MAKAN DI RESTORAN NIKMAT TANDOORI BATU PAHAT


Assalamualaikum.

Cerita makanan. Ohhhh my diet. Diet ke laut! 

Roti nan cheese. Sedap! Pertama kali dulu rasa kat Jb. Tapi berlainan rasanya dengan roti nan cheese di Restoran Nikmat Tandoori Batu Pahat. Sedap bak hang! Hihi. Rotinya lembut dan cheese pun banyak. Tapi tak sehebat melihat gambar yang member post kat facebook yang kat Kl tu la. Tu cheese nya memang superb kan. Apa ntah nama restoran tu. Tak ingat pulak.

Dah..dah.. fokus balik roti nan cheese kat batu pahat ni. 

Inilah rupanya :



Ni pulak ayam tandoori :



Untuk roti nan cheese tu, kita boleh pilih nak kari ayam, kari daging, kari bebola daging atau kari kosong. Saya tak order pun kari. Makan ngan ayam tandoori tu je. 

Kedai ni, memang pantas servisnya. Ambil order pun pakai tap je. Tak main tulis-tulis ni. Canggih :)

Alhamdulillah. Setakat ni tak mengecewakan lagi :)

Kedainya kat Jalan Sultanah. Gambar kedai tak ambik pula. Next time kalau pergi lagi, saya ambil. 







Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
27 October 2015 at 23:18 ×

Syoknyaaaa! Tiba2 teringin nak makan tandoori :)

Balas
avatar
admin
28 October 2015 at 09:16 ×

sdpnya tgk..alahai..huhuhu

Balas
avatar
admin
28 October 2015 at 16:06 ×

suka nan cheese juga tp tak suka tandoori

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:11 ×

Harus gi makan ni kak Farrah...

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:12 ×

Memang sedap Yui :)

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:12 ×

Ros suka dua-dua.. hihi

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 05:05 ×

RSMY erk lupa dah.hikhiks. teringin juga nk try yg bru dibuka di setapak kalau x silap, tp mkn kt luar skrg nnti ksian kt rania sbb dia suka minta "nak.."
tal bgi kesian walaupon dh bawa mknn dia. dia tahu.tp ttp "nak"..

tandoori set mmg peberet ciksu, suka cicah kuah hijau tu sbb rasa pudina

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 13:30 ×

sedapnyaa roti nan cheese!

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 15:16 ×

sedapnya roti nan cheese makan dengan ayam tandoori :-)

Balas
avatar
admin
2 November 2015 at 17:00 ×

haritu singgah kat mamak pagi2,tapi tak makan,minum ja,tgk menu besar tulis roti nan cheese,mengidam betul la sekarang lepas tgk gambar ni..hahaha..

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 18:35 ×

Aida suka roti nan garlic.
ayam tandoori... yum yum...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment