29 Disember 2015

December 29, 2015


Assalamualaikum.

29 Disember 2015. Di hujung-hujung tahun 2015. Baru berkesempatan nak menulis. Sibukla konon! Hew hew...

Akibat lama tak buka blog dan lama tak berblogwalking, uv jatuh merudum.. Syukur ada entry lama yang masih menjadi tarikan pengunjung. Hihi. 

Macam-macam yang berlaku dalam bulan November dan Disember. Kalau nak diceritakan takut dah tak relevan pula. 

Syukur Alhamdulillah dalam tempoh cuti sekolah ni keluarga dari Kedah ada datang sini. Mak dan anak-anak sedara menemani saya. 

Pemergian atok. Sesuatu yang mendukacitakan... Al Fatihah.. Moga atok ditempatkan bersama golongan yang beriman. 

Dan beberapa perkara kecil lain yang berlaku... tak perlu diceritakan satu persatulah. Hihi...

Dalam tempoh saya 'senyap' dari dunia blog, ada ke yang merindu???? Hew hew... tak ada kot. 

Walau menyepi dari menulis di blog, tetap aktif di instagram... Jemputla singgah dan follow Cik Rose di instagram :  ROSHAZAREEZA_RUSLAN

Ok, sehingga berjumpa di entry yang akan datang..

2016 bakal tiba, ada azam baru ke??? Atau carry forward azam 2015 je? Hew hew... 


Family

ATOK....

December 08, 2015



Atok .

8 Disember 2015.

Mohon kirimkan doa dan bacaan suci al Quran buat atok Cik Rose. 

Telah meninggal dunia pada kira-kira jam 10 pagi tadi.



pemergian

TERKESAN DI JIWA

December 01, 2015


Al Fatihah. 
30 November 2015. 

Berbagai perasaan yang menerpa jiwa tatkala mengetahui perkhabaran Pak Yus. 



FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion