KEK HARI LAHIR

May 22, 2015


Assalamualaikum. 

Entry throwback katanya ni! 
Dah berminggu berlalu, baru nak updated. Bolehla.. Asalkan dalam bulan yang sama jugak. Hikhik. 


Sebenarnya bukan kek yang dipinta. Tapi, dikelilingi orang yang kita sayang, memang sesuatu yang membahagiakan. 

Terima kasih buat ahli keluarga yang menyayangi diri ini ...

9 mei 2015 dalam ingatan.



You Might Also Like

21 comments

  1. happy belated birthday rose..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa hendaknya.. :)

    suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Semoga dimurahkan rezeki untuk punya zuriat..
    Menarik betul keknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn. terima kasih doakan Ros :) terima kasih :)

      Delete
  3. betul tu...kadang2 bukan benda @ sesuatu yg kita inginkan tapi cukuplah andai diri kita sentiasa di ingati...

    apapun...selamat hari lahir walaupun terlewat wish...
    semoga berbahagia dan sihat sentiasa..aamin

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yer :)
      betul. bila diri diigati, rasa bahagia :)

      Delete
  4. selamat menyambut hari lahir ... semoga impian dimakbulkan ...

    ReplyDelete
  5. Rasanya belum terlambat utk wish kan, Selamat hari lahir kak Ros.. semoga murah rezeki dan dipanjangkan usia serta bahagia di samping keluarga tersayang =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terlambat lagi. hihi. terima kasih yer :)

      Delete
  6. secret resepi lagi tu..sedapnyaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi sedap Jijah :) lagi sedap sebab orang bagi :)

      Delete
  7. haaaaaaai kakak !!!! kita sama sama may baby laaa ni ? hahahakk..
    happy belated birthday.. CT x dapat kek pun tahun ni.. mmg tetiap tahun tak de sbiji kek cemni..
    kalo ada pun spotong je.. sebab mmg tak minat..

    semoga sihat sentiasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi baby Mei. :)sep sikit!
      terima kasih ye CT..

      Delete
  8. happy belated besday Rose...baru 27 tahun? muda lagiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  9. hepi belated birthday ros!

    ReplyDelete
  10. betol tu ros
    happy belated besday sayang

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday kak ros!

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS