BARANG DARI ZALORA DAH SAMPAI !



Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Barang yang Cik Rose order dah selamat sampai. 

Apa yang boleh Cik Rose cakapkan, servis Zalora sangat cepat dan pantas! 

Cik Rose submit order pada 21.02.2016 (pagi-lebih kurang dalam pukul 10 lebih). Dan selamat diterima pada 22.02.2016 (pagi-lebih kurang jam 10 lebih jugak). 

Inilah butiran barang yang Cik Rose order.


Satu untuk diri sendiri dan satu untuk suami. Cik Rose kena tambah duit Rm3.92 sebab voucher tu bernilai RM100. Free postage sebab barang bernilai RM75 ke atas. 

Inilah barangnya secara real :



Memang pilih warna ni sebab warna purple tak ada yang berkenan di hati pulak kali ni. 

Alhamdulillah, Cik Rose berpuas hati dengan barang yang diterima.

Terima kasih Zalora!

Bolehlah shopping dekat Zalora lagi nanti sebab servis yang cepat dan pantas ni! Kalau dapat bekerjasama lagi pun best! hihi.



Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
23 February 2016 at 09:57 ×

cantiklah cik rose..MV haritu beli brg tak smpi rm100 sebab malas nak tambah duit

Balas
avatar
admin
23 February 2016 at 11:00 ×

Alamak comelnya..mmg terbaeklah service zalora..

Balas
avatar
admin
23 February 2016 at 11:13 ×

wahhhh .. alhamdulillah ....

Balas
avatar
admin
24 February 2016 at 14:50 ×

waaa. cantik2..

Blogwalking sini...

Jom baca lobak merah bagus untuk kesihatan

https://www.biskutsemperit.my/2016/02/lobak-merah-bagus-untuk-kesihatan.html

Balas
avatar
admin
26 February 2016 at 21:40 ×

best kan shopping zalora ni.. sbb klik2 pilih byr tggu barang sampai

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment