TONTON EPISOD AKHIR CINTA SI WEDDING PLANNER

February 16, 2016


Assalamualaikum
 
 

Hari ni episod akhir drama Cinta Si Wedding Planner.
Tak gemar betul dengan watak Shira/Nadia tu tau. Kesian si Zara :)

Layan jugak drama ni. Walaupun bukan setiap hari kat depan tv. hihi. Ade je yang tertinggal. Tapi, faham jugaklah jalan ceritanya tu. Geram tak habis-habis dengan Shira/Nadia tu. Grrrr... Fariz pula macam hensem terlebih dalam ni. Hahaha.. Suka.. 

Ok, apapun nantikan malam ni episod akhirnya :) 
 

You Might Also Like

5 comments

  1. lah dah nak habis eh..tak follow ceta ni

    ReplyDelete
  2. Suka juga dgn drama nie...
    Geram sangat dengan nadia/shira tu..
    Tapi x ikut sangat.. Biasalah, kadang termiss..

    ReplyDelete
  3. harini ekk final episode? wahh kena tunggu depan tv gini..hihi..

    ReplyDelete
  4. awal-awal tak layan..yang last ni terlayan la jugak

    ReplyDelete
  5. best tak cite ni x pernah layan

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS