KEYWORD MINGGU INI

Assalamuaaikum.

Cik Rose kongsikan keyword yang muncul di blog ni. Cik Rose ambil dari akaun nuffnang. 


Dalam banyak-banyak keyword yang tersangkut, ada satu keywors yang Cik Rose tertanya-tanya. " bendera Kedah koyak berkibar". Eh macam mana boleh terlekat ni? Hihi. Apa sebenarnya yang di cari? Jeng jeng jeng. Rupanya keyword tu membawa ke entry ini : BENDERA BERKIBAR DI ANGKASA. Cari di bahagian 'image' di google.

Terima kasih sudi berkunjung ke blog Cik Rose yer. 



Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
30 August 2016 at 06:26 ×

macam mcam kan keywoerd ni

ppsstt: ros ciksu mcam nak edit blog je. nk upah ros, boleh ke ?

mcm best je template ni.. hiks.
tp lg puas mcm skrg lah..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment