LIGA SUPER 2016 : KEDAH LAWAN TERENGGANU

Assalamualaikum.

Jom saksikan perlawanan antara Kedah dan Terengganu malam ni. Bertempat di Stadium Darul Aman. Kedah menjadi tuan rumah.  Ada siaran langsung di TV3. Yeay!!! Boleh tengok malam ni dengan hati yang gembira :) hikhik.
Rindu nak tengok bola kat stadium! 

Harap kemenangan berpihak pada Kedah. 

Untuk makluman, malam ni perlawanan kedua bagi semua pasukan dalam Liga Super 2016. Perlawanan pertama adalah pada hari Sabtu yang lepas iaitu pada 13.02.2016.


Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
16 February 2016 at 17:01 ×

alamak ada bola kat tv ke malam ni? habislah semua orang tak can nak layan movie malam ni... hua hua hua....

Balas
avatar
admin
17 February 2016 at 08:49 ×

so sapa menang?,,,masa tengok semalm kedah leading 1-0

Balas
avatar
admin
18 February 2016 at 12:25 ×

tengok jugak malam tu. laju nah dorang main..best jugak la

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment