KEYWORD BLOG : SUMBER NUFFNANG

May 24, 2016

Assalamualaikum.
 
Oleh kerana dah agak lama tak jengah blog sendiri dan juga akaun Nuufnang, hari ni tergerak hati nak tengok. Sajalah nak tengok duit nuffnang ada peningkatan ke tidak. hihi. Mengharap dan terus mengharap. Hikhik.
 
Jadi, inilah dia keyword popular sepanjang bulan lepas :


Alhamdulillah, entry "Kenapa Mata Asyik Berkedip-kedip" masih menjadi pilihan pembaca blog ni.. Ramai yang singgah hasil carian google di entry tu :)

Terima kasih buat semua yang masih sudi bertandang ke sini ya!

 

You Might Also Like

10 comments

  1. assalamualaikum singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    Rezeki bertandang lagi ye Eza :)

    ReplyDelete
  3. blog cik rose tetap membantu orang walau pun tak berapa aktif skg

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum

    singgah dari

    http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. lama dah xbuka nuff..merajuk..haha

    ReplyDelete
  6. macam saya kan..kalau keyword tu melekat lama, saya akan kerap buat entry tentang tu supaya pelawat yang cari entry tu tetap akan masuk blog saya..tak tahu la cara tu betul ke tak tapi saya memang amalkan macam tu.Alhamdulillah setakat ni ada hasil..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS