29 Disember 2015


Assalamualaikum.

29 Disember 2015. Di hujung-hujung tahun 2015. Baru berkesempatan nak menulis. Sibukla konon! Hew hew...

Akibat lama tak buka blog dan lama tak berblogwalking, uv jatuh merudum.. Syukur ada entry lama yang masih menjadi tarikan pengunjung. Hihi. 

Macam-macam yang berlaku dalam bulan November dan Disember. Kalau nak diceritakan takut dah tak relevan pula. 

Syukur Alhamdulillah dalam tempoh cuti sekolah ni keluarga dari Kedah ada datang sini. Mak dan anak-anak sedara menemani saya. 

Pemergian atok. Sesuatu yang mendukacitakan... Al Fatihah.. Moga atok ditempatkan bersama golongan yang beriman. 

Dan beberapa perkara kecil lain yang berlaku... tak perlu diceritakan satu persatulah. Hihi...

Dalam tempoh saya 'senyap' dari dunia blog, ada ke yang merindu???? Hew hew... tak ada kot. 

Walau menyepi dari menulis di blog, tetap aktif di instagram... Jemputla singgah dan follow Cik Rose di instagram :  ROSHAZAREEZA_RUSLAN

Ok, sehingga berjumpa di entry yang akan datang..

2016 bakal tiba, ada azam baru ke??? Atau carry forward azam 2015 je? Hew hew... 


Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
30 December 2015 at 07:27 ×

Selamat menempuh 2016, Ros!

Balas
avatar
admin
30 December 2015 at 07:47 ×

Al fatihah buat arwah atok ros..moga rohnya dicucuri rahmat.amin..

Balas
avatar
admin
30 December 2015 at 09:37 ×

heee.. oh aktif kat ig la ea..

Balas
avatar
admin
30 December 2015 at 10:23 ×

al-fatihah buat arwah atok..samalah MV pun dah lah x aktif

Balas
avatar
admin
30 December 2015 at 12:57 ×

alfatihah
rindu la cik ros. asyik dtg sunyi je..
selamat kembali :)
selamat tahun baru ye .

Balas
avatar
admin
30 December 2015 at 14:57 ×

salam takziah atas pemergian atok..selamat tahun baru..

Balas
avatar
admin
30 December 2015 at 15:21 ×

Moga kita semua kuat dengan rutin harian dalam menjalani tahun 2016 nanti..

Balas
avatar
admin
31 December 2015 at 21:46 ×

Alfatihah buat arwah atok..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment