KOTAK KOMEN TAK ADA DI MOBILE VIEW

Assalamualaikum. 

Cik Rose memang tak perasan kalau tak ada yang tegur. Rupanya bila pengunjung masuk blog Cik Ros eguna handphone, memang tak jumpa kotak komen. Kalau guna komputer baru ada. Terima kasih Cik Su sebab beritahu pada Cik Rose. 

Jadi, Cik Rose cuba mencari penyelesaiannya. Alhamdulillah, dah muncul kotaknya. Jadi bolehlah pengunjung blog ni tinggalkan komen lepas ni. 

Jadi, buat yang menghadapi masalah yang sama macam Cik Rose, bolehlah guna cara ni yer. Cik Rose kongsikan di sini.


1.Cari kod < b:include data='post' name='comments'/> 2. Kalau dah jumpa, letakkan kod <b:include data='post' name='comment-form'/> betul-betul di bawah kod di atas.


Terima kasih pada yang sudi berkongsi cara penyelesaiannya yer. Ni kalau yang menghadapi masalah yang sama macam Cik Rose lah yer. Kotak komen cuma tak ada bila mobile view jer. Kalau guna komputer, ada jer kotak tu. 

Previous
Next Post »
Thanks for your comment