Lirik Lagu Aduh Aduh Sayang – Deasy Natalina feat. Lawa Nie Geng

May 14, 2015


Pernah dengar tak lagu ni?. Mesti ada yang tak pernah dengar kan . Buat entry ni khas untuk kakak saya yang tertanya-tanya siapa yang nyanyikan lagu ni. hihi.. Kat sini saya kongsikan liriknya.

Lirik Lagu Aduh Aduh Sayang – Deasy Natalina feat. Lawa Nie Geng

Seringkali kita bertengkar namun tiada jalannya
Seringkali perbalahan kita dua tiada penamatnya
Setidak engkau mengerti apa terjadi
Aku bosan bila silap sama kau buat lagi

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Selalu sikap kau sendirian menjadi ancaman
Pantas berselindung di sebalik alasan
Tidak diperlukan bila kau sibuk berpelukan
Itu andaian tapi tiada keputusan

Ingin aku rungkai apa yang tersirat
Menyirat bila aku lihat kau meligat
Dengan dia engkau meliat aku meluat
Tak keruan luka kau beri tak terubat

Cuma aku minta kau beri satu jawapan
Kenapa berpacaran kalau tak mampu bertahan
Sulitnya kita mencuba kawal keadaan
Tiap hari kita cari tapi tiada bersama

Mengapa sahabat aku yang kedua
Mengapa bertiga aku mahu berdua
Aku nak stop now no more terus tukar nombor
Aku gerak solo and you said

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Tetapi aku masih percaya
Aku rindu tingkah laku ringkas manja mu
Tapi engkau harus percaya
Kita tak akan sama seperti dulu

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang


You Might Also Like

10 comments

  1. rasa mcm pernah dgr je lagu ni..tapi x ingat plak rentaknya mcmana..hehehe

    ReplyDelete
  2. aduh sayang ni teringat satu lagu je. aduh sayang, aduh kasih, aku dah bosan dengan caramu. hehe

    ReplyDelete
  3. penuh dengan 'Aduh aduh sayang sayang' je lirik dia? huhu

    ReplyDelete
  4. cam best jugak lirik dia ni. nk kena dengar ni

    ReplyDelete
  5. aduh aduh aduh....sakitnya tuh di sini heeee

    ReplyDelete
  6. memang tgh hot lagu ni di corong-corong radio...hihi

    ReplyDelete
  7. aduh aduh.. lagu apaan ini seh hahaha..

    ReplyDelete
  8. best lagu ni...rasa nak joget-joget..hihi

    ReplyDelete
  9. nanti nak dgr la lagu ni..heheh

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS