Next Post »

12 comments

Click here for comments
28 April 2015 at 09:07 ×

Wah, tahniah :) Cik Mimie tak dapat pun :( hukhuk

Balas
avatar
admin
28 April 2015 at 09:46 ×

yui arni bru nak tekan cashout..hihi

Balas
avatar
admin
28 April 2015 at 10:16 ×

Singgah pagi...
wah!patutlah rata² blog ari ini ade 3 benda tuh..igt kenapa laaa...hihihi

Balas
avatar
admin
28 April 2015 at 13:19 ×

tak pernah cash out lagi.. lambat betul nak membanyakkan dirinya..

Balas
avatar
admin
28 April 2015 at 20:43 ×

tah..mabuk agaknya nuffnang ni..semua iklan kuar 3ketul camni..

Balas
avatar
admin
29 April 2015 at 11:32 ×

tah la nape .. tak sure plak .. tp ramai blog yg jd lagu tu

Balas
avatar
admin
29 April 2015 at 19:59 ×

da lama x main ngn nuffnang..wah tahniah dpt pulus dr nuffnang :)

Balas
avatar
admin
30 April 2015 at 08:52 ×

wah bestnya dpt cashout.

Balas
avatar
admin
30 April 2015 at 10:29 ×

Akaknya pun beratur macam tu tapi by petang dah ok.biasalah demam sekali sekala :)

Balas
avatar
admin
30 April 2015 at 13:30 ×

kite punye.. tak cukup2 lagi nak cash out..

Balas
avatar
admin
8 May 2015 at 11:40 ×

mai klik nuff dulu

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment