SAYA BUKANLAH ROBOT ITU!


Assalamualaikum.

Dah kenapa dengan blogger ni?.. Ada masalah ke?.. Baru je mood blogwalking datang. Kebetulan ada waktu terluang. Ingat nak terjahlah ke blog rakan-rakan blogger. Maklumlah bulan Oktober busy mengalahkan ape lagi kan. Tak sempat nak jenguk blog sangat. hihi.. 

Baru je singgah beberapa blog, dah disyaki sebagai robot pulak.hikhik.. Mula-mula disyaki robot. Lepas tu, nak main teka-teki pulak. Disuruhnya teka pizza la, truck la, apa la. hihi. Macam-macam kan.

Macam kat bawah ni, yang sempat saya screenchot. Maaflah, tak beredit bagai pun. Terus letak je kat sini. hikhik.

Mula-mula disyaki robot :


Kemudian, disuruhnya teka mana pizza :


Tak cukup dengan pizza, suruh teka truck pula :


Pandai bergurau sekarang blogger yer :)



Previous
Next Post »

21 comments

Click here for comments
6 November 2015 at 15:47 ×

google menghalang blog kita kena spam

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 16:37 ×

haha.. blogger pun nak orang layan jugak

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 17:36 ×

banyak kali jumpa camni bila nak publish komen..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 21:17 ×

jrg pulak ciksu kena
yg pnh kena robot tu j la

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 21:29 ×

kat blog SS ke ni ? hewhew.. lama tak terjah dia.. nantilah..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 21:29 ×

sabarlah Kak Ros.. anggap ni hiburan ahaha..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 21:58 ×

Owh yeke... baru tahu.. susah nak bw. Sebab asyik muncul jer. Hikhik

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 21:59 ×

Hahaha. Tu la.. mengada betul..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 21:59 ×

Tu la. Susahla jijah....

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:00 ×

Mula mula robot . Bila dok komen komen lagi. Muncul teka teki.. hihi

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:00 ×

Iya. Blog SS. :) Singgah nk tengok top komentator . Hihi

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:01 ×

Jadi lambat nak komen Ct.. hihi

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 23:11 ×

Ermmmm... Kalau saya, saya tak klik pun "saya bukan robot" tuu... Komen tetap keluar macam biasa... :)

Balas
avatar
admin
7 November 2015 at 22:21 ×

Laa yaka.. hahaha. Tak tahu pula.. gigihla Ros tekan..

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 00:42 ×

blog SS jadi contoh ye

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 00:43 ×

setiap kali komen perlu matching gambar lama2 bosan huhuhuh

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 00:43 ×

yg geram tu sekali guess belum bentu betul huhuh

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 08:15 ×

Tapi tak semua laa. Ada yang boleh. Ada yang kena tekan jugak. Tuu yang bosan tuu --' Haha

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 08:16 ×

Tapi tak semua laa. Ada yang boleh. Ada yang kena tekan jugak. Tuu yang bosan tuu --' Haha

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 18:27 ×

Aida ni memang akan komen komen and komen blog frens.
bila byk2 komen akan kuar la si robot tu.
memang geram but terpaksa la latan dia.
no other choice...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment