BARANG DARI ZALORA DAH SAMPAI !

February 22, 2016



Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Barang yang Cik Rose order dah selamat sampai. 

Apa yang boleh Cik Rose cakapkan, servis Zalora sangat cepat dan pantas! 

Cik Rose submit order pada 21.02.2016 (pagi-lebih kurang dalam pukul 10 lebih). Dan selamat diterima pada 22.02.2016 (pagi-lebih kurang jam 10 lebih jugak). 

Inilah butiran barang yang Cik Rose order.


Satu untuk diri sendiri dan satu untuk suami. Cik Rose kena tambah duit Rm3.92 sebab voucher tu bernilai RM100. Free postage sebab barang bernilai RM75 ke atas. 

Inilah barangnya secara real :



Memang pilih warna ni sebab warna purple tak ada yang berkenan di hati pulak kali ni. 

Alhamdulillah, Cik Rose berpuas hati dengan barang yang diterima.

Terima kasih Zalora!

Bolehlah shopping dekat Zalora lagi nanti sebab servis yang cepat dan pantas ni! Kalau dapat bekerjasama lagi pun best! hihi.



You Might Also Like

8 comments

  1. cantiklah cik rose..MV haritu beli brg tak smpi rm100 sebab malas nak tambah duit

    ReplyDelete
  2. Alamak comelnya..mmg terbaeklah service zalora..

    ReplyDelete
  3. wahhhh .. alhamdulillah ....

    ReplyDelete
  4. waaa. cantik2..

    Blogwalking sini...

    Jom baca lobak merah bagus untuk kesihatan

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/lobak-merah-bagus-untuk-kesihatan.html

    ReplyDelete
  5. best kan shopping zalora ni.. sbb klik2 pilih byr tggu barang sampai

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS