GAMBAR DI PAGI RAYA

Assalamualaikum.

Tajuk memang gambar di pagi raya. Tapi bukan gambat saya yer. 

Gambar anak sedara saya. Mahdi dan Arif. Macam biasalah. Family kat kampung yang hantar gambar ni. Ni antara anak sedara saya la. Anak sedara yang lain tak de pula gambar. Dorang tak hantar pula kan. So, ini je yang ade. 

Sekejap je dah besar. Makin rindu mak ude ni kat korang. 

Segak berjubah di pagi raya!


Tunggu mak ude balik ye!



Previous
Next Post »

20 comments

Click here for comments
28 September 2015 at 03:41 ×

Amboiiii! Bukan main lagi hero-hero ni. Segak bergaya! :)

Balas
avatar
admin
28 September 2015 at 21:03 ×

bolat dan sihat...geram tgk dak dua org ni

Balas
avatar
admin
29 September 2015 at 12:54 ×

Amboi! comelnya dengan jubah masing-masing.

Balas
avatar
admin
29 September 2015 at 16:52 ×

nunggu nak uda balik le tu..
sekejap je kan dh besar..

Balas
avatar
admin
29 September 2015 at 22:48 ×

hamboih segak haih dengan jubah tu.. ehehe..
cepat la Mak Ude balik..

Balas
avatar
admin
6 October 2015 at 10:35 ×

Alololo..comelnya dua2 ni :)

Balas
avatar
admin
6 October 2015 at 22:32 ×

Tulah kan.. budak-budak... kita dah besar ni simple je.

Balas
avatar
admin
6 October 2015 at 22:33 ×

Hihi. Tq acik..(wakillkan bebudak ni).

Balas
avatar
admin
6 October 2015 at 22:34 ×

Hihihi... jangan geram geram ...

Balas
avatar
admin
6 October 2015 at 22:34 ×

Dorang senang. Tak kisah bab baju...

Balas
avatar
admin
6 October 2015 at 22:35 ×

Ye ciksu. Kejap je rasa dah besar

Balas
avatar
admin
6 October 2015 at 22:35 ×

Mak ude dah balik dah acik Ct. Hihihi

Balas
avatar
admin
6 October 2015 at 22:35 ×

Hihi terima kasih jugak acik mimie...

Balas
avatar
admin
21 October 2015 at 11:37 ×

Tengok & layan kerenah diorang ni yg seronok. Ceria & excited raya mereka buat suasana lagi meriah :)

Balas
avatar
admin
25 October 2015 at 09:11 ×

Ala dik... macho tul possing...

Mak ude dh bg duit raya ke blom ni.
Hihi

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment