PEPES JOHOR YANG SEDAP!

Assalamualaikum.

Wahh tajuk tak menahan. Pepes Johor yang sedap!
Tapi, serius sedap tau. Bakar sendiri tau n. hihi.. Beli dengan kawan office. Dah siap balut semua, tinggal kita bakar je kat rumah. Saya guna pemanggang ajaib je. Nak guna microwave pun boleh, atas kuali je pun boleh.. 



Makanan kat Johor ni sedap-sedap. Tu yang makin 'mengembang' ni. hikhik.. Pepes ni macam otak-otak jugak sebenarnya. Tapi, bagi saya rasa pepes ni lagi sedap kot :)



Previous
Next Post »

15 comments

Click here for comments
15 June 2015 at 09:05 ×

wow x pernah try lagi nie

Balas
avatar
admin
15 June 2015 at 09:17 ×

sdpnya..tu lom tgk isi dlm..hihi

Balas
avatar
admin
15 June 2015 at 09:27 ×

btl3... akak setuju....
i kn org johor...

Balas
avatar
admin
15 June 2015 at 10:19 ×

selalu dengar..tapi tak tau rupa.. teruk betul orang johor ni kan.. hahaha

Balas
avatar
admin
15 June 2015 at 10:51 ×

Akak suka sangat ni Ros! Kalau makan lauk di memang tak ingat mende lain dah! :)

Balas
avatar
admin
15 June 2015 at 11:21 ×

aahh.. memang sedap gila,.. dah try ...

Balas
avatar
admin
15 June 2015 at 14:37 ×

ciksu rindu otak otak johor
dlu msa kat jb xda la pulak nak buat jjcm
adoii.. skrg semua rindu.. huhuhu
masa tu bru buat blog sibuk cr kawan n join GA j. hihihi

Balas
avatar
admin
15 June 2015 at 19:52 ×

kalau rasa otak2 sedap la tu..sbb otak2 pun da sedapp!

Balas
avatar
admin
15 June 2015 at 22:32 ×

macam sedap je.. kalau otak2 dah sedap pepes bertambah2 sedap la.. kna cuba bila sampai johor..

Balas
avatar
admin
16 June 2015 at 11:03 ×

tak pernah dengar, tak pernah jumpa apatah lagi makan.. hehe

Balas
avatar
admin
16 June 2015 at 16:56 ×

sedap..memang kan Makanan dijohor semua sedap2

Balas
avatar
admin
17 June 2015 at 11:08 ×

teringin nak merasa..cam sedap jer..:)

Balas
avatar
admin
19 June 2015 at 16:06 ×

ni first time tengok ni.. nama pun baru dengar.. sebelum ni x penah..
rasa mcam otak2 ke..

Balas
avatar
admin
22 June 2015 at 15:25 ×

kat segamat xde pepes ni..otak2 byk ler..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment