TERMOS HELLO KITTY IDAMANKU

October 07, 2015


Assalamualaikum.

Akhirnya dapat jugak termos idaman kalbu. hihi.

Dah lama dok jeling-jeling bila gi pasaraya Square One di Batu Pahat.(sebelah Aeon big). Tapi sekadar menjeling je. Nak beli, tak terbeli lagi. 

Baru-baru ni pasaraya Cowboy baru di buka di Batu Pahat. Sajalah kan gi sana tengok-tengok apa yang murah dan best kat situ. Sekali mata terpandang termos hello kitty ni. hihi. Tengok harganya, lebih murah dari tempat lain yang pernah saya jeling tu. Apalagi kan, terus beli.



Semangat tau. Bawa gi office, bancuh siap-siap air nescafe dari rumah. Sampai ke petang tahannya. 



You Might Also Like

37 comments

  1. Replies
    1. Hihi hello kitty memang comeyyy Yui.

      Delete
  2. Memang geram kan Ros.. tengok barang-barang yang cute miut ni..rasanya semua nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pun.. pantang tengok yang comel-comel, mesti nak beli. Tapi sekarang dah boleh kawal diri. Hihi

      Delete
  3. hehehehe comei... berapa rege nyer tuh...

    ReplyDelete
  4. singgah & follow #1106

    http://zianaeunos.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. Cik mah pun nk ni gak..tp hbis stok.dekat kakak...so amiklah princess je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala yeke.. takpe, princess pun lawa :)

      Delete
  6. mmg cantik ...buat flusk utk bancuh susu anak pun best ni

    ReplyDelete
  7. Wah, comel..ni kalau CT paling comel nampak msti JELESSSS gilerrr...hahahaha

    #SYM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha betul! Mesti terseksa jiwa raga dia tengok termos ni :)

      Delete
  8. wah, comel sangat thermos ni! kita ada jmpa sorang lg blogger pkai hello kitty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Kak Ros Memang minat hello kitty :)

      Delete
  9. lama tahannya kan
    kalau beli utk rania blh buat simpan moi ni hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ciksu. Memang tahan lama panasnya ni

      Delete
  10. alolo omeynya !! mickey mouse ada tak?

    ReplyDelete
  11. geng geng.. peminat Hello Kitty =D

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Hihi. Feeling comel je bila minum.

      Delete
  13. Ros suka Hello Kitty ye...mesti extra sedap je air nescafe tu kan hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha betul! Sedap lain macam rasanya ;)

      Delete
  14. owwhh.. siap bancuh air. ingatkan bawa air kosong je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bancuh siap dari rumah. Tapi tak penuhlah. Hihi

      Delete
  15. Betul ross... botol pink memberi semangat utk minum air setiap hari... hihi... boleh lak gitu...
    But i works for me... haha ... psycology play je tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, betul. Botol air masak kat office warna purple. Warna kesukaan..

      Delete
  16. dugaan la jadi orang perempuan,pantang nampak cantik2 mulalah.. hahaha
    tp mmg comel..!

    ReplyDelete
  17. Comel tu!!!
    kalau aida beli sure anak2 dara berebut nak!!!

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS