Breaking

Thursday, 20 October 2016

APA KHASIAT KOPI PAK BELALANG

Assalamualaikum.

Korang pernah dengar tak Kopi Pak Belalang?
Cik Rose pertama kali dengar masa Suami Cik Rose bawa balik beberapa bulan yang lalu. Suami Cik Rose memang suka benar kopi ni. Dia kata rasa lain. Cergas sikit. Cik Rose apa lagi, cubalah rasa. Alamak, di tekak Cik Rose tak boleh nak masuk. hihi. Cik Rose memang tak minum. Minum seteguk je masa tu. Rasa dia lain macam. hihi. Tapi, suami Cik Rose memang suka. Siap beli beberapa kotak buat stock dari kawan dia. 

Inilah dia rupa kopi Pak Belalang ni :


Apa khasiatnya Kopi Pak Belalang ni?

Kopi Pak Belalang dihasilkan dari kombinasi unik bahan-bahan terpilih yang mempunyai nilai nutrisi den pembuatan yang tinggi malah Kopi Pak Belalng dihasilkan supaya setiap insan tidak tertinggal akan makanan sunnah Nabi yang menjadi warisan para ulama sejak turun temurun lagi.

Kopi Pak Belalang bukan saja enak dan lazat rasanya tetapi ia lebih dari itu. Gabungan Habbatus Sauda, Madu, Luban, Maqui Berry, Acai Berry dan extract kopi Arabica membuka dimensi baru kepada penjagaan kesihatan anda tanpa membelakangkan permakanan islam yang mutahir. Seimbas akan cara penghasilan Kopi Pak Belalang, HACCP, GMP, Halal dan MESTI adalah piawaian yang dipatuhi dalam semua aspek penghasilan Kopi Pak Belalang. Bermula dari pemilihan bahan mentah pemprosesan, pembungkusan, kawalan kualiti, penstoran hingga ke penghantaran. Pematuhan kualiti yang ketat memastikan the essence of goodness dapat diberikan dalam setiap cawan Kopi Pak Belalang.

Kopi Pak Belalang ada sintesis dari 5 bahan utama iaitu Maqui, Acai, Habbatus Sauda, Luban dan Madu. Bahan-bahan ini mempunyai khasiat yang tinggi dari segi pemakanan dan perubatan. Kebaikan bahan ini dipadatkan dalam bentuk yang mudah diambil dan enak iaitu Kopi Pak Belalang.
 
Sumber dari : KOPI PAK BELALANG
 
 
 
 

2 comments:

  1. yui minum ni gak. sdp.
    sepupu mnum turun berat bdn dia dlm 5 kg..
    tp itula, ikut bdn msg msg.

    ReplyDelete
  2. Macam2 nama kopi sekarang nie.. hmmm

    ReplyDelete