ENTRY PILIHAN PENGUNJUNG

Assalamualaikum.

Ok, Cik Rose nak share entry mana yang menjadi pilihan pengunjung blog ni. 
Apa yang mereka cari hingga terjumpa blog ni.

Kat bawah ni entry yang paling banyak dikunjungi sepanjang bulan Ramadhan, setakat hari ni.
 

Nampaknya ramai yang mencari tentang persoalan mandi wajib dan puasa. Sah ke puasa orang yang tidak mandi wajib hingga masuk waktu Subuh. Boleh baca di sini :   SAH KE PUASA ORANG YANG TIDAK SEMPAT MANDI WAJIB.
Diikui dengan entry KENAPA MATA ASYIK BERKEDIP-KEDIP. Entry resepi SARDIN ROLL pula menjadi entry pilihan bagi kategori resepi di blog ni. Seterusnya SARAPAN DENGAN NESVITA. Mungkin ramai yang cari ni untuk pilihan menu untuk sahur. Tahan lama sikit perut kan.  

Kat bawah ni pula, entry pilihan sepanjang masa di blog ni. Penyumbang utama trafik blog Cik Rose. Alhamdulillah.



Entry resepi AYAM MASAK KICAP tetap menjadi pilihan pengunjung, Terima kasih yer. Resepi simple je di blog ni. Kemudian, entry TIPS UNTUK DEMAM DENGGI. Ramai yang mencari dan terjumpa blog ni. Moga bermanfaat entry ni yer. Sama-sama kita usaha. Juga entry resepi KARI AYAM yang turut menyumbang trafik di blog Cik Rose hingga hari ni. 

Terima kasih semua.
Cik Rose menulis kerana minat dan ingin berkongsi apa sahaja yang baik-baik. Moga segala entry di blog ini bermanfaat buat semua.

Selamat menjalani ibadah puasa.

 
Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
16 June 2016 at 11:10 ×

wahhh pageviews sis nak nges tgok. Ain nak dpt 100 sehari pun cedih. huhu keep blogging sis! Always support you

Balas
avatar
admin
16 June 2016 at 11:36 ×

skg ramai cri resepi..hihi

Balas
avatar
admin
16 June 2016 at 20:19 ×

wow pageviews banyaknya...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment