MENGIDAM MENGALAHKAN BAKAL IBU!

June 21, 2015

Assalamualaikum.

Wah wah tajuk tak menahan. Mengidam mengalahkan bakal ibu! Hikhik. Yelah, tahap teringin tu dah maksimum sampai 10/10. Seminggu sebelum puasa lagi dok sebut-sebut nak. Tapi, sebab PJJ ni payah sikit nak membeli. Boleh je beli sendiri kat Jb ni. Tapi, mengada tak nak. Nak juga durian Batu Pahat. Sebab fresh dari pokok. Kat area kawasan kem suami tu, banyak dusun orang kampung. Lagi best kalau beli terus dari dorang. Buah yang baru jatuh tu terus dorang jual. 

Ramadhan pertama kan cuti kat Johor ni. Jadi, dapatlah berpuasa dengan suami berdua di Batu Pahat. Tu yamg dapat beli buah durian ni. Alhamdulillah, merasa buah durian. Sedap. 


Bab mengidam ni, sesape pun boleh mengidam kan ;) Hikhik. 



You Might Also Like

9 comments

  1. terlio la pulak tengok isi durian gebusss

    ReplyDelete
  2. bertabah je la tgk tang puasa ... heheheee

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..jijah pun dapat makan durian tadi! mak masak bubur durian..sedapnya...tp xle makan banyak2

    ReplyDelete
  4. puas hati dpt mkn kan..

    cikna pun selalu mengidam.. kikiki..

    ReplyDelete
  5. durian memang tak jemu..mcm2 boleh buat menu..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah aida da dpt merasa.
    may be esok nak minta mr.asben beli lagi 2-3 biji la.
    sedap plak tgk gambo ni :)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS