Lirik Lagu Cintamu Palsu - Aiman Ismail

June 29, 2015


Assalamualaikum.

Nak share lirik lagu dari Aiman Ismail. Haa bila sebut nama penyanyi ni mesti tak kenal. Saya pun tak kenal mula-mula. Dok dengar lagu ni kat radio, tercari-cari siapa yang nyanyi. Best juga lagu ni. Pada telinga saya lah kan.. 

Jom hayati liriknya :)

Lirik Lagu Cintamu Palsu - Aiman Ismail

Dulu kau pernah kata
 Hanya aku yang terbaik 
Tapi kini Semua tlah berbeda

 Dulu kau pernah kata
 Hanya aku yang tersayang 
Tapi kini Kau berpaling sayang

 Mana janjimu Yang sering kau ucap dulu
 Kini semua Hanya bualan saja

* Tak usah kata sayang 
Jika kau kini hilang 
Tak usah kata cinta
 Jika kau tlah mendua 
Tak usah kata sayang
 Jika kau kini hilang 
Tak usah kata rindu
 Jika cintamu palsu

 Dulu kau pernah kata
 Hanya aku yang tersayang
 Tapi kini Kau berpaling sayang 

*Tak usah kata sayang
 Jika kau kini hilang 
Tak usah kata cinta
 Jika kau tlah mendua 
Tak usah kata sayang
 Jika kau kini hilang
 Tak usah kata rindu 
Jika cintamu palsu



You Might Also Like

5 comments

  1. imran ajmain adalah antara salah satu singer yang akak suka lagu-lagunya....

    ReplyDelete
  2. belum pernah dengar lagi ni..nnt cari

    ReplyDelete
  3. penyanyi malaysia ke singapura nih? tak penah dgr lak lagu nyer...
    kadang baca lirik mcm tak pnh dgr kui2...

    ReplyDelete
  4. hihi ni pun kena cari kat you tube..wakaka...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion