KEK HARI LAHIR


Assalamualaikum. 

Entry throwback katanya ni! 
Dah berminggu berlalu, baru nak updated. Bolehla.. Asalkan dalam bulan yang sama jugak. Hikhik. 


Sebenarnya bukan kek yang dipinta. Tapi, dikelilingi orang yang kita sayang, memang sesuatu yang membahagiakan. 

Terima kasih buat ahli keluarga yang menyayangi diri ini ...

9 mei 2015 dalam ingatan.



Previous
Next Post »

21 comments

Click here for comments
22 May 2015 at 08:28 ×

happy belated birthday rose..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa hendaknya.. :)

suriaqistina.blogspot.com

Balas
avatar
admin
22 May 2015 at 08:59 ×

Semoga dimurahkan rezeki untuk punya zuriat..
Menarik betul keknya..

Balas
avatar
admin
22 May 2015 at 10:31 ×

betul tu...kadang2 bukan benda @ sesuatu yg kita inginkan tapi cukuplah andai diri kita sentiasa di ingati...

apapun...selamat hari lahir walaupun terlewat wish...
semoga berbahagia dan sihat sentiasa..aamin

Balas
avatar
admin
22 May 2015 at 17:00 ×

selamat menyambut hari lahir ... semoga impian dimakbulkan ...

Balas
avatar
admin
22 May 2015 at 19:32 ×

Rasanya belum terlambat utk wish kan, Selamat hari lahir kak Ros.. semoga murah rezeki dan dipanjangkan usia serta bahagia di samping keluarga tersayang =D

Balas
avatar
admin
22 May 2015 at 20:48 ×

secret resepi lagi tu..sedapnyaaa!

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 13:56 ×

haaaaaaai kakak !!!! kita sama sama may baby laaa ni ? hahahakk..
happy belated birthday.. CT x dapat kek pun tahun ni.. mmg tetiap tahun tak de sbiji kek cemni..
kalo ada pun spotong je.. sebab mmg tak minat..

semoga sihat sentiasa..

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 15:16 ×

terima kasih kak :)

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 15:16 ×

thanx kak Anum :)

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 15:17 ×

Aminn. terima kasih doakan Ros :) terima kasih :)

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 15:18 ×

terima kasih yer :)
betul. bila diri diigati, rasa bahagia :)

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 15:21 ×

terima kasih :) Aminn.

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 15:23 ×

tak terlambat lagi. hihi. terima kasih yer :)

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 15:24 ×

hihi sedap Jijah :) lagi sedap sebab orang bagi :)

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 15:24 ×

hihi baby Mei. :)sep sikit!
terima kasih ye CT..

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 20:39 ×

happy belated besday Rose...baru 27 tahun? muda lagiiiiiiiiiiiiiii

Balas
avatar
admin
25 May 2015 at 13:09 ×

Happy belated day rose..

Balas
avatar
admin
27 May 2015 at 09:18 ×

hepi belated birthday ros!

Balas
avatar
admin
27 May 2015 at 13:32 ×

betol tu ros
happy belated besday sayang

Balas
avatar
admin
27 May 2015 at 15:04 ×

happy belated birthday kak ros!

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment