KEYWORD MINGGU INI

August 19, 2016

Assalamuaaikum.

Cik Rose kongsikan keyword yang muncul di blog ni. Cik Rose ambil dari akaun nuffnang. 


Dalam banyak-banyak keyword yang tersangkut, ada satu keywors yang Cik Rose tertanya-tanya. " bendera Kedah koyak berkibar". Eh macam mana boleh terlekat ni? Hihi. Apa sebenarnya yang di cari? Jeng jeng jeng. Rupanya keyword tu membawa ke entry ini : BENDERA BERKIBAR DI ANGKASA. Cari di bahagian 'image' di google.

Terima kasih sudi berkunjung ke blog Cik Rose yer. 



You Might Also Like

2 comments

  1. macam mcam kan keywoerd ni

    ppsstt: ros ciksu mcam nak edit blog je. nk upah ros, boleh ke ?

    mcm best je template ni.. hiks.
    tp lg puas mcm skrg lah..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS