POTLUCK DI OFFICE MEMANG BEST

Assalamualaikum.

Gambar ni dok tersimpan dalam draf. Sampai dah berminggu menunggu untuk disiarkan. Ecewahh. Hihi. 

Jamuan raya Cawangan Cik Rose diadakan pada hari terakhir bulan Syawal. Kitorang bincang buat buat potluck. Bawak sorang sikit. Bincang sesama sendiri. Lagi meriah kan macam ni. Macam-macam ada!

Antara menu yang tersedia ialah : 

  • Nasi Lemak
  • Mee Kari
  • Rendang Ayam
  • Nasi impit
  • Kuah Lodeh
  • Satay
  • Nasi Ambang
  • Kuih muih ( karipap dan pulut panggang)
  • Buah-buahan ( tembikai, anggur, buah mata kucing, kuinin dan Kiwi)
  • Kek coklat dan Creampuff

Tak sempat nak ambil semua gambar. Maklumlah tak sabar-sabar nak makan. Heeee. 

Ni je gambar yang ada :



Memang menggoda betul buah kuinin tu. Tapi, Cik Rose tak makan. Bukan tak nak makan tapi tak boleh makan. Nanti ketat dada. 

Alhamdulillah, memang kenyang sangat. Bila nak berpotluck lagi ni? Hihi.



Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
28 August 2016 at 09:10 ×

mak aii..sdapnya..:)

Balas
avatar
admin
28 August 2016 at 09:10 ×

Bestnya dapat makan reramai kat opis..AM biasa lakukan dengan family sebalah mak je setiap minggu jika berpeluang..menu biasa AM bawa adalah sebijik tembikai je..Hihihi

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment