MAKAN KUIH RAYA SEDAP!


Assalamualaikum.

Maaf ye gambar tak crop pun. Main letak je gini. Hihi.


Belum raya dah makan kuih raya. Bukan apa, nak test la sedap ke tidak kan. Hihi..

Memang sedap yang ni. Dengan gajusnya. Dengan rasa coklatnya. Biskut dia pun rangup. Aihh berbaloilah beli. Alhamdulillah..
Rasa dua tiga keping je. Terus simpan balik. Heeee.

Tahun ni tak buat apa pun. Mengemas pun tak habis. Maklumlah baru pindah. Nak nangis rasa tengok kotak-kotak dalam bilik tu. Bila nak habis kemas ni? Tolong.....



Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
10 July 2015 at 14:53 ×

ni rasa 2 ke 3 ktl ke? mcm berketul2 je abis tu hehehhe

Balas
avatar
admin
10 July 2015 at 23:18 ×

yelah kalo dh beli cnfrm kena rasa sekeping dua kan .. hihi :)

Balas
avatar
admin
12 July 2015 at 17:25 ×

tgk pun dah tahu sedap sebab ada gajus...berapa RM sebekas tu

Balas
avatar
admin
13 July 2015 at 09:48 ×

lame tak singgah sini.. singgah2 je dah pindah..

Balas
avatar
admin
13 July 2015 at 12:31 ×

sabar yae rose.. nanti boleh kemas slow2

Balas
avatar
admin
13 July 2015 at 16:57 ×

Akak suka kalau biskut raya ada kacang gajus :)

Balas
avatar
admin
13 July 2015 at 23:04 ×

kemas slow2 ros..inshaaAllah leh settle tu

Balas
avatar
admin
14 July 2015 at 12:13 ×

aida lom start kemas umah lagi, ros...
mlm ni kot...

Balas
avatar
admin
15 July 2015 at 19:16 ×

kat rumah CT tahun ni ada kuih popia nestum saja.. haha memang tak beli pape kuih pun..
mak bizi keje.. budget pun x ada sngt since nak kena bertahan gaji nxt month kan..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment