SAYA BUKANLAH ROBOT ITU! - INILAH REALITI

Friday, 6 November 2015

SAYA BUKANLAH ROBOT ITU!


Assalamualaikum.

Dah kenapa dengan blogger ni?.. Ada masalah ke?.. Baru je mood blogwalking datang. Kebetulan ada waktu terluang. Ingat nak terjahlah ke blog rakan-rakan blogger. Maklumlah bulan Oktober busy mengalahkan ape lagi kan. Tak sempat nak jenguk blog sangat. hihi.. 

Baru je singgah beberapa blog, dah disyaki sebagai robot pulak.hikhik.. Mula-mula disyaki robot. Lepas tu, nak main teka-teki pulak. Disuruhnya teka pizza la, truck la, apa la. hihi. Macam-macam kan.

Macam kat bawah ni, yang sempat saya screenchot. Maaflah, tak beredit bagai pun. Terus letak je kat sini. hikhik.

Mula-mula disyaki robot :


Kemudian, disuruhnya teka mana pizza :


Tak cukup dengan pizza, suruh teka truck pula :


Pandai bergurau sekarang blogger yer :)



21 comments:

  1. google menghalang blog kita kena spam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeke... baru tahu.. susah nak bw. Sebab asyik muncul jer. Hikhik

      Delete
  2. haha.. blogger pun nak orang layan jugak

    ReplyDelete
  3. banyak kali jumpa camni bila nak publish komen..

    ReplyDelete
  4. jrg pulak ciksu kena
    yg pnh kena robot tu j la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula mula robot . Bila dok komen komen lagi. Muncul teka teki.. hihi

      Delete
  5. kat blog SS ke ni ? hewhew.. lama tak terjah dia.. nantilah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya. Blog SS. :) Singgah nk tengok top komentator . Hihi

      Delete
  6. sabarlah Kak Ros.. anggap ni hiburan ahaha..

    ReplyDelete
  7. Ermmmm... Kalau saya, saya tak klik pun "saya bukan robot" tuu... Komen tetap keluar macam biasa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa yaka.. hahaha. Tak tahu pula.. gigihla Ros tekan..

      Delete
    2. Tapi tak semua laa. Ada yang boleh. Ada yang kena tekan jugak. Tuu yang bosan tuu --' Haha

      Delete
    3. Tapi tak semua laa. Ada yang boleh. Ada yang kena tekan jugak. Tuu yang bosan tuu --' Haha

      Delete
  8. setiap kali komen perlu matching gambar lama2 bosan huhuhuh

    ReplyDelete
  9. yg geram tu sekali guess belum bentu betul huhuh

    ReplyDelete
  10. Aida ni memang akan komen komen and komen blog frens.
    bila byk2 komen akan kuar la si robot tu.
    memang geram but terpaksa la latan dia.
    no other choice...

    ReplyDelete