KEYWORD BLOG : SUMBER NUFFNANG

Assalamualaikum.
 
Oleh kerana dah agak lama tak jengah blog sendiri dan juga akaun Nuufnang, hari ni tergerak hati nak tengok. Sajalah nak tengok duit nuffnang ada peningkatan ke tidak. hihi. Mengharap dan terus mengharap. Hikhik.
 
Jadi, inilah dia keyword popular sepanjang bulan lepas :


Alhamdulillah, entry "Kenapa Mata Asyik Berkedip-kedip" masih menjadi pilihan pembaca blog ni.. Ramai yang singgah hasil carian google di entry tu :)

Terima kasih buat semua yang masih sudi bertandang ke sini ya!

 
Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
24 May 2016 at 16:00 ×

assalamualaikum singgah sini :)

Balas
avatar
admin
24 May 2016 at 16:01 ×

Alhamdulillah..
Rezeki bertandang lagi ye Eza :)

Balas
avatar
admin
24 May 2016 at 16:01 ×

blog cik rose tetap membantu orang walau pun tak berapa aktif skg

Balas
avatar
admin
24 May 2016 at 16:40 ×

assalamualaikum

singgah dari

http://jmbelog.blogspot.my/

Balas
avatar
admin
24 May 2016 at 17:22 ×

lama dah xbuka nuff..merajuk..haha

Balas
avatar
admin
24 May 2016 at 22:25 ×

semoga dimurahkan rezeki :)

Balas
avatar
admin
25 May 2016 at 22:04 ×

macam saya kan..kalau keyword tu melekat lama, saya akan kerap buat entry tentang tu supaya pelawat yang cari entry tu tetap akan masuk blog saya..tak tahu la cara tu betul ke tak tapi saya memang amalkan macam tu.Alhamdulillah setakat ni ada hasil..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment