Senang dan Murah Shopping di ezbuy

Assalamualaikum.

Siapa yang suka shopping?. Sekarang ni jangan nak kata perempuan jer, lelaki pun suka shopping. Senyap-senyap je shopping online, kan? Tahu-tahu barang dah sampai depan pintu rumah! Hihi. Baik mengaku siapa tu. Cik Rose pun suka je shopping online. Senang, jimat masa dan murah! Tak perlu bersesak-sesak. 

Dekat online shopping, ramai yang jual barang dari China, kan. Memang murah-murah. Tapi, Cik Rose nak beritahu satu rahsia. Eh rahsia lah sangat. Tak perlu susah-susah cari online shop kat fb. Tak perlu join trip ke China semata-mata nak dapatkan barang murah. Terus je beli di ezbuy. Boleh pilih puas-puas!

Senang jer caranya. Cik Rose akan tunjukkan cara-cara nak membuat pembelian di ezbuy ni.

1) Mula-mula korang pergi ke laman web ezbuy. Klik je banner kat bawah ni yer.


https://ezbuy.my/


2) Bagi yang pertama kali nak membuat pembelian, korang kena daftar dulu. Macam kat bawah ni.


3) Lepas korang daftar, kembali ke muka hadapan website ezbuy. Korang boleh tengok di bahagian kiri website, ada beberapa kategori. Pilih je kategorinya.


4) Bila dah klik kategori. boleh pilih jer item yang korang nak. Macam Cik Rose ni pilih kasut tu. Macam cantik jer warnanya.


5)Kemudian, klik di bahagian 'add to chart'. Kalau nak tambah order, pilih lagi. Kalau tak nak, klik 'check out'.


Senang.kan? Untuk pembaca blog Cik Rose, ni Cik Rose bagi kod diskaun. Diskaun 15%. Gunakan kod ni : ezfriend15




Eh ada lagi. Untuk yang baru pertama kali nak daftar, ezbuy memberikan baucer RM15. Daftar di sini : REGISTER RM 15 VOUCHER.



Best kan! Aih, bila dah buka website ni, mesti rambang mata punya. Berbaloi-baloi! Siap ada tawaran beli apa sahaja, kadar shipping hanya RM8.80. Untuk maklumat lanjut sila klik : ezbuy shipping only RM8.80



Secara keseluruhannya, Cik Rose memang suka shopping di ezbuy. Banyak pilihan dan murah. Itu yang penting kan. Cuma korang kena sabarlah dengan tempoh penghantarannya. Tapi, jangan risau. Masa beli tu, ada dinyatakan jangkaan untuk barang tu sampai. 

Selamat membeli-belah uols!




 

Previous
Next Post »
Thanks for your comment