PEPES JOHOR YANG SEDAP!

June 15, 2015

Assalamualaikum.

Wahh tajuk tak menahan. Pepes Johor yang sedap!
Tapi, serius sedap tau. Bakar sendiri tau n. hihi.. Beli dengan kawan office. Dah siap balut semua, tinggal kita bakar je kat rumah. Saya guna pemanggang ajaib je. Nak guna microwave pun boleh, atas kuali je pun boleh.. 



Makanan kat Johor ni sedap-sedap. Tu yang makin 'mengembang' ni. hikhik.. Pepes ni macam otak-otak jugak sebenarnya. Tapi, bagi saya rasa pepes ni lagi sedap kot :)



You Might Also Like

15 comments

  1. btl3... akak setuju....
    i kn org johor...

    ReplyDelete
  2. selalu dengar..tapi tak tau rupa.. teruk betul orang johor ni kan.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Akak suka sangat ni Ros! Kalau makan lauk di memang tak ingat mende lain dah! :)

    ReplyDelete
  4. aahh.. memang sedap gila,.. dah try ...

    ReplyDelete
  5. ciksu rindu otak otak johor
    dlu msa kat jb xda la pulak nak buat jjcm
    adoii.. skrg semua rindu.. huhuhu
    masa tu bru buat blog sibuk cr kawan n join GA j. hihihi

    ReplyDelete
  6. kalau rasa otak2 sedap la tu..sbb otak2 pun da sedapp!

    ReplyDelete
  7. macam sedap je.. kalau otak2 dah sedap pepes bertambah2 sedap la.. kna cuba bila sampai johor..

    ReplyDelete
  8. tak pernah dengar, tak pernah jumpa apatah lagi makan.. hehe

    ReplyDelete
  9. sedap..memang kan Makanan dijohor semua sedap2

    ReplyDelete
  10. teringin nak merasa..cam sedap jer..:)

    ReplyDelete
  11. ni first time tengok ni.. nama pun baru dengar.. sebelum ni x penah..
    rasa mcam otak2 ke..

    ReplyDelete
  12. kat segamat xde pepes ni..otak2 byk ler..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS