LIGA SUPER 2016 : KEDAH LAWAN TERENGGANU

February 16, 2016

Assalamualaikum.

Jom saksikan perlawanan antara Kedah dan Terengganu malam ni. Bertempat di Stadium Darul Aman. Kedah menjadi tuan rumah.  Ada siaran langsung di TV3. Yeay!!! Boleh tengok malam ni dengan hati yang gembira :) hikhik.
Rindu nak tengok bola kat stadium! 

Harap kemenangan berpihak pada Kedah. 

Untuk makluman, malam ni perlawanan kedua bagi semua pasukan dalam Liga Super 2016. Perlawanan pertama adalah pada hari Sabtu yang lepas iaitu pada 13.02.2016.


You Might Also Like

4 comments

  1. alamak ada bola kat tv ke malam ni? habislah semua orang tak can nak layan movie malam ni... hua hua hua....

    ReplyDelete
  2. so sapa menang?,,,masa tengok semalm kedah leading 1-0

    ReplyDelete
  3. tengok jugak malam tu. laju nah dorang main..best jugak la

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion