RAMAI YANG SUKA LAGU BARU AKIM!


Assalamualaikum.


Tengoklah senarai keywords kat atas ni. Antara yang glamour pada bulan Mac. Ramai yang mencari lagu baru Akim iaitu Potret. Lalu, singgah di blog saya. Terima kasih semua. 

Memang best pun lagu tu. 'Jauh....terbayang lukisan hatimu...' haa mulalah nak nyanyi ni. Kiki.

Tak sempat lagi nak updated Pengomen Setia bagi bulan Mac di blog saya. Sebabnya tak published lagi semua komen..  Nanti ada masa lebih sikit, boleh saya updated. 

Sebenarnya ada benda juga nak cerita. Tapi, nantilah. Hihi. Lebih kepada luahan perasaan je. 

' Anggap tugas baru sebagai satu cabaran!'



Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
7 April 2015 at 23:12 ×

SR salah seorang daripadanya. Hee

Balas
avatar
admin
8 April 2015 at 00:17 ×

SS nak tuju lagu leh? He He He..

Balas
avatar
admin
8 April 2015 at 07:53 ×

sy tak dengar lagi ni lagu potret.nti baru Bukak YouTube.

Balas
avatar
admin
8 April 2015 at 13:46 ×

Ye ke? Baru tahu pasal lagu tu.. jap nak search & dengor.. ^_^

Balas
avatar
admin
8 April 2015 at 15:19 ×

Tak dengar lagi lagu ni..:)

Balas
avatar
admin
8 April 2015 at 22:46 ×

sebab akim menang ari tu kan..mmg ramaila search..hee

Balas
avatar
admin
9 April 2015 at 08:56 ×

X tau la lagu ni

Balas
avatar
admin
11 April 2015 at 00:59 ×

Wah, begitu ramai peminat Akim. Patutla menang ABPBh aritu.

Balas
avatar
admin
13 April 2015 at 17:58 ×

itew suka Akim.. macam ne tu kak ahahak..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment