TONTON EPISOD AKHIR CINTA SI WEDDING PLANNER


Assalamualaikum
 
 

Hari ni episod akhir drama Cinta Si Wedding Planner.
Tak gemar betul dengan watak Shira/Nadia tu tau. Kesian si Zara :)

Layan jugak drama ni. Walaupun bukan setiap hari kat depan tv. hihi. Ade je yang tertinggal. Tapi, faham jugaklah jalan ceritanya tu. Geram tak habis-habis dengan Shira/Nadia tu. Grrrr... Fariz pula macam hensem terlebih dalam ni. Hahaha.. Suka.. 

Ok, apapun nantikan malam ni episod akhirnya :) 
 
Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
16 February 2016 at 14:34 ×

lah dah nak habis eh..tak follow ceta ni

Balas
avatar
admin
16 February 2016 at 15:40 ×

Suka juga dgn drama nie...
Geram sangat dengan nadia/shira tu..
Tapi x ikut sangat.. Biasalah, kadang termiss..

Balas
avatar
admin
16 February 2016 at 16:47 ×

harini ekk final episode? wahh kena tunggu depan tv gini..hihi..

Balas
avatar
admin
18 February 2016 at 12:27 ×

awal-awal tak layan..yang last ni terlayan la jugak

Balas
avatar
admin
26 February 2016 at 22:25 ×

best tak cite ni x pernah layan

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment