MAKAN KUIH RAYA SEDAP!

July 10, 2015


Assalamualaikum.

Maaf ye gambar tak crop pun. Main letak je gini. Hihi.


Belum raya dah makan kuih raya. Bukan apa, nak test la sedap ke tidak kan. Hihi..

Memang sedap yang ni. Dengan gajusnya. Dengan rasa coklatnya. Biskut dia pun rangup. Aihh berbaloilah beli. Alhamdulillah..
Rasa dua tiga keping je. Terus simpan balik. Heeee.

Tahun ni tak buat apa pun. Mengemas pun tak habis. Maklumlah baru pindah. Nak nangis rasa tengok kotak-kotak dalam bilik tu. Bila nak habis kemas ni? Tolong.....



You Might Also Like

9 comments

  1. ni rasa 2 ke 3 ktl ke? mcm berketul2 je abis tu hehehhe

    ReplyDelete
  2. yelah kalo dh beli cnfrm kena rasa sekeping dua kan .. hihi :)

    ReplyDelete
  3. tgk pun dah tahu sedap sebab ada gajus...berapa RM sebekas tu

    ReplyDelete
  4. lame tak singgah sini.. singgah2 je dah pindah..

    ReplyDelete
  5. sabar yae rose.. nanti boleh kemas slow2

    ReplyDelete
  6. Akak suka kalau biskut raya ada kacang gajus :)

    ReplyDelete
  7. kemas slow2 ros..inshaaAllah leh settle tu

    ReplyDelete
  8. aida lom start kemas umah lagi, ros...
    mlm ni kot...

    ReplyDelete
  9. kat rumah CT tahun ni ada kuih popia nestum saja.. haha memang tak beli pape kuih pun..
    mak bizi keje.. budget pun x ada sngt since nak kena bertahan gaji nxt month kan..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion