SENARAI TOP KOMENTATOR BERMASALAH!

November 06, 2015


Assalamualaikum.

Baru perasan yang senarai Pengomen Setia di blog ni bermasalah.. Alahai.. kenapa ni? Setelah di selidik, rupanya bukan blog saya je bermasalah. Ramai juga blog rakan -rakan blogger yang mempunyai masalah yang sama...


Sempat juga cari tadi tutorial untuk memperbetulkan masalah ni. hihi. Tapi, tak jumpa yang sesuai pulak.. Ada satu tu, saya try masukkan. Tapi, macam lambat pulak loadingnya..

Buat sementara ni terpaksa buang dulu. Sementara nak cari yang baru. 

Blog korang macam mana?



You Might Also Like

23 comments

  1. Sis farah n sss dh dpt solution...
    Cer cek ngan diaorang

    ReplyDelete
  2. Sama la ngan akak...problem...terpaksa la tamatkan buat sementara waktu

    ReplyDelete
  3. SS dah ajar Cikgu Ceketed... Boleh refer kat blog dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq SS bagitahu. Ros dah gi tengok blog kak farrah. Tapi tak buat lg. Ambik masa nk faham. Hihi

      Delete
  4. akak takde kot bahagian pengomen setia tuh.... heheheh

    kene bt jgk nih kan... baru lah tau sapa lah yg rajin jenguk blog akak

    ReplyDelete
  5. tak tahulah ye ros..sebab saya tak ada benda alah ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi yeke... ros memang letak.. nk tengok top komentator blog sendiri..

      Delete
  6. banyak org complaint pasal top komen ni..

    ReplyDelete
  7. ciksu ok rasanya.

    ppstt:rania sihat, mkin rancak nk lari pulak. sikit sikit nk lari, mulut pon makin ringan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aihh.. mesti comeyyy ja Rania berlari...

      Delete
  8. huhuhu CT givap dulu buat sementara ni.. biarkan la dlu..
    harap2 kawan2 tak lari bila kolem tu tak ada eheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Tak lari Ct... takpe slow slow. Ada tutorial kat blog kak farrah..

      Delete
  9. Samalah... Ada masalah.. KTC dah buang.. Taktau nak ganti dgn yg mana satu sampai sekarang... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. KTC, ros dah letak yang baru. Ikut tutorial dari kak farrah dan SS

      Delete
    2. In shaa Allah, Kak Rose. Thanks ^^

      Delete
  10. Aida ok dah.
    ikut tutorial blog farrah mf.
    salah satu widget wajib blog aida!
    yes la nak buat giveaway x brape rajin.
    so kasik gift kan pengkomen utama la...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS