TERMOS HELLO KITTY IDAMANKU


Assalamualaikum.

Akhirnya dapat jugak termos idaman kalbu. hihi.

Dah lama dok jeling-jeling bila gi pasaraya Square One di Batu Pahat.(sebelah Aeon big). Tapi sekadar menjeling je. Nak beli, tak terbeli lagi. 

Baru-baru ni pasaraya Cowboy baru di buka di Batu Pahat. Sajalah kan gi sana tengok-tengok apa yang murah dan best kat situ. Sekali mata terpandang termos hello kitty ni. hihi. Tengok harganya, lebih murah dari tempat lain yang pernah saya jeling tu. Apalagi kan, terus beli.



Semangat tau. Bawa gi office, bancuh siap-siap air nescafe dari rumah. Sampai ke petang tahannya. 



Previous
Next Post »

37 comments

Click here for comments
wa
7 October 2015 at 10:03 ×

Memang geram kan Ros.. tengok barang-barang yang cute miut ni..rasanya semua nak beli..

Balas
avatar
admin
7 October 2015 at 10:18 ×

hehehehe comei... berapa rege nyer tuh...

Balas
avatar
admin
7 October 2015 at 10:25 ×

singgah & follow #1106

http://zianaeunos.blogspot.my

Balas
avatar
admin
7 October 2015 at 10:52 ×

Cik mah pun nk ni gak..tp hbis stok.dekat kakak...so amiklah princess je..

Balas
avatar
admin
7 October 2015 at 12:25 ×

mmg cantik ...buat flusk utk bancuh susu anak pun best ni

Balas
avatar
admin
7 October 2015 at 13:06 ×

Wah, comel..ni kalau CT paling comel nampak msti JELESSSS gilerrr...hahahaha

#SYM

Balas
avatar
admin
7 October 2015 at 16:41 ×

wah, comel sangat thermos ni! kita ada jmpa sorang lg blogger pkai hello kitty

Balas
avatar
admin
7 October 2015 at 23:21 ×

lama tahannya kan
kalau beli utk rania blh buat simpan moi ni hihihi

Balas
avatar
admin
8 October 2015 at 09:11 ×

alolo omeynya !! mickey mouse ada tak?

Balas
avatar
admin
8 October 2015 at 19:35 ×

geng geng.. peminat Hello Kitty =D

Balas
avatar
admin
17 October 2015 at 22:37 ×

Comel je termos dia, hehe

Balas
avatar
admin
21 October 2015 at 11:32 ×

Hahaha betul! Mesti terseksa jiwa raga dia tengok termos ni :)

Balas
avatar
admin
21 October 2015 at 11:33 ×

Ros suka Hello Kitty ye...mesti extra sedap je air nescafe tu kan hihihihi

Balas
avatar
admin
24 October 2015 at 00:15 ×

owwhh.. siap bancuh air. ingatkan bawa air kosong je

Balas
avatar
admin
25 October 2015 at 09:08 ×

Betul ross... botol pink memberi semangat utk minum air setiap hari... hihi... boleh lak gitu...
But i works for me... haha ... psycology play je tu

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:27 ×

Hahahha betul! Sedap lain macam rasanya ;)

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:27 ×

Bancuh siap dari rumah. Tapi tak penuhlah. Hihi

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:28 ×

Betul, betul. Botol air masak kat office warna purple. Warna kesukaan..

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:29 ×

Hihi. Feeling comel je bila minum.

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:29 ×

Hihi. Hello kitty memang comeyyy

Balas
avatar
admin
29 October 2015 at 21:30 ×

Ada. Tapi warna biru

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 00:15 ×

Boleh ciksu. Memang tahan lama panasnya ni

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 00:15 ×

Hihi. Kak Ros Memang minat hello kitty :)

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 00:16 ×

Hihi. Berkongsi minat :)

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 00:16 ×

Ye.. boleh sangat...

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 00:19 ×

Ala yeke.. takpe, princess pun lawa :)

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 00:21 ×

Memang pun.. pantang tengok yang comel-comel, mesti nak beli. Tapi sekarang dah boleh kawal diri. Hihi

Balas
avatar
admin
30 October 2015 at 00:21 ×

Hihi hello kitty memang comeyyy Yui.

Balas
avatar
admin
2 November 2015 at 17:05 ×

dugaan la jadi orang perempuan,pantang nampak cantik2 mulalah.. hahaha
tp mmg comel..!

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 18:39 ×

Comel tu!!!
kalau aida beli sure anak2 dara berebut nak!!!

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment