TAWARAN REVIEW BERBAYAR DI BLOG

Assalamualaikum.

Hari ni Cik Rose nak menawarkan secara rasmi kepada semua pembaca blog Cik Rose untuk review. 

Sebelum ni ada juga Cik Rose buat review  untuk beberapa perniagaan online. 

 REVIEW PERCUMA

1. KOLEKSI SHAWL YANG CANTIK BY LACE OH LACE 
2. CATERING TERBAIK DI SUNGAI PETANI KEDAH 

 REVIEW BERBAYAR

1. FESYEN BAJU TERKINI BY ZALORA
2. WARNA EYESHADOW SESUAI KETIKA RAYA BY ZALORA

Kini, tiba masanya Cik Rose mengorak langkah kehadapan. Untuk menawarkan khidmat review pula.

REVIEW APA?

Semua jenis review pun Cik Rose boleh buatkan. InsyaAllah. Perniagaan online, produk, event, blog dan lain-lain. Tapi, harus ingat. Blogger hanya boleh berikan yang terbaik dalam penulisan review, selebihnya terserah pada produk/khidmat anda. Kalau berkualiti dan terbaik, InsyaAllah akan ada orang terus membeli atau mencari. 

Kat sini Cik Rose sertakan Unique View blog Inilah Realiti
bagi meyakinkan anda untuk mengambil khidmat review Cik Rose ni. Sebab kehadiran pengunjung di sesebuah blog juga memainkan peranan yang penting untuk menarik pembaca untuk membaca tentang produk/khidmat anda. 

Ini jumlah unique view bagi blog ini semalam. Berjumlah 2692.  Sumber dari NUFFNANG.



Yang ini pula jumlah Uniques View bagi tempoh seminggu. Bermula 16 Ogos 2016 hingga 22 Ogos 2016.


Kat bawah ini pula ialah jumlah pengunjung dari sumber Blogger. Jumlah pengunjung bagi 22 Ogos 2016 ialah sebanyak 11618.




Alhamdulilah, makin meningkat jumlah pengunjung.

Jadi, jangan tunggu lagi. Mari mengorak langkah untuk memperkenalkan/ memajukan khidmat/produk anda di blog Cik Rose ni. Hihi.

Kalau berminat untuk mendapatkan khidmat review di blog ni, hubungi Cik Rose yer. 

Boleh emailkan di : ruslan.reeza@gmail.com
Atau whatapps ke : 019-4964553 
Facebook : ROSHAZAREEZA RUSLAN 


Harga?. Boleh dirunding. InsyaAllah.

Terima kasih :)



Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
23 August 2016 at 13:57 ×

Assalamualaikum...lamanya saya tak singgah sini

Balas
avatar
admin
23 August 2016 at 14:21 ×

Wah..ramai singgah sini kan..tahniah..lama akak x tinggalkan jejak..

Balas
avatar
admin
23 August 2016 at 16:39 ×

wah. ramai. bagus ada peningkatan. :)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment