Lirik Lagu Cintamu Palsu - Aiman Ismail


Assalamualaikum.

Nak share lirik lagu dari Aiman Ismail. Haa bila sebut nama penyanyi ni mesti tak kenal. Saya pun tak kenal mula-mula. Dok dengar lagu ni kat radio, tercari-cari siapa yang nyanyi. Best juga lagu ni. Pada telinga saya lah kan.. 

Jom hayati liriknya :)

Lirik Lagu Cintamu Palsu - Aiman Ismail

Dulu kau pernah kata
 Hanya aku yang terbaik 
Tapi kini Semua tlah berbeda

 Dulu kau pernah kata
 Hanya aku yang tersayang 
Tapi kini Kau berpaling sayang

 Mana janjimu Yang sering kau ucap dulu
 Kini semua Hanya bualan saja

* Tak usah kata sayang 
Jika kau kini hilang 
Tak usah kata cinta
 Jika kau tlah mendua 
Tak usah kata sayang
 Jika kau kini hilang 
Tak usah kata rindu
 Jika cintamu palsu

 Dulu kau pernah kata
 Hanya aku yang tersayang
 Tapi kini Kau berpaling sayang 

*Tak usah kata sayang
 Jika kau kini hilang 
Tak usah kata cinta
 Jika kau tlah mendua 
Tak usah kata sayang
 Jika kau kini hilang
 Tak usah kata rindu 
Jika cintamu palsu



Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
29 June 2015 at 15:36 ×

imran ajmain adalah antara salah satu singer yang akak suka lagu-lagunya....

Balas
avatar
admin
29 June 2015 at 20:41 ×

belum pernah dengar lagi ni..nnt cari

Balas
avatar
admin
30 June 2015 at 08:07 ×

penyanyi malaysia ke singapura nih? tak penah dgr lak lagu nyer...
kadang baca lirik mcm tak pnh dgr kui2...

Balas
avatar
admin
30 June 2015 at 13:37 ×

tak pernah dengar lagu ni..

Balas
avatar
admin
30 June 2015 at 14:36 ×

hihi ni pun kena cari kat you tube..wakaka...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment