29 Disember 2015

December 29, 2015


Assalamualaikum.

29 Disember 2015. Di hujung-hujung tahun 2015. Baru berkesempatan nak menulis. Sibukla konon! Hew hew...

Akibat lama tak buka blog dan lama tak berblogwalking, uv jatuh merudum.. Syukur ada entry lama yang masih menjadi tarikan pengunjung. Hihi. 

Macam-macam yang berlaku dalam bulan November dan Disember. Kalau nak diceritakan takut dah tak relevan pula. 

Syukur Alhamdulillah dalam tempoh cuti sekolah ni keluarga dari Kedah ada datang sini. Mak dan anak-anak sedara menemani saya. 

Pemergian atok. Sesuatu yang mendukacitakan... Al Fatihah.. Moga atok ditempatkan bersama golongan yang beriman. 

Dan beberapa perkara kecil lain yang berlaku... tak perlu diceritakan satu persatulah. Hihi...

Dalam tempoh saya 'senyap' dari dunia blog, ada ke yang merindu???? Hew hew... tak ada kot. 

Walau menyepi dari menulis di blog, tetap aktif di instagram... Jemputla singgah dan follow Cik Rose di instagram :  ROSHAZAREEZA_RUSLAN

Ok, sehingga berjumpa di entry yang akan datang..

2016 bakal tiba, ada azam baru ke??? Atau carry forward azam 2015 je? Hew hew... 


You Might Also Like

8 comments

  1. Al fatihah buat arwah atok ros..moga rohnya dicucuri rahmat.amin..

    ReplyDelete
  2. al-fatihah buat arwah atok..samalah MV pun dah lah x aktif

    ReplyDelete
  3. alfatihah
    rindu la cik ros. asyik dtg sunyi je..
    selamat kembali :)
    selamat tahun baru ye .

    ReplyDelete
  4. salam takziah atas pemergian atok..selamat tahun baru..

    ReplyDelete
  5. Moga kita semua kuat dengan rutin harian dalam menjalani tahun 2016 nanti..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS