MENGIDAM MENGALAHKAN BAKAL IBU!

Assalamualaikum.

Wah wah tajuk tak menahan. Mengidam mengalahkan bakal ibu! Hikhik. Yelah, tahap teringin tu dah maksimum sampai 10/10. Seminggu sebelum puasa lagi dok sebut-sebut nak. Tapi, sebab PJJ ni payah sikit nak membeli. Boleh je beli sendiri kat Jb ni. Tapi, mengada tak nak. Nak juga durian Batu Pahat. Sebab fresh dari pokok. Kat area kawasan kem suami tu, banyak dusun orang kampung. Lagi best kalau beli terus dari dorang. Buah yang baru jatuh tu terus dorang jual. 

Ramadhan pertama kan cuti kat Johor ni. Jadi, dapatlah berpuasa dengan suami berdua di Batu Pahat. Tu yamg dapat beli buah durian ni. Alhamdulillah, merasa buah durian. Sedap. 


Bab mengidam ni, sesape pun boleh mengidam kan ;) Hikhik. 



Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
21 June 2015 at 14:23 ×

alhamdulillah
dapat juga.

Balas
avatar
admin
21 June 2015 at 15:19 ×

terlio la pulak tengok isi durian gebusss

Balas
avatar
admin
21 June 2015 at 16:43 ×

bertabah je la tgk tang puasa ... heheheee

Balas
avatar
admin
21 June 2015 at 19:58 ×

Alhamdulillah..jijah pun dapat makan durian tadi! mak masak bubur durian..sedapnya...tp xle makan banyak2

Balas
avatar
admin
22 June 2015 at 07:25 ×

puas hati dpt mkn kan..

cikna pun selalu mengidam.. kikiki..

Balas
avatar
admin
22 June 2015 at 12:33 ×

durian memang tak jemu..mcm2 boleh buat menu..

Balas
avatar
admin
22 June 2015 at 17:51 ×

Tergoda tengok durian tuh!

Balas
avatar
admin
23 June 2015 at 12:43 ×

alhamdulillah aida da dpt merasa.
may be esok nak minta mr.asben beli lagi 2-3 biji la.
sedap plak tgk gambo ni :)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment