GAMBAR DI PAGI RAYA

September 26, 2015

Assalamualaikum.

Tajuk memang gambar di pagi raya. Tapi bukan gambat saya yer. 

Gambar anak sedara saya. Mahdi dan Arif. Macam biasalah. Family kat kampung yang hantar gambar ni. Ni antara anak sedara saya la. Anak sedara yang lain tak de pula gambar. Dorang tak hantar pula kan. So, ini je yang ade. 

Sekejap je dah besar. Makin rindu mak ude ni kat korang. 

Segak berjubah di pagi raya!


Tunggu mak ude balik ye!



You Might Also Like

20 comments

  1. Amboiiii! Bukan main lagi hero-hero ni. Segak bergaya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kan.. budak-budak... kita dah besar ni simple je.

      Delete
    2. Tengok & layan kerenah diorang ni yg seronok. Ceria & excited raya mereka buat suasana lagi meriah :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hihi. Tq acik..(wakillkan bebudak ni).

      Delete
  3. bolat dan sihat...geram tgk dak dua org ni

    ReplyDelete
  4. Amboi! comelnya dengan jubah masing-masing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dorang senang. Tak kisah bab baju...

      Delete
  5. nunggu nak uda balik le tu..
    sekejap je kan dh besar..

    ReplyDelete
  6. hamboih segak haih dengan jubah tu.. ehehe..
    cepat la Mak Ude balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak ude dah balik dah acik Ct. Hihihi

      Delete
  7. Replies
    1. Hihi terima kasih jugak acik mimie...

      Delete
  8. Ala dik... macho tul possing...

    Mak ude dh bg duit raya ke blom ni.
    Hihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS