Lirik Lagu Aduh Aduh Sayang – Deasy Natalina feat. Lawa Nie Geng


Pernah dengar tak lagu ni?. Mesti ada yang tak pernah dengar kan . Buat entry ni khas untuk kakak saya yang tertanya-tanya siapa yang nyanyikan lagu ni. hihi.. Kat sini saya kongsikan liriknya.

Lirik Lagu Aduh Aduh Sayang – Deasy Natalina feat. Lawa Nie Geng

Seringkali kita bertengkar namun tiada jalannya
Seringkali perbalahan kita dua tiada penamatnya
Setidak engkau mengerti apa terjadi
Aku bosan bila silap sama kau buat lagi

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Selalu sikap kau sendirian menjadi ancaman
Pantas berselindung di sebalik alasan
Tidak diperlukan bila kau sibuk berpelukan
Itu andaian tapi tiada keputusan

Ingin aku rungkai apa yang tersirat
Menyirat bila aku lihat kau meligat
Dengan dia engkau meliat aku meluat
Tak keruan luka kau beri tak terubat

Cuma aku minta kau beri satu jawapan
Kenapa berpacaran kalau tak mampu bertahan
Sulitnya kita mencuba kawal keadaan
Tiap hari kita cari tapi tiada bersama

Mengapa sahabat aku yang kedua
Mengapa bertiga aku mahu berdua
Aku nak stop now no more terus tukar nombor
Aku gerak solo and you said

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Tetapi aku masih percaya
Aku rindu tingkah laku ringkas manja mu
Tapi engkau harus percaya
Kita tak akan sama seperti dulu

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang


Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
14 May 2015 at 14:58 ×

rasa mcm pernah dgr je lagu ni..tapi x ingat plak rentaknya mcmana..hehehe

Balas
avatar
admin
14 May 2015 at 22:42 ×

aduh sayang ni teringat satu lagu je. aduh sayang, aduh kasih, aku dah bosan dengan caramu. hehe

Balas
avatar
admin
15 May 2015 at 01:11 ×

penuh dengan 'Aduh aduh sayang sayang' je lirik dia? huhu

Balas
avatar
admin
16 May 2015 at 10:34 ×

cam best jugak lirik dia ni. nk kena dengar ni

Balas
avatar
admin
17 May 2015 at 14:39 ×

aduh aduh aduh....sakitnya tuh di sini heeee

Balas
avatar
admin
20 May 2015 at 22:32 ×

memang tgh hot lagu ni di corong-corong radio...hihi

Balas
avatar
admin
24 May 2015 at 13:56 ×

aduh aduh.. lagu apaan ini seh hahaha..

Balas
avatar
admin
25 May 2015 at 13:10 ×

hmm..xpernah dengar lagi

Balas
avatar
admin
27 May 2015 at 09:18 ×

best lagu ni...rasa nak joget-joget..hihi

Balas
avatar
admin
27 May 2015 at 15:03 ×

nanti nak dgr la lagu ni..heheh

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment