CARA MUDAH MENCETAK GAMBAR DENGAN WEPRINT DARI LIBERTY PRINTING

Assalamualaikum.

Sekarang ni ramai yang beli handphone yang mempunyai kualiti kamera yang baik, kan. Sebab apa? Sebab suka bergambar! hihi. Selain tu, senang kan. Boleh simpan dan jadikan kenangan dan memori. Tapi, dalam banyak-banyak gambar yang korang ambil tu, korang pernah cuci tak?. Ke memang simpan je dalam handphone tu. Tak takut  ke handphone rosak ke, memory card bermasalah ke? Habis semua gambar yang dah diambil tu. Sayangnya. Sebab masa tak boleh berputar untuk kembali ke masa lalu tau. 

Ha, apa kata, korang ambil inisiatif cuci semua gambar tu! 

WePrint antara mesin mencetak gambar instant berkualiti tinggi pertama di Malaysia menggunakan aplikasi WeChat yang mampu mencetak gambar dengan pantas dan menarik.Kertas yang digunakan pun memang berkualiti.




WePrint telah terkenal di Malaysia pada tahun 2015 melalui roadshow, photo booth  event, dan lain-lain. Tengoklah gambar kat bawah ni. Kat mana je ada mesin WePrint di sesuatu majlis, mesti ramai! Semua orang pun tak nak lepaskan peluang yang ada.



Dengan WePrint ni jugak, boleh diletakkan logo syarikat, nama atau apa-apa sahaja. Sebab tu ia menjadi pilihan banyak syarikat besar. Sebagai promosi atau iklan untuk memperkenalkan sesuatu jenama. Promosi gitu!




Macam mana nak print gambar?. Ha, Cik Rose kongsikan gambar di bawah ni. Senang jer. Imbas dulu kod QR pada mesin, pilih gambar, edit sikit-sikit. Pilih template yang kita suka. Dah siap! 60 saat je ni! Alahai senangnya. Dahla senang, cepat, dan berkualiti pulak tu.





Cik Rose pun ada jugak gunakan khidmat WePrint ni. Memang puas hati. Cantiknya gambar-gambar ni. Dok tenung je gambar-gambar tu dengan senyuman di bibir. Nanti nak cuci lagi!




Untuk sebarang majlis korporat atau swasta, WePrint juga menyediakan khidmat untuk mencetak gambar  pada bahan yang berbeza, termasuk kertas foto, kertas magnet, buton badge, keychain, mug dan sarung telefon. Tengoklah keychain Cik Rose ni. Boleh letak pada kunci kereta. Eh ke nak letak kat motor pink Cik Rose yer.. Emmm kena buat pilihan ni.



Kalau korang berminat, Cik Rose berikan baucer diskaun! 10% diskaun. Cepat-cepat sebab diskaun ni sehingga 30.11.2016 jer.Ambil peluang yang ada ni. Rugi tau.



Cik Rose sertakan juga detail berkenaan WePrint. Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi :

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.

Contact number: 019-985 8151 (Elaine)
Email: order@libertyprinting.com.my

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)
Web: http://www.weprint.asia
Facebook: https://www.facebook.com/weprintmachine




Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
7 September 2016 at 03:20 ×

aaaaa. betul betul jgn jd mcm saya. hiks.
nk try lah. tp sekeping jatuh brapa rm erk. mahal tak ?

Balas
avatar
admin
Anonymous
8 September 2016 at 19:03 ×

sis. berapa keychain tu?

Balas
avatar
admin
9 September 2016 at 15:10 ×

macam best je..byk gamba dalam fon ni

Balas
avatar
admin
13 September 2016 at 15:51 ×

wowwww bestnya.. terbaik la..


Singgah sini.


Jom la lepak kat umah NIl hee



http://nilamhimawari.blogspot.com

Balas
avatar
admin
21 October 2016 at 09:30 ×

cikna pun puashati ngan kualiti pic dia....;-)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment