PROGRAM AFFILIATE EPHYRA.MY


Assalamualaikum.

Duta ephyra



Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?

Tak mengapa. Jom sertai program affiliate Ephyra.my dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:


Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Ephyra.my?:

1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.

2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.

3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.

4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.

5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.

6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut!


Apa yang lebih menarik lagi?

1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.

2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 3% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my.

3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.

Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!

Antara produk-produk yang dikeluarkan Ephyra :

Ephyra Inteemor

Ephyra Premium Pack (30 Sachets/pack)

Ephyra Skin Bar

Saya sendiri secara jujurnya adalah pengguna Ephyra. Memang berpuas hati dengan kesan yang dialami. Alhamdulillah.

Tak rugi mencuba Ephyra


Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
22 September 2015 at 09:56 ×

menarik .... boleh try ni

Balas
avatar
admin
22 September 2015 at 11:02 ×

Cik Mimie pun dah join jugak :) Nnti nak try produk dia :)

Balas
avatar
admin
22 September 2015 at 12:49 ×

bagus jgak ye business opportunity ne.. rasa nak mencuba..

Balas
avatar
admin
22 September 2015 at 20:12 ×

tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU ...BW sini....yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

tq.... :)

Balas
avatar
admin
28 September 2015 at 18:02 ×

saya pon pengguna setia ephyra.. menarik :)

Balas
avatar
admin
28 September 2015 at 21:13 ×

sis JM pernah guna produk ni

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment