RAMAI YANG SUKA LAGU BARU AKIM! - INILAH REALITI

Tuesday, 7 April 2015

RAMAI YANG SUKA LAGU BARU AKIM!


Assalamualaikum.


Tengoklah senarai keywords kat atas ni. Antara yang glamour pada bulan Mac. Ramai yang mencari lagu baru Akim iaitu Potret. Lalu, singgah di blog saya. Terima kasih semua. 

Memang best pun lagu tu. 'Jauh....terbayang lukisan hatimu...' haa mulalah nak nyanyi ni. Kiki.

Tak sempat lagi nak updated Pengomen Setia bagi bulan Mac di blog saya. Sebabnya tak published lagi semua komen..  Nanti ada masa lebih sikit, boleh saya updated. 

Sebenarnya ada benda juga nak cerita. Tapi, nantilah. Hihi. Lebih kepada luahan perasaan je. 

' Anggap tugas baru sebagai satu cabaran!'



11 comments:

  1. SR salah seorang daripadanya. Hee

    ReplyDelete
  2. SS nak tuju lagu leh? He He He..

    ReplyDelete
  3. sy tak dengar lagi ni lagu potret.nti baru Bukak YouTube.

    ReplyDelete
  4. Ye ke? Baru tahu pasal lagu tu.. jap nak search & dengor.. ^_^

    ReplyDelete
  5. sebab akim menang ari tu kan..mmg ramaila search..hee

    ReplyDelete
  6. Wah, begitu ramai peminat Akim. Patutla menang ABPBh aritu.

    ReplyDelete
  7. itew suka Akim.. macam ne tu kak ahahak..

    ReplyDelete