SENARAI TOP KOMENTATOR BERMASALAH!


Assalamualaikum.

Baru perasan yang senarai Pengomen Setia di blog ni bermasalah.. Alahai.. kenapa ni? Setelah di selidik, rupanya bukan blog saya je bermasalah. Ramai juga blog rakan -rakan blogger yang mempunyai masalah yang sama...


Sempat juga cari tadi tutorial untuk memperbetulkan masalah ni. hihi. Tapi, tak jumpa yang sesuai pulak.. Ada satu tu, saya try masukkan. Tapi, macam lambat pulak loadingnya..

Buat sementara ni terpaksa buang dulu. Sementara nak cari yang baru. 

Blog korang macam mana?



Previous
Next Post »

23 comments

Click here for comments
6 November 2015 at 12:41 ×

Sis farah n sss dh dpt solution...
Cer cek ngan diaorang

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 13:38 ×

Sama la ngan akak...problem...terpaksa la tamatkan buat sementara waktu

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 13:43 ×

Owh yeke.. ok.. thanx bagitahu ;)

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 13:44 ×

Itulah.. baru terperasan ni...

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 14:13 ×

SS dah ajar Cikgu Ceketed... Boleh refer kat blog dia..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 14:56 ×

akak takde kot bahagian pengomen setia tuh.... heheheh

kene bt jgk nih kan... baru lah tau sapa lah yg rajin jenguk blog akak

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 15:19 ×

tak tahulah ye ros..sebab saya tak ada benda alah ni..hehe

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 15:23 ×

blog yui tu lg byk mslh..hahaha..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 17:38 ×

banyak org complaint pasal top komen ni..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 21:16 ×

ciksu ok rasanya.

ppstt:rania sihat, mkin rancak nk lari pulak. sikit sikit nk lari, mulut pon makin ringan :)

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 21:30 ×

huhuhu CT givap dulu buat sementara ni.. biarkan la dlu..
harap2 kawan2 tak lari bila kolem tu tak ada eheh..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:02 ×

Tq SS bagitahu. Ros dah gi tengok blog kak farrah. Tapi tak buat lg. Ambik masa nk faham. Hihi

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:03 ×

Iya kak.. buat nanti. :)

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:03 ×

Hihi yeke... ros memang letak.. nk tengok top komentator blog sendiri..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:04 ×

Ape masalahnya Yui...

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:04 ×

Iya ramai yg hadapi masalah ni.

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:05 ×

Aihh.. mesti comeyyy ja Rania berlari...

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 22:06 ×

Hihi. Tak lari Ct... takpe slow slow. Ada tutorial kat blog kak farrah..

Balas
avatar
admin
6 November 2015 at 23:14 ×

Samalah... Ada masalah.. KTC dah buang.. Taktau nak ganti dgn yg mana satu sampai sekarang... Huhu

Balas
avatar
admin
7 November 2015 at 22:22 ×

KTC, ros dah letak yang baru. Ikut tutorial dari kak farrah dan SS

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 08:17 ×

In shaa Allah, Kak Rose. Thanks ^^

Balas
avatar
admin
8 November 2015 at 18:29 ×

Aida ok dah.
ikut tutorial blog farrah mf.
salah satu widget wajib blog aida!
yes la nak buat giveaway x brape rajin.
so kasik gift kan pengkomen utama la...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment